Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2532
4.10.10 14:28

simčo tak to máš nenáročnou švagrovou 8-o :mrgreen:

lucy tu zavinovačku jsem nikdy neviděla 8-o je to zajímavé a asi i praktické :pankac: no tak příště snad budeš mít fotečky malé Vanessky a pochlubíš se nám tou princeznou :srdce: když nad tím tak přemýšlím, tak se máte, že už takhle brzy víte co čekáte, já se to dozvěděla až v 8.měsíci, malá se nám vůbec nechtěla ukázat :roll: takže až v 8.mi řekla že čekám holčičku..

kyb je to opravdu super věc :pankac:

holky jdu se natáhnout je mi nějak špatně asi jsem se přejedla té ryby :poblion: tak zatim paa :huban:

• načítám...
1690
4.10.10 14:32

Mě to řekl ve 24tt že to bude holčička,před tím se taky malá nechtěla otočit.Tak jen doufám že to bude pravda když už nakupuju všechno růžové… :wink: Přecejenom u těch holčiček si člověk nikdy tak jistý není… :think:
Příští pondělí sem určitě dám fotečku,jestli se konečně malá ukáže… :huban: Už teď se těším! :hug:

• načítám...
1690
4.10.10 14:33

Simi teda autíčko za 3000kč to by jí snad měli koupit oni ne?? 8-o Se divím že si vůbec dovolila ti říct o takovou drahou věc… :oops:

• načítám...
10405
4.10.10 15:03

to teda jo to je pěkně blbí od tebe by měli být rádi že si vzpomeneš a něco koupíš a ne takvoou drahou věc

• načítám...
Niky7
4.10.10 15:14

Ahojte holky tak vysledky budou nakonec zitra :cert: vubec nevim jak to do listopadu vydrzim bez ultz, mam strach aby bylo mimi v poradku. Jinak taky uz pomalinku nakupuji :oops: . A jaky je vas nazor na monitor dechu? koupit nekoupit? :?:

• Upravit
1690
4.10.10 15:16

Holky myslíte že by vadili mimču stříbrné naušničky?? Mě se totiž zlaté nelíbí a bílé zlato se zase může odřít…A k tomu ta cena je nesrovnatelná.. :think: Měla bych vybrané asi nějaké takové http://www.sperky-stribrne-zlate.cz/…barva-violet

Příspěvek upraven 04.10.10 v 15:20

• načítám...
10405
4.10.10 15:16

niki nevím podle toho jak na tom mimnko je švagrová ho měla já ne a ani si ho kupovat nebudu kdyby se minko třeba narodilo s nákým problémem jako byl zdraví ale třeba by ho doporučili tak jo jinak stejně mě to nikdy nedalo a furt sem poslouchala jestli dýchá a tak

• načítám...
10405
4.10.10 15:18
Lucy_VM píše:
Holky myslíte že by vadili mimču stříbrné naušničky?? Mě se totiž zlaté nelíbí a bílé zlato se zase může odřít…A k tomu ta cena je nesrovnatelná.. :think: Měla bych vybrané asi nějaké takové http://www.sperky-stribrne-zlate.cz/…barva-violet

luci myslím že ne třeba já jsem já nechala nastřelit měla tam měsíc tu chirurgickuo ocel a pak sem ji dala zlaté ale mam je po sestře a budu je vracet jinak zlato taky nemusím takže kdyby bylo na mě koupila bych taky stříbrne a nebo bílé zlato já hodně mám bílé zlato ajsem spokojená

• načítám...
1690
4.10.10 15:18

Niki já mám monitor dechu použitý od kamarádky,značka Nany a chtěla za něj jen 1000kč. Jinak u mě to bylo jasné,protože budeme mít mimi vedle v pokoji,tak chci mít jistotu…! :wink: Ale kdyby bylo s náma v ložnici,tak nevím…Nový bych asi nekupovala. :nevim:

• načítám...
Niky7
4.10.10 15:22

moje poslední úlovky :srdce:

• Upravit
Niky7
4.10.10 15:22

A čepička

• Upravit
Niky7
4.10.10 15:23

Nevim zda-li ho koupim jeste to zvazim uvidim podle dr co doporuci

• Upravit
10405
4.10.10 15:38

to je jasný niki krásný věcičky

• načítám...
4855
4.10.10 16:00

Ahoj holky
Niky ta kombineza je fakt krasna :palec:
Lucy ja bych sla do bileho zlata nebo do oceli preci jen stribro muze byt problematicke.. :think: :wink:
Holky to vam musim rict prave jsem mluvila s mamou a koupi nam na malyho toho prestige komplet to byste neverili jakou ja mam radost :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
10405
4.10.10 16:07
penalda píše:
Ahoj holky
Niky ta kombineza je fakt krasna :palec:
Lucy ja bych sla do bileho zlata nebo do oceli preci jen stribro muze byt problematicke.. :think: :wink:
Holky to vam musim rict prave jsem mluvila s mamou a koupi nam na malyho toho prestige komplet to byste neverili jakou ja mam radost :dance: :dance: :dance: :dance:

cotoje??asi su blbá ale fakt nevím

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová