Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5.10.10 10:45

To já taky sem zvědavá… to je její první kontrola?

• načítám...
2532
5.10.10 10:48

ahooojky… :srdce:

koukám že se tady jí.. :mrgreen: tak jdu také něco zakousnout a pak přijdu ju… zatím pááá a dobré chutnání… :wink:

• načítám...
10405
5.10.10 10:59

jojo její první nechtěla tma jít moc brzy tak čekala

• načítám...
5.10.10 11:06

jj dyt ono moc brzy by stejně nic neviděla pořádně… ted už to bude ok :wink:

• načítám...
10405
5.10.10 11:48

no tak jsem si dala tříkrát do pusy a fakt ot jíst nebudu takže si manžel mužee přežrat :mrgreen:

• načítám...
2767
5.10.10 11:48

Tak jsem doma. To bylo dobrý, tam je strašně hodná sestřička a ona prej co potřebuju jestli recept na antikoncepci a já na ní no jdu na potvrzení těhotenství a ona jéé tak to už seš dneska třetí, ale to je dobře a pak vyzvídala jestli to bylo plánovaný a kolik testů jsem měla pozitivních atd, říkám že to je plánovaný a ona no tak takhle to mám ráda :mrgreen: No a doktor mě prohlídnul a říkal, že ta děloha vypadá na těhotenství, kontroloval mi prsa, ptal se na příznaky atak no a mám se objednat do Ústí na ultrazvuk a pak s tím výsledkem přijít do 14 dnů k němu. No a jak probíhá ten ultrazvuk? Já myslela normálně, že to bude přes břicho a vy jste tady psali vnitřně jak jako? 8-o

• načítám...
10405
5.10.10 11:49
PusinkaMartinka píše:
jj dyt ono moc brzy by stejně nic neviděla pořádně… ted už to bude ok :wink:

právě prto jsme jí říkali at jde později aby tma bylo něco vidět že ot stejně nemá smysl tam jít brzy

• načítám...
10405
5.10.10 11:51

novidíš tak gratuluji jsem říkala že tě pošle na ultrazvuk aby eděl jestli je to tak neboco.normálně ničeho se neboj vubec to nebolí oni maj bříšní a ještě co ti dají dovnítř takovej delší hubenej moje dr na to stříkne ten gel a navleče kondom je ot sice směšný ale je to tak no pak to dá do tebe a hledá to mimnko tak jak břišní akorát je to vevnítř

• načítám...
2767
5.10.10 11:55

Aha, no a já teď četla na tom známý lékař, že si na něj hodně stěžujou a nechce se mi svlíkat před jiným :-?

• načítám...
10405
5.10.10 11:57

no to asi budeš muset.to přežiješ stěžujou??
já teda ne a to mi ho dělala třikrát nechápu naco si stěžujou???

• načítám...
2767
5.10.10 12:15

No jako na něj si stěžujou, že je neprofesionální, neochotný atd, ale mamka u něj byla a říkala že to jde, akorát nemá kabinky, takže tam budu lítat s holým zadkem :-? nebo jak to probíhá u tebe? Třeba gynekolog ke kterýmu chodím má normálně kabinky a chodí se přes sestru takže chodím v sukni žj.

• načítám...
2767
5.10.10 12:16

A to na to půjdu ještě? Od kolikátýho tt se chodí na ten břišní? on mě tam poslal jen proto, že to potřebuje potvrdit žj

• načítám...
10405
5.10.10 12:18

a kdy tam jdeš??
no já jsem byla ještě v 11 na vnitřním aha tak.já myslela že si stěžujou lidi na ten ultrazvuk a ty myslíš toho gynekologa?no moje má kabinkua tam se vyslíknu a pak jdu k ní a tma má závěs ještě u toho lehátka nebo te koze nebo jak se to říká :mrgreen: ona má ultrazvuk všechno což se mi moc líbí nikam nemusím cestovat a pak je moooc hodná

• načítám...
2767
5.10.10 12:29

No zatím nevím na kdy, nikdo mi to nebere :nevim: jo na toho gynekologa si stěžujou a hodně. No a mamka říkala že tenhle nemá kabinku, protože ten ultrazvuk nemá v ordinaci a nemá ani žádnej závěs prej jenom židli 8-o

• načítám...
2767
5.10.10 12:34

jenže mě štve přítel, on se ani nezeptá jestli jsem u toho doktora byla :-( Jestli to takhle bude, tak nakonec budu s dítětem sama :cry:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová