Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
čeština mi šla, hlavně slohy a diktáty, ale jak jsme probírali dopodrobna stavba věty jednoduché, větné členy a vztahy tak to jako vůbec, to bylo vždycky za 5
Naštěstí to bylo taková učitelka, že přišla skoro v polovině hodiny a furt někam chodila a když někomu vycházela 4 na vízo, tak mu dala za 3
A matika jako vůbec, pže na základce jsme měli idiotního učitele, třeba na nás řval, že jsem třída debilů a věnoval se jen těm chytrým, na střední to šlo tam jsem prolezla s trojkama v pohodě ![]()
čaute,
já jsem dneska byla s mojim v obchodě prodávat.Pak sem v tescu koupila plínky(bavlněné).
A konečně sem na toho mojeho objevila tričko se supermanem. ( nevím jsetli si pamatujete že já mám všecko na mimíse se supermanem )
Tak sem mu ho hnedka koupila na narozky
K tomu sem vám vyfotila jedno podobné co máme na malého, to budu mít ale doma frajery ![]()
Tedaaa holky přeji dobré ráno… mno Lady to jsou pěkný triča
Co se týká školy, tak mě tam nebavilo vůbec nic
A nešlo mě taky nic
krom tedy odborných předmětů… A pořád uvažuji o výšce… aby ze mě něco bylo ![]()
ahjote holky tak mě se echtělo stávat dneska musím prat rochu polidit vařit a tak a nechce se mi prostě vubec nic tak na to zachvilu vlitnu a postupně to nák udělám.dneska se snad ujdem projít včera jsme byla za segrou na chvilu tak sme zabili čas
Ahoj kybličku..... mno mě se taky vůbec niccc nechce…
A to sem zase v práci ![]()
nezávidím ti to vubec ale taky mě to čeká ta práce.bože já se tak na to miminko těším to je hrozný furt koukám do kalendáře kdy jdu na tu kontrolu přitom to vím a na ten ultrazvuk.dneska budu dělat jatra na řízkya pokapat citronem moooc dobrý akorát to obalování hm to se mi nechce
mnammmm tak taky bych si dala… Ale tak je to hned
šup šup a je to ![]()
jj manžel má rád to naprudko jenže to já jako taky mám ráda ale strašne to prská uplně drsně takže jsem odmítla to tedka delat abych nebyla spálená nebo mi to neprskalo na břicho a mala by ot stejně nejedla no ona asi nebude jíst ani tohle tak uvidím co dostane na obídek prakču jsem zapla a co ted už se mi nic nechce bože jsem tak zhnila až to není možný u malé mě to přešlo a byla jsem fit tedka je ot naopka horzný nalady a furt utahaná a nic mě nebaví hm jestli to bude celou dobu tak to je super teda
Nooo tak to mě taky nic nebaví a nic se mi nechce a peru žehlím a vařím jen s povinnosti… A je velice těžké se k tomu dokopat… mno a ještě chodit do práce… mno je toho moc
![]()
přesně tak taky jen prot že musím kdybych nemusela tak se jen válím a kinu ale aspon že musím něco dělat a neválím se furt jen
a tak do práce budeš chodit i dál nebo teda pujdeš pak na tu neschopenku??
Ted ještě budu dokud to jde… a pak tak jako třebas na tu zimu bych už byla doma od prosince ![]()
jojo snd ti to vyjde člověku s tím břichem se pak nechce ty jdeš příští týden na kontrlu že??
jj 11.10. mno tak snad bude vše v pořádku
No tak já respektivně na tu neschopenku.. kdybych hodně chtěla bych mohla i ted …ono myslím kdybych mu řekla že mě je špatně atd. tak by mě nechalna rizikovce… ale dokud to není tak akutní tak nepudu akorát s tím břichem opravdu už do práce by se mi mocc nechtělo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat