Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ani nevím jak dopadli nikči ty tripl testy nepsala to včera
snad dneska napíše.já taky nerada zvracím a asi proto mi to fakt nejde.já budu volat v 9 na vysledky kurna nevím jestli sem to psala nebo ne
Já ti ted taky nevím ale Nikča myslím že nepsala jak to dopadlo…
chjooooooooo já už chci domů z práce ce se mi spinkat
se nedivím já myslela že konečně budu fit a místo toho začínám 5 měsíc a jsem furt unavená to je hrozný jak ot letí vubec mi to nepřijde mě přijde jak kdybych to před chvilkou zjistila
Tedaaaaaa letí letí… když si vemu tak ted už 9tt. si vzpomínám jak to nedávno byl 5tt. ![]()
přesaně tak rptoo člověk říká že nenaděješ a mim ucitíš protže to fakt děsně letí a navíc si řekneš 9 měsícu to je doba ale ono to fakt uteče u malé ještě když byla přes leto furt sem lítala nekde venku nebo po procházkách a ot tak děsně rychle uteklo tedka budu doma přez zimu
konečně mám suchy gatě ta guma na těch těhu riflích blbě schne jinak jsem tam volala a vysledky nejsou vozijou až kolem 10 takže v 11 budu volat
Mnooo taky už bch se měla pomalu koukat po nějakých těhu kalhotech
nebojjj taky se dočkáš výsledku ![]()
Ahoj holky
Jsem před chvilkou přišla z města, musela jsem zaplatit složenky a kocourovi koupit prášek zase na odčervení, ještě to do něj nacpat, pže on je vychcanej když se mu to zabalí do salámu, tak to pozná a sežere jenom salám a prášek nechá
To je hrozný se ráno vždycky vzbudím, když přítel vstává do práce a myslím, že mi vždycky praskne močák, tak jdu na záchod a pár kapiček
Snad se nikča nenaštvala
A nevíte teda co je s tou penaldou?
jakto??nechce semka chodit neboco že jsme tu těgotný??no tak bud zachvilu volat na tu krev tak držte palečky.no penalda nepasala tak nevím co se děje snad dobrý ted sem celou cestu dom tahla v naručí malou furt s vztekala a uplně mě bolí břicho hruza
Kyblíčku tak číslo jsem si uložila a doufám že ho použiju až když budu rodit…!
Jak se ještě prosím tě jmenuješ jménem?? ![]()
Jinak s penaldou zatím nevíme co je…Asi si jí nechali v té nemocnici,snad jen na pozorování,tak může trvat i několik dnů než se tu dostane… ![]()
luci i několik týdnu snad bude v pořádku jinak se jmenuji iva Pávišová tak si to uložte a kdyžtak pisněte já jsem tu většinou každej den jen tu nejsem když jsem u našich alr to je jednou za měsíc nebo tak nejak no snad to potřebovat nebudete dr ma furt obsazeno kurna
holky super tripli jsou negativní hurááá jsem moooc ráda mě vyhrkli aji slzy
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat