Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahooojky… ![]()
koukám že se tady jí..
tak jdu také něco zakousnout a pak přijdu ju… zatím pááá a dobré chutnání… ![]()
jj dyt ono moc brzy by stejně nic neviděla pořádně… ted už to bude ok ![]()
no tak jsem si dala tříkrát do pusy a fakt ot jíst nebudu takže si manžel mužee přežrat ![]()
Tak jsem doma. To bylo dobrý, tam je strašně hodná sestřička a ona prej co potřebuju jestli recept na antikoncepci a já na ní no jdu na potvrzení těhotenství a ona jéé tak to už seš dneska třetí, ale to je dobře a pak vyzvídala jestli to bylo plánovaný a kolik testů jsem měla pozitivních atd, říkám že to je plánovaný a ona no tak takhle to mám ráda
No a doktor mě prohlídnul a říkal, že ta děloha vypadá na těhotenství, kontroloval mi prsa, ptal se na příznaky atak no a mám se objednat do Ústí na ultrazvuk a pak s tím výsledkem přijít do 14 dnů k němu. No a jak probíhá ten ultrazvuk? Já myslela normálně, že to bude přes břicho a vy jste tady psali vnitřně jak jako? ![]()
PusinkaMartinka píše:
jj dyt ono moc brzy by stejně nic neviděla pořádně… ted už to bude ok
právě prto jsme jí říkali at jde později aby tma bylo něco vidět že ot stejně nemá smysl tam jít brzy
novidíš tak gratuluji jsem říkala že tě pošle na ultrazvuk aby eděl jestli je to tak neboco.normálně ničeho se neboj vubec to nebolí oni maj bříšní a ještě co ti dají dovnítř takovej delší hubenej moje dr na to stříkne ten gel a navleče kondom je ot sice směšný ale je to tak no pak to dá do tebe a hledá to mimnko tak jak břišní akorát je to vevnítř
Aha, no a já teď četla na tom známý lékař, že si na něj hodně stěžujou a nechce se mi svlíkat před jiným ![]()
no to asi budeš muset.to přežiješ stěžujou??
já teda ne a to mi ho dělala třikrát nechápu naco si stěžujou???
No jako na něj si stěžujou, že je neprofesionální, neochotný atd, ale mamka u něj byla a říkala že to jde, akorát nemá kabinky, takže tam budu lítat s holým zadkem
nebo jak to probíhá u tebe? Třeba gynekolog ke kterýmu chodím má normálně kabinky a chodí se přes sestru takže chodím v sukni žj.
A to na to půjdu ještě? Od kolikátýho tt se chodí na ten břišní? on mě tam poslal jen proto, že to potřebuje potvrdit žj
a kdy tam jdeš??
no já jsem byla ještě v 11 na vnitřním aha tak.já myslela že si stěžujou lidi na ten ultrazvuk a ty myslíš toho gynekologa?no moje má kabinkua tam se vyslíknu a pak jdu k ní a tma má závěs ještě u toho lehátka nebo te koze nebo jak se to říká
ona má ultrazvuk všechno což se mi moc líbí nikam nemusím cestovat a pak je moooc hodná
No zatím nevím na kdy, nikdo mi to nebere
jo na toho gynekologa si stěžujou a hodně. No a mamka říkala že tenhle nemá kabinku, protože ten ultrazvuk nemá v ordinaci a nemá ani žádnej závěs prej jenom židli ![]()
jenže mě štve přítel, on se ani nezeptá jestli jsem u toho doktora byla
Jestli to takhle bude, tak nakonec budu s dítětem sama ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat