Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
5.10.10 15:40
PusinkaMartinka píše:
Mno já tedy pocituju nevolnosti sníst nic nemůžu jen se podívám na jídlo a je mi šoufles na kontrolu jdu 11.10. už se moc těším.. ale pocituju, jakoby mi asi narostlo majinko břicho tedy aspon mě to i přítel tvrdí… Nafouklá si nepřijdu… ale to bříšo je opravdu větší ale tedy v 8tt se mi to zdá moccc brzo… Tak sou tam třeba dvě vid :nevim:

jo to klidně můžeš mít dvě marti a nebo ti to udělá jako mě mě vyhouplo a tedka je furt stejné spš se víc zakulacuje

• načítám...
2767
5.10.10 15:45

Já se pořádně vybrečela v sobotu, ale teda fest, to se ve mě nahromadilo :jazyk: Doufám, že půjdu do práce, říkal, že se ozve, už mě to doma nebaví a potřebuju si něco ještě vydělat.

• načítám...
10405
5.10.10 15:50

to je jasný nojo ty nalady jsou fakt mizerný já si kolikrát přijdu jak kdyby se zhroutil celej svět a nevím ale vubec proč to je to nejhorší prostě vstanu a je to tady

• načítám...
Niky7
5.10.10 16:01

Ahoj holky tak jsem vas docetla taky by me zajimalo co je stou gabi. A jinak nesouhlasim jit do nove diskuze. Proc? Myslela jsem ze se vam tu libi proto jsem to zalozila. Ale jestli chcete novou tak klidne, ale mrzi me to a ja tam chodit nebudu. :nevim:

• Upravit
2767
5.10.10 16:03

Jo to patří k těhotenství no :wink:

• načítám...
2767
5.10.10 16:04

Niky líbí se nám tady a nechcem určitě odejít, ale bylo by lepší kdyby to bylo zamčený. Ta gabi mě taky vrtá hlavou už tady fakt dlouho nebyla :think:

• načítám...
Niky7
5.10.10 16:06

Proc to zamykat? Nechapu. Ale stve me to:(

• Upravit
10405
5.10.10 16:12

niki to nebylo nic proti diksuzi jen že když se tu fotíme a někdo píše třeba story tak tam si to nikdo přečíst nemuž ale mě je ot jendo já tu budu klidně takhle to je fuk a tak se knám aji další přidají.

• načítám...
2767
5.10.10 16:15

No nemůžeš tady napsat úplně všechno, protože nevíš nikdy kdo to čte. A jestli sis všimla, tak teďka když někdo založí diskuzi a někomu se nelíbí názor, tak se ihned pohádaj a v další diskuzi co mají spolu ostatní pomlouvají :cert: A to už jsem včera četla takový 2 diskuze. Řeší to už i Lesina. Dotyčné nazvali krávami, slepicemi atd, takže kde to jsme. A jen jsme se o tom zmínili, nebudeme nic měnit, tak se neštvi, ale nerada bych se o sobě někdy dozvěděla něco podobného :oops: :mrgreen:

• načítám...
10405
5.10.10 17:30

teda mám to ale hodnýho manžela po práci pojede vybrat penízky a koupí mi kuřecí slaátek nikča se naštvala??

• načítám...
2767
5.10.10 17:52

Tak to se máš :wink: Nemá důvod se naštvat, vždyť nic neměníme ani nebudem. Jdu se dívat na prostřeno, je tam jenom jedna ženská a 4 chlapi tak to je docela zajímavý :wink:

• načítám...
Nikola7
5.10.10 17:56

Holky me je to jedno, klidne si tu diskuzy udelejte, hlavne at je vam dobre, na tom mi zalezi:)

• Upravit
1690
5.10.10 18:06

Holky nevíte některá co je s Penaldou?? :nevim: Jsme spolu v diskuzi Ledňátka 2011 a dneska v 5 ráno psala,že má růžový výtok,nebo slabě krvácí a bolesti bříška…!! :-( Myslím že jela na pohotovost,ale už se neozvala…Asi si jí chuděru nechali v nemocnici… :oops: Tak hlavně aby bylo všechno ok!! :hug: :srdce: :think:

To je hrozný,jak je jeden den všechno v pohodě a pak se najednou něco stane a už jsi v nemocnici… Nějak se začínám všeho bát..! :roll:

• načítám...
10405
5.10.10 18:13

NIKI NIC MĚNIT NEBUDEM KAŠLEM NAOT BUDEM TADYJ AKO FURT JAK JSME.TEDA LUCI NEVÍM TADY PRÁVĚ NEBYLA BYLO BY FAJN SI VZÍT NA NI ČISLO NEBO NA NĚKOHO A KDYŽ NĚCO ČLLOVĚK MUŽE ASPON NAPSAT A SEM SE TO NAPÍŠE ABYSME VEDĚLI V BŘEZNÁTKÁCH TO TAK MÁME A JE TO FAKT SUPER PROTŽE ČLOĚK NEVÍ KDY SE CO STANE ALE SNAD JE V POHODĚ BUDU NA NI MYSLET

• načítám...
1690
5.10.10 18:20

Aha,tak to máte dobře vyřešené! :palec: No to my právě nemáme nikdo číslo. :oops: Ani mě to nenapadlo že z nemocnice vlastně namá jak dát vědět… :nevim: Taky doufám že jsou s prckem v pořádku!! :hug: Tak můžeme alespoň držet palečky a čekat až se ozve..... :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová