Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jj je dost teplá, je celá fleecová a uvnitř je vyplněná takovou speciální nějakou vrstvou co drží teplo. Dá se použít i do kočárku,na to nějakou deku..ale jak bude sněžit atd tak ho šupnu i do fusaku. Ale ještě žádný nemám, já bych chtěla uplně nějaký obyč s ovči vlnou uvniř. Ty nejlépe hřejí
Já si ji asi taky potom koupím
A dá se použít třeba i pro půlroční dítě?
Tak to je dobrý, aby to právě bylo i na větší mimčo
Pak až se ti malej narodí, tak sem musíš hodit fotku jak si lebedí v kočárku ![]()
holky,hřeším. Beru nutelu a lžičku a jdu na to
Musím něčím zaobalit nervy ![]()
Budu teďka čučet na harryho pottera,pak se psem a spát..ať už je pondělí a uráčí sem naklusat ten kominík,mrznu jak debil
mám pocit že i venku je větší teplo.
Pupík fotnu zítra teďka bych umrzla.
Mno nám zase blbne kotel a to je novej
Takže se musí zavolat v pondělí plynařovi ať sem přijede a seřídí to, pže nám z topení normálně chčije voda, takže taky netopíme, jenom ve spodním patře, tam jsou krbový kamna.
ahojte holky jak jste se vyspali já docela fajn ale jsem utahana jsem to trošku protáhla a přišla o půl 12 ale pobavila jsem se bylo to fajn až na holky furt mě hladili břicho a už mi t faKT BYLO NEPŘÍJEMNÝ
Dobre rano holky..
To byste neverili jak nekdo muze byt tak hnusny..
Pritele deda u ktereho bydlime jel na vikend pryc a pro jistotu aby nas nenapadlo tu mit teplo tak nam vypnul topeni jenze je to karma na tom asi 7 tlacitek takze mame strach na to sahat..
A tak tu s prckem mrznem ![]()
Jo a vcera jak jsem psala o priteli tak si toho kamarada prived domu abych na nej nahodou nervala ![]()
Stim sahanim mi to delala akorad jedna kamoska nebo spis sestra moji kamosky a bylo to neprijemny zvlast kdyz tu holku zrovna nemusim ![]()
no tak to musí být teda fajn my teda taky mrznem ale jak se dívám asi jen mě je zima.dneska mam fakt debilni naladu ze bude varit aji mnanžel protže jsem fakt nepoužítelná a fakt se mi neïc nechce a chce se mi brečet a jako vubec nevím proč
to je tim tehotenstvim mame vykyvy hormonu.. Ja jsem taky jeden den v pohode a druhy den mam uplne hroznou naladu a chce semi kvuli vsemu brecet a propadam beznadeji a dalsi den jsem zase v pohode
![]()
joj přesně tohle mám a já už jsem si říkala že tohle přešlo a dneska na novo fakt se mi nic nechce ani vařit jen ležet čumět do blbá a nic nedělat nejsu schopná dát ani pračku vyprat
nemame to jednoduchy a jeste kdyz do toho fakt nejaky problemy jsou tak je to naprovaz.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat