Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2532
4.10.10 11:55

zdravím děvčátka :mavam: :hug:

tak jak se tu všichni máte? koukám že pupíky rostou :potlesk:

simčo já jsem koupila Vanessce tu kuchyňku přes internet a měla jsem jí druhý den doma… :pankac: je jejich tu opravdu hodně a i za dobré ceny tak určo nějakou krásnou vybereš :pankac:

Lucy pak se pochub jak je Vanesska veliká :huban: a už nakupuješ výbavičku? To je na tom těhotenství asi to nejkrásnější…strašně mě to bavilo vybírat oblečky atd.. :srdce:

kyb a co jsi kupovala na Vánoce, vůbec nemám tušení co koupit… :nevim: takže kdyby jste měl někdo nějaký nápad tak klidně piště.. :mrgreen:

taky už bych měla začít něco kupovat :roll:

• načítám...
10405
4.10.10 12:02

no rpo kristýnku chcu novej kočárek a na panenku postýluk atd to už mám vymšlený tak nějak a od jeho segry malé jsem koupila knižku a koupím jí ještrě nákou pohádku neb o něco manželovi teda vubec nevím co koupit a te nejmenší od jeoh sestry taky ještě nevím našim satelit takže šetřím to teda dohromady sesourozencama a jeho rodičum nevím vubec protže nic nepoužívajá třeba náký kremy nebo vonaky nic prostě jsou uplně jak z vesnice kde se život zasatvil neboco :mrgreen: jeho mati je dost při těle takže to si netroufnu koupit oblečení a jeho tat jedine monterky a nebo mu koupím náký tepláky

• načítám...
2532
4.10.10 12:09

nooo tak to nemáš zrovna lehký :mrgreen:

to moje mamka a tchýně mají navíc v prosinci narozeniny takže jěště vymyslet dárek.. :mrgreen:
mamce koupím k narozkám porcelánovou panenku (má je ráda) a tchýni asi taky.. a je to! :mrgreen:

na a k Vánocům malý vůbec nevím co, protože má opravdu všechno a hlavně to není ani kam dávat, takže spíš knížky, puzzle, oblečení (to miluje) a takové ty kravinky pro holčičky..
s přítelem jsme se domluvili že si dáme jen nějakou maličkost, protže si chceme rekonstruovat byt a taky to nebude zrovna nejlevnější a navíc o nás to není ale o té malé :wink: to chceme si koupíme během roku..
a rodičům k vánocům??? asi nějaký dárkový balíček nebo tak něco…
uf..už bych měla začít.. :mrgreen:

• načítám...
2767
4.10.10 12:14

Kačijá už jsem koukala na internetu na ty kuchyňky a našla jsem tam tu co má Vanesska, no uvidíme, pojedem asi znova do tý Olympie a tam mají velkou hračkárnu tak se tam mrknem a nebo v Globusu mají taky dost hraček a když nic nevyberem tak ji objednám z netu :-)
Mno jinak rodičům od přítele budeme kupovat digitální foťák, pže si furt půjčují náš no spíš si ho už přivlastnili a mě to pěkne sere :cert: Pže když chci něco fotit tak nemůžu, sice mám foťák v mobilu, ale to jsou naprd fotky a přítel se jich ještě zastává :cert: Našim budem kupovat novou fritézu, bratrovi a švagrový ňákou kosmetiku, neteři tu kuchyňku a přítelovi kupuju značkový oblečení většinou a nebo holící strojek elektrický ještě nevím :nevim:

• načítám...
10405
4.10.10 12:15

přesně tak my si jako taky nic nedáváme prostě jo koupíme si něco ale třeba jednu věc a to stačí jak říkáš ty už jsme velcí a vánoce jsou spíše pro toho prcka no my naštestí ještě tak nijak nic nemáme ted jí byli dva roky dostala knižky a pohadky a tak ale i tak je plnej pokoj skrz houpacího kona kuchynku atd :mrgreen:

• načítám...
10405
4.10.10 12:16
sima90 píše:
Kačijá už jsem koukala na internetu na ty kuchyňky a našla jsem tam tu co má Vanesska, no uvidíme, pojedem asi znova do tý Olympie a tam mají velkou hračkárnu tak se tam mrknem a nebo v Globusu mají taky dost hraček a když nic nevyberem tak ji objednám z netu :-)
Mno jinak rodičům od přítele budeme kupovat digitální foťák, pže si furt půjčují náš no spíš si ho už přivlastnili a mě to pěkne sere :cert: Pže když chci něco fotit tak nemůžu, sice mám foťák v mobilu, ale to jsou naprd fotky a přítel se jich ještě zastává :cert: Našim budem kupovat novou fritézu, bratrovi a švagrový ňákou kosmetiku, neteři tu kuchyňku a přítelovi kupuju značkový oblečení většinou a nebo holící strojek elektrický ještě nevím :nevim:

holící strojek jsme koupila minulí rok na vánoce a manžel byl moooc rád tedka vubec nevím co ale už nemá pásek do gatí tak sem říkala že nákej z kuže mu koupím

• načítám...
2767
4.10.10 12:17

Jsme si chtěli koupit novou televizi, ale asi to nedopadne, no uvidíme až budou ty slevy po Vánocích, pže teďka se ty led televize držej kolem 20-30 tisíc

• načítám...
10405
4.10.10 12:19

taky chcem telku do ložnice protže se furt hádáme já koukám na ordinaci manžel nadává nebo naopak a ebo zabere telku malá :mrgreen: tak budem čekat maj dojít penízky z pojištení tak snad uvidíme no ale zase by se mi spíš hodili a schovat je na mim kočár atd

• načítám...
2767
4.10.10 12:19

Mno asi spíš koupím ten strojek, pže teďka bude mít narozeniny, tak mu oblečení koupím teď. My si taky moc nedáváme a tak co žj jsme velký už :mrgreen:
No taky jsem přemýšlela nad houpacím koníkem, ale do kdy by to tak užila? Jsou ji 2 roky a 3 měsíce :think:

• načítám...
10405
4.10.10 12:22

my jsme měli akci na většího kterej aji dělá zvuky z 900 na 400 a mala to bude mít tak do tří let aji dýl je větší a ted je našpičkách

• načítám...
2767
4.10.10 12:23
kyblicek píše:
taky chcem telku do ložnice protže se furt hádáme já koukám na ordinaci manžel nadává nebo naopak a ebo zabere telku malá :mrgreen: tak budem čekat maj dojít penízky z pojištení tak snad uvidíme no ale zase by se mi spíš hodili a schovat je na mim kočár atd

No právě, že radši počkáme a necháme peníze na výbavičku, ono to taky není nejlevnější. Mě mají přijít peníze v březnu ze stavebka a přítel dostane ze dvou pojistek kvůli té operaci a minule dostal 50 tisíc, ale z pojistky toho chlapa co ho srazil.

• načítám...
2767
4.10.10 12:25
  • načítám...
10405
4.10.10 12:26

něco podobneho má ale v černě a je ot dobrá cena myslím.jdu si odpočnout malá spí pak psinu

• načítám...
2767
4.10.10 12:29

Tam mají hraček na tom aukru. No se asi domluvíme s mamkou co kdo koupí :think: Protože oblečení má fakt dost, takže je zbytečný ji kupovat oblečení.

• načítám...
2532
4.10.10 13:09

simčo já myslím že kuchyňka je lepší… koník ji může zajímat chvíli ale s kuchyňkou si hrají i 8-leté holčičky..ale není to tak zase všude, může to být naopak a oblíbenější může být koník :wink: my máme obojí a na 100% vede kuchyňka :pankac: ale každé dítě je jiné.. tak dobře vyberte..jinak tady máš odkaz, kde mají také spoustu hraček :kytka:
 http://www.funkids.cz/…y-dle-druhu/

jiank k těm televizím…kupovali jsme si s přítelem minulý rok k vánocům LCD televizi za 25 000kč (jinak stála 45 000kč) ta myslím, že už by to mělo být o dost levnější.. :think:
každý rok jsme si kupovali spousty dárků k vánocům a proto to letos chcešme udělat takhle … :wink:

teď mě napadlo, že skvělý dárek pro 2+ je výborné koloodrážedlo, už je to ale dražší záležitost, my ho pořídili Vanessce v květnu (2,5roku) a nemůžu si ho vynachválit, opět využití je do 6let :pankac: přidávám fotečku

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová