Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojte holky ![]()
2 dny sem tu nebyla a 13 stránek se mi dočítat nedaří..
je teda prosím tady něco nového?
Všimla jsem si akorát Lucy že máme stejnou zavinovaku, mě by měla přijít tento týden.
A koukám že Penalda bude mít krásný kočárek ![]()
Jinak
já jsem předevčírem objevila (doufám že není hloupé že to sem píšu) že mi leze konečník ven
nejsou to hemeroidy, prostě jak mám malého dole a na všecko mi tlačí..tak se stalo tohle
no sem tam nemůžu ani chodit.Je to nepříjemné..no co už
má to prý dost těhulek,je to normální že se nemusím stydět ale i tak..tak mám mastičku na to. navíc sem zvracela a měla průjem,no pěkně to semnou mává.. a včera ráno mi odešla hlenová zátka..no mazec,sem v tu chvíli nevěděla jestli rodím nebo co
Mamina začala zmatkovat a já tež..to byl horor..prý že to může bát plodová voda atd.. no ale nakonec sem se dozvěděla že je to byla ta zátka a že odchází i měsíc před porodem.Tak se mám hlídat. Navíc mám poslíčky dost často..to jsou spíš sakra poslové. Mám pocit že umřu jak mě rve břicho a záda.. a co pak porod..jejda ![]()
Zítra navíc jdu na alergologii s tím astmatem tak sem zvědavá co mi řekne tam.. No malý mě zlobí jak se dá.Uličník jeden
![]()
Jo,krb je hotov takže máme teplíčko.
no na minulých ozvech mi sestřika říkala ať to s malým vydržíme aspoň do 36.týdne a to je 10.10.2010. Ta představa že bych měla za 5 dní rodit…
pomooooooooc
![]()
Já mám pocit že nemám nic zařízené..
Ještě chci toho tolik udělat ale času už moc není.A to jsem chtěla ještě ke kadeřnici provést nějakou tu změnu a ke kosmetičce.Pak už na to nebudu mít čas,chci se jen věnovat prckovi.Ale přitom vypadat k světu ![]()
No já mám z té dupy strach
některým při porodu prý vyleze ůplně celý ven,pak sice zaleze ale jsou s tím problémy už napořád..no tohle sem zažít zrovna nechtěla.A ty pokračuješ jak marti ? Co nevolnosti, už něco pocituješ?a k lékaři jdeš vlastně kdy?
Konečně jsem se tam dovolala
Jsem objednaná na 12.10. což už je příští úterý
Mno já tedy pocituju nevolnosti sníst nic nemůžu jen se podívám na jídlo a je mi šoufles na kontrolu jdu 11.10. už se moc těším.. ale pocituju, jakoby mi asi narostlo majinko břicho tedy aspon mě to i přítel tvrdí… Nafouklá si nepřijdu… ale to bříšo je opravdu větší ale tedy v 8tt se mi to zdá moccc brzo… Tak sou tam třeba dvě vid ![]()
Simi gratuluju ke kontrole!!
A neboj,vnitřní UTZ není nic hroznýho,brala jsem i přítele sebou aby viděl fazolku…
Já mám štěstí že doktor má všechno u sebe v ordinaci…Jinak dělá se tak do 12tt a pak už normálně přes břicho! ![]()
Lady neboj,to nic nebude…Za chvilku budeš mít prcka na světě a všechny ty těhotenské problémy přejdou…
Teda to se divím že se ještě netěšíš na porod…Já teda taky ne,ale zároveň už bych to měla nejradši všechno za sebou a miminko v náručí!!
Jinak moje kamarádka má termín za 10 dní a teprve nedávno se přestěhovali do vlastního,tak ještě všechno dodělává pro mimčo…
Teda to bych asi nezvládla,já už mám teď skoro všechno nachystaný… ![]()
Pusinko já se taky těším na pondělí,jdu na ty 3D fotečky,tak snad to tentokrát už vyjde!
Můžeme čekat spolu…Už jen 6 dní..! ![]()
lady ale klidně to může kdykoliv už přijít takže dávej pozor pokud máš dost silné poslíčky nechci tě strašit ale mě hlenová zátka odešla vv den porodu po troškách od rána a pak se to rozjelo měla jsem bolesti ale malí pomale 17 hodin se to dalo vydržet pak už teda ne.takže kdyby náhodou bud rači připravená rptože ted to může přijít kdykoliv četla jsem totaky že to může dejít dřív měsí nebo 14 dní před mě to odešlo v ten den a moje segra ta ani neví coto je jí to asi odešlo až u porodu nebo nevím.
jinak simi hlvu vhuru takoví stavy mám taky desně blbí nálady ae nerozčiluj se rptože se chlap nezeptá jak bylo u doktora to je všude jako já mu vždycyk píšu nikdy se neptá on sám nemá teda ani šanci protže hnedka volám že je to dobyrý nebo tak ale tohle jsou chlapi oni si to neuvedomují
jo a stím konečníkem lady nejde to zatlačit zpět??není to vubec trapný já to sice neměla ale moje mamka ano uplně jak říkáš ty ěkdy nemohla třeba ani jít a vždycyk si to skoušila prostě prstem dát spět zatlačit to je to asi nechutný ale jí to pomohlo ke konci teda už pak ne
No to jsou ty nálady, někdy je dobře a druhej den třeba ne, taky to dělá to počasí ![]()
Lady radši už si připrav tašku do porodnice, kdyby náhodou, tak ať to máš vše po ruce, abys potom neplašila ![]()
přesně tak lady já tě nechci stršit ale muže totaky třbew přijít za dva dny neob za týden a pokud máš dost silné poslíčky tak se to připravuje hodně na porod.
jo tyhle stavy jsou hrozný já myslela že mě to přejde když budu po těch třech měsících ale fakt ne manžel si mě už nevšímá když mě to chytne nechá mě vybrečet nebo poležet a pak se zeptá jestli už je to dobrý a pokračujem dál
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat