Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Niky7 píše:
Ahoj holky tak zitra volam na ty vysledky tak mi drzte palce:)
Niky,budu na vás myslet.
Míši kombinézka je nádherná…!!!
Já už se taky nemůžu dočkat až bude miminko na světě…
Bříško už mi začíná pomalu těžknout,takže je to všechno namáhavější..K tomu se zadýchávám jak nějaká kuřačka,no hrůza..!
Už se těším na zítřek jestli mi doktor poví kolik váží a měří…
![]()
Niki držím palečky na zítřejší výsledky!!!
![]()
My jdeme za chvilku na bazén,tak už se těším…!!Jdu se chystat,tak zase zítra…
![]()
tak co robíte holky my ted dojeli z olimpie trochu se mi zvedla nalada koupila jsem malé boty na zimu a tak neco na vanoce abych nekupovala vše naraz.a dala jsem si u mekáča číza nevím jak se to píše ![]()
My byli v Olympii minulou sobotu, tak tam asi taky potom ještě pojedem nakupovat na Vánoce, už tak přibližně víme co budeme kupovat. Potřebuju sehnat ňákou tu kuchyňku pro neteř, ale vůbec nevím jakou
Holky nemáte doma někdo expresovač?
Niky7 píše:
Ahoj holky tak zitra volam na ty vysledky tak mi drzte palce:)
tak budu držet palečky mě to čeká ve středu
Dobrééé ráno holky tak copak je tu nového??? A japak sme se vyspinkaly?
ahojky holky já docela dobře akorát jsem usla asi až o půl 1 protže první den jsem fakt citila jak se mi tam mimnko hejbe nebo co tam vlastne delalao bylo to jak bublinky a furt dokola
jinak je tu ěkně hnusně a fouká vítr takže naprd luci myslím jde dneska na kontrolu tak držím palečky at je vše v pořádku
Ahaaa tak taky držím palečky at vše dobře dopadne… a jinak tedy tady je taky pěkně hnusněě zamračeno a hodněěě fouká
fakt hnus počasí asi budem doma nakoupený všechno mám takže paráda ale ten vítr se mi nelíbí su ráda že je tedka malá bez rýmy
To věřím
ted všude řádí takový baciláci… Jen od nás z práce byly všechny nemocnééé ale tak postupně přítel taky… jen já čekám že se nakazím a bude ale zatím se statečně držím
musím to ale někde zatukat… ![]()
jojo vhoda v létě člověk není nemocnej le zase ten pupek v tom vedru už sem nechtěla
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat