Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
simčo tak to máš nenáročnou švagrovou
![]()
lucy tu zavinovačku jsem nikdy neviděla
je to zajímavé a asi i praktické
no tak příště snad budeš mít fotečky malé Vanessky a pochlubíš se nám tou princeznou
když nad tím tak přemýšlím, tak se máte, že už takhle brzy víte co čekáte, já se to dozvěděla až v 8.měsíci, malá se nám vůbec nechtěla ukázat
takže až v 8.mi řekla že čekám holčičku..
kyb je to opravdu super věc ![]()
holky jdu se natáhnout je mi nějak špatně asi jsem se přejedla té ryby
tak zatim paa ![]()
Mě to řekl ve 24tt že to bude holčička,před tím se taky malá nechtěla otočit.Tak jen doufám že to bude pravda když už nakupuju všechno růžové…
Přecejenom u těch holčiček si člověk nikdy tak jistý není… ![]()
Příští pondělí sem určitě dám fotečku,jestli se konečně malá ukáže…
Už teď se těším! ![]()
Simi teda autíčko za 3000kč to by jí snad měli koupit oni ne??
Se divím že si vůbec dovolila ti říct o takovou drahou věc… ![]()
to teda jo to je pěkně blbí od tebe by měli být rádi že si vzpomeneš a něco koupíš a ne takvoou drahou věc
Ahojte holky tak vysledky budou nakonec zitra
vubec nevim jak to do listopadu vydrzim bez ultz, mam strach aby bylo mimi v poradku. Jinak taky uz pomalinku nakupuji
. A jaky je vas nazor na monitor dechu? koupit nekoupit? ![]()
Holky myslíte že by vadili mimču stříbrné naušničky?? Mě se totiž zlaté nelíbí a bílé zlato se zase může odřít…A k tomu ta cena je nesrovnatelná..
Měla bych vybrané asi nějaké takové http://www.sperky-stribrne-zlate.cz/…barva-violet
Příspěvek upraven 04.10.10 v 15:20
niki nevím podle toho jak na tom mimnko je švagrová ho měla já ne a ani si ho kupovat nebudu kdyby se minko třeba narodilo s nákým problémem jako byl zdraví ale třeba by ho doporučili tak jo jinak stejně mě to nikdy nedalo a furt sem poslouchala jestli dýchá a tak
Lucy_VM píše:
Holky myslíte že by vadili mimču stříbrné naušničky?? Mě se totiž zlaté nelíbí a bílé zlato se zase může odřít…A k tomu ta cena je nesrovnatelná..Měla bych vybrané asi nějaké takové http://www.sperky-stribrne-zlate.cz/…barva-violet
luci myslím že ne třeba já jsem já nechala nastřelit měla tam měsíc tu chirurgickuo ocel a pak sem ji dala zlaté ale mam je po sestře a budu je vracet jinak zlato taky nemusím takže kdyby bylo na mě koupila bych taky stříbrne a nebo bílé zlato já hodně mám bílé zlato ajsem spokojená
Niki já mám monitor dechu použitý od kamarádky,značka Nany a chtěla za něj jen 1000kč. Jinak u mě to bylo jasné,protože budeme mít mimi vedle v pokoji,tak chci mít jistotu…!
Ale kdyby bylo s náma v ložnici,tak nevím…Nový bych asi nekupovala. ![]()
Ahoj holky
Niky ta kombineza je fakt krasna ![]()
Lucy ja bych sla do bileho zlata nebo do oceli preci jen stribro muze byt problematicke..
![]()
Holky to vam musim rict prave jsem mluvila s mamou a koupi nam na malyho toho prestige komplet to byste neverili jakou ja mam radost
![]()
penalda píše:
Ahoj holky
Niky ta kombineza je fakt krasna
Lucy ja bych sla do bileho zlata nebo do oceli preci jen stribro muze byt problematicke..![]()
Holky to vam musim rict prave jsem mluvila s mamou a koupi nam na malyho toho prestige komplet to byste neverili jakou ja mam radost![]()
![]()
![]()
cotoje??asi su blbá ale fakt nevím
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat