Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
PusinkaMartinka píše:
Mno já tedy pocituju nevolnosti sníst nic nemůžu jen se podívám na jídlo a je mi šoufles na kontrolu jdu 11.10. už se moc těším.. ale pocituju, jakoby mi asi narostlo majinko břicho tedy aspon mě to i přítel tvrdí… Nafouklá si nepřijdu… ale to bříšo je opravdu větší ale tedy v 8tt se mi to zdá moccc brzo… Tak sou tam třeba dvě vid
jo to klidně můžeš mít dvě marti a nebo ti to udělá jako mě mě vyhouplo a tedka je furt stejné spš se víc zakulacuje
Já se pořádně vybrečela v sobotu, ale teda fest, to se ve mě nahromadilo
Doufám, že půjdu do práce, říkal, že se ozve, už mě to doma nebaví a potřebuju si něco ještě vydělat.
to je jasný nojo ty nalady jsou fakt mizerný já si kolikrát přijdu jak kdyby se zhroutil celej svět a nevím ale vubec proč to je to nejhorší prostě vstanu a je to tady
Ahoj holky tak jsem vas docetla taky by me zajimalo co je stou gabi. A jinak nesouhlasim jit do nove diskuze. Proc? Myslela jsem ze se vam tu libi proto jsem to zalozila. Ale jestli chcete novou tak klidne, ale mrzi me to a ja tam chodit nebudu. ![]()
Niky líbí se nám tady a nechcem určitě odejít, ale bylo by lepší kdyby to bylo zamčený. Ta gabi mě taky vrtá hlavou už tady fakt dlouho nebyla ![]()
niki to nebylo nic proti diksuzi jen že když se tu fotíme a někdo píše třeba story tak tam si to nikdo přečíst nemuž ale mě je ot jendo já tu budu klidně takhle to je fuk a tak se knám aji další přidají.
No nemůžeš tady napsat úplně všechno, protože nevíš nikdy kdo to čte. A jestli sis všimla, tak teďka když někdo založí diskuzi a někomu se nelíbí názor, tak se ihned pohádaj a v další diskuzi co mají spolu ostatní pomlouvají
A to už jsem včera četla takový 2 diskuze. Řeší to už i Lesina. Dotyčné nazvali krávami, slepicemi atd, takže kde to jsme. A jen jsme se o tom zmínili, nebudeme nic měnit, tak se neštvi, ale nerada bych se o sobě někdy dozvěděla něco podobného
![]()
teda mám to ale hodnýho manžela po práci pojede vybrat penízky a koupí mi kuřecí slaátek nikča se naštvala??
Tak to se máš
Nemá důvod se naštvat, vždyť nic neměníme ani nebudem. Jdu se dívat na prostřeno, je tam jenom jedna ženská a 4 chlapi tak to je docela zajímavý ![]()
Holky me je to jedno, klidne si tu diskuzy udelejte, hlavne at je vam dobre, na tom mi zalezi:)
Holky nevíte některá co je s Penaldou??
Jsme spolu v diskuzi Ledňátka 2011 a dneska v 5 ráno psala,že má růžový výtok,nebo slabě krvácí a bolesti bříška…!!
Myslím že jela na pohotovost,ale už se neozvala…Asi si jí chuděru nechali v nemocnici…
Tak hlavně aby bylo všechno ok!!
![]()
To je hrozný,jak je jeden den všechno v pohodě a pak se najednou něco stane a už jsi v nemocnici… Nějak se začínám všeho bát..! ![]()
NIKI NIC MĚNIT NEBUDEM KAŠLEM NAOT BUDEM TADYJ AKO FURT JAK JSME.TEDA LUCI NEVÍM TADY PRÁVĚ NEBYLA BYLO BY FAJN SI VZÍT NA NI ČISLO NEBO NA NĚKOHO A KDYŽ NĚCO ČLLOVĚK MUŽE ASPON NAPSAT A SEM SE TO NAPÍŠE ABYSME VEDĚLI V BŘEZNÁTKÁCH TO TAK MÁME A JE TO FAKT SUPER PROTŽE ČLOĚK NEVÍ KDY SE CO STANE ALE SNAD JE V POHODĚ BUDU NA NI MYSLET
Aha,tak to máte dobře vyřešené!
No to my právě nemáme nikdo číslo.
Ani mě to nenapadlo že z nemocnice vlastně namá jak dát vědět…
Taky doufám že jsou s prckem v pořádku!!
Tak můžeme alespoň držet palečky a čekat až se ozve..... ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat