Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
2.10.10 09:15

ahojte holky tak jak jste se vyspali já docela dobře dneska me ceka tak trochu tak oslava tak musim neco poklidit ale nechce se mi tak snad neco udelam.

• načítám...
2767
2.10.10 09:27

Ahoj :mavam: Dneska tu máme krásně :-) Jsem se vyspala docela dobře :-) kyblicku zvládla by si tenhle dort?

• načítám...
10405
2.10.10 09:43

to jsi dělala ty??jestli jo tak seš fakt dobrá.já bych to neudělala já spíš jako dorty s kytičkama a tak na tohle nemám moc fantazii

• načítám...
4855
2.10.10 10:20

Dobre rano holky vcera jsem vas nestihala ani docitat.. :-) Bylo mi celkove nejak :poblion: Asi na me neco leze.. Dneska je krasne ale fakt zima.. Uz jsem byla v obchode pro snidani tak se do ni chystam pustit :-)

• načítám...
Niky7
2.10.10 10:31

Ahoj holky tak co jste tady resily? jinak mate se dobre? Kyblicku kdy jdes na prohlidku? Doufam ze se nam prcci jiz brzy ukazou. Ja byla ve ctvrtek na krvi a v pondeli budou uz vysledky. Je to na vyvojove vady, tak mam i trosku strach. Jinak prcka uz obcas citim, ale je to vetsinou nahoda.:)

• Upravit
10405
2.10.10 10:51

tak snad ti bude líp už.
niki já si mám volat ve středu na vysledky a taky mám strach ale prostě věřím že je mimnko zdravé.jinak já prcka citím taky občas ale včera mě uplně zatukal na bok bříška že by ot citil i manžel dvakrát a pak nic tak už to bude asi vic a vic citit.já dneska vařím dobrutku .

• načítám...
1054
2.10.10 10:51

ahojte holky,
mi je nějak hrozně.. :-(
Přítel „musel“ zase odjet pryč..vrací se zítra.Aspoň že to není na týden jako vždycky ale štve mě to.Dozvím se to z minuty na minutu a je pryč.. a ještě když malý takhle zlobí a chtěl by ven..já mám starch furt všecko řeším a mu je to jedno nebo co :nevim:
Navíc jdu ven na 10 min, vrátím se a ladyna tu udělala takový bordel..pomoooooc. Shodila všecko z linky, ám rozbité talíře,u hrnců ulomené uši,vysypaný koš,odpadky natahané v obýváků..já nevím co ji jebe..tak sem se samozřejmě rozčílila a zmlátila ji.
Jenže pak mám zase nevy že se rozčiluju ptz mě bolí břicho jako blázen, mám ho ztvrdnuté..chudák malý,vždycky všecko odnesem my a to mě sere. Navíc mě teda čeká ůklid celého bytu. já se na to vyseru :cry:
Místo abych byla v klidu tak .. a zase na všecko sama..
mě to nejvíc štve kvůli malému,pak si vyčítám že řvu a nervuju se..ale v té chvíli když přídete a byt vzhuru nohama,a ten pocit že sem tu zas sama a všecko odseru :nevim: :cry:

• načítám...
10405
2.10.10 10:55

lady uplně te chápu ten váš pejsek ti dává ale zabrat ale ty bys měla ležet protže to že ti tvrdne tak bříško není dobrý aby se ti mimnko nenarodilo dřív a to rozčilování taky není moc dobrý protže mimnko všechno cejtí.a to víš chlapum je vždycky všechno jedno oni to nák neřeší že sme těhotní a že nám něco třeba je já si od rana nesedla je mi blbe a ještě jsem dostala nadaný

• načítám...
Niky7
2.10.10 10:59

ja jsem citila takove simrani, hrozne me to lechtalo a jednou rano se vyboulil uplne na podbrisek tak 2minuty a ztvrdlo mi uplne bricho, tak nevim jestli to byl on, ale pozdeji jsem si byla uz jista.

• Upravit
1054
2.10.10 11:02

já právě tohle všecko vím že se nemám nervovat a pak mě to štve..pak myslím jen a jen na maličkého,chudák není kvůli mě v klidu :-(
kdybych tu aspoň měla toho chlapa,ale ten je zas v …
Mu to zavolám,bečím jak mě to sere a on tak ji zavři do koupelny a nevšímej si ji , a to je řešení. no ale jak si ji tam nemám asi všímat, a ten bordel uklidí kdo? mám to tu nechat tak do zítra nebo co?
Oni mají všecko hned vyřešené..
jdu k mamce na oběd, pápá pak se ozvu :-(

• načítám...
10405
2.10.10 11:33

niki to klidně mohlo být ono jak se ti to vyboulilo mě to taky udělalo.
lady oni jsou jednoduší já to znám a počkej až bude rpcek přítel bude pryč to tě bude štvát ještě víc ono to není lehý být furt sama člověk si zvykne ale to malí počkej jak na něj bude koukat když ho chvilu neuvidí malá čučela jak pero kdo to vlastně je až se manželovi chtělo brečet pak už si teda zvykla že jezdí o víknedu ted su ráda že už budem spolu a on uvidí co to je mít mimnko protže ot nezažil a když jsem mu volala že jsem uplně hotová že v noci nespí a brečela jsem on řekl musíš to vydržet chtělas mít miminko to je co no pro něj to bylo jednoduchy on si spl celou noc a vděl ji málo

• načítám...
Niky7
2.10.10 11:46

A kdy mimi zacina poradne kopat? A kdy ho mohou citit i ostatni?

• Upravit
10405
2.10.10 11:48

niki pořádně to uvitíš asi tak ve 20tt plus minus mužeš třeba v 18tt nebo taky 22tt to je jak kdo já to u malé citila 20tt po tom ultrazvuku se mi v břicho vlnilo a bylo to cejtit hodne a už každej dne když jsem byla v klidu nebo jsem ležela ale pamatuju si manžel to ještš chviluk necitil až o něco později

• načítám...
2767
2.10.10 12:06
kyblicek píše:
to jsi dělala ty??jestli jo tak seš fakt dobrá.já bych to neudělala já spíš jako dorty s kytičkama a tak na tohle nemám moc fantazii

Nn neďála jsem jo já, ale mám na něj nabídku a pak ještě na housle, akorát ani na jedno nemám formu a tu šachovnici bych nezvládla, teda ty figurky ne, housle nejsou těžký a navíc by to bylo pro jednu holčinu a mají to za celou třídu pro ředitele a učitele školy. Tak jsem to bohužel musela odřeknout, jsem spíš taky na obyčejný nebo dětský, ale takový extra nechám radši profesionálům.

• načítám...
Niky7
2.10.10 12:12

a je normalni ze jej necitim kazdy den, ze? a kdy jdes na prohlidku kybli?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová