Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
aha tak to potm jo a co na to ve škole že čekáš miminko promin že setak hloupě ptám jen si to nedokážu představit.jo taky mě mrzí že sem gabi nechodí ale možná to pro ni není snadny když sjme tu těhotný a oni se snaží
No tak to vis, ze si na me ukazujou, jako kdyby to byl nejaky zazrak uz me to pekne sere a to tam meli mladsi.
Celkem me i strapnujou. A jinak ted jsem nasla diskuzy kde gabi pise, ze prvni den nedostala ms a bt ma 37,1!!!!
Holky snad se ji zadari, tolik ji to preji!!!! Tak snad uz ![]()
Niky si jich nevšímej, já vím jak to bylo u nás ve třídě, jedna holčina byla taky těhotná plánovaně a měli jsme tam takovej spolek krav a ty jí furt ztrapňovali, smáli se jí a to dokonce před učitelema, no a ona potom už nechodila, vždycky se to doučila a závěrky uďála v pohodě a oni pak už dali pokoj. Jo to mi taky psala, že to nedostala včera.
jeee niki tak to sleduj a pudeš nám podávat hlášeni co píše
snad ji to vyjde.no niki právě proto se ptám u nás sme měli taky jednu těhotnou ale bylao rok staršíjá to neřešila je ot její věc jen mě sralo že horzně fetovala a klidně měla dítě ona teda přestala ale i tak alenekteří jsou hnusní a nevím co si o nich myslet protže přeci je to tvoje vě jenže jde vidět že to jsou pubertáci a vubec nic nechápou mě taky nikdo nechápal že po škole chci mít miminko pak všichni čuměli že jsem těhotná a ted už má polovina třídy děti ale jen já zase čekám druhé a to je furt už si zase těhotná jen řeknu jo už zase a neřeším to nebo si myslí že to dělám prot abych nešla do prce haha
No já si toho taky dost vyslechnu, už se na to fakt těším
No tak lidi, který si myslí, že si pořizujeme dítě jenom proto, abychom nešli do práce, tak jsou fakt vadný, pže to bych jsme jich museli mít tak 10, aby jsme vůbec nepracovali za celej život, čeká to každýho, tomu se nejde jen tak vyhnout, jedině kdo by podnikal žj
já jsem taky říkala jestli už jsem tak stará nebo ci si vlastně myslí že pujdu za5 let do duchoduto jsem čekala malou a veděla sjem že pak chci další a to je furt neco prostě a tedka to samé už zase ž zase od každýho každej je mi budem vozit no to jsem taky velice zvedavá protže to dost pochybuju jak to znám
Okolí radši neřešit, vím, že mě budou taky pomlouvat, ale budu se to snažit ignorovat. Je to všude i v práci, jedna ženská odejde a hned ji drbou
Nejhorší je když ty pomluvy o sobě přímo slyšíš ![]()
přesně tak to slyším tady jak mě drbou a jak říkali to teda do očí že jsme magoři že budem mít další dítě.jinak ono to zamrzí ale člověk si zvykne a pak už na to kašleš
To jo, každýmu má bejt po tom prd, oni to dítě vychovávat nebudou a to že je trend mít dítě ve 30, tak neznamená, že my se musíme taky řídit podle toho ![]()
ahoj holky…dočítím co tu probíráte…no já dodělávala školu jako těhule byl to docela záhul ,ale stejnač jsem ji nedodělala s pupíkem…nechala jsem si dva roky odklad a dodělal až s pckem 1,5
kadeřnice......no bylo to taky těžký …týden praxe týden škola.Na praxi jsem měla zlou mistrovou,která mi dělala jen zle…a v 8.měsíci jsem nechala školy…
Kadeřnice je kámoška, tak mě teď stříhá
No ono se sice řekne, že to je na 3 roky, ale vím jak říkala kámoška měli to fakt docela těžký, hlavně museli vědět složení těch přípravků atd a měli psychologii a chemii. Já jsem byla taky na tříletým oboru, všechno mi šlo kromě matiky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Bylo mi spatne, do skoly jeste chodim, ale my mame tyden skolu a dalsi praxi. psla jsem gabi ani nenapsla, mrzi me to. kdo vi co s ni je.