Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tedy mě je zatím blbě neblbě… mám pocit že je mě blbě z hlůadu když se ale najím tak je mi blbě z jídla… takže si ted moc nevyberu
![]()
je marti tohle jsem měla měla ze začátku já měla jsem hlad ale přitom mě byl zle takžejsem jedlatřeba až v 10 nebo kolikrát až běd a nebo co jsem uvařila jsem stejně nejedla protže jsem na to nemela absolutne chut to maa teda nekdy i tedka
noooo dyt já sem na začátku
v 8tt tak to tak mám mnoooo
je to sranda a je pravda že sem tedy brzo utahaná jako kotě ![]()
jojo však právě ono ze začátku nic není v tom 5 týdnu až o trošku později a už jsi byla na kontrole???
na kontrolu jdu až 11.10. a už se těším to bych měla končit 9týden…tak uvidíme… třeba by mi moh dát i průkazku ![]()
aha no to se nediví já jdu 19.10 a jsem zvedavá jestli mi tentokrát skontrolu je prcka protže to by měla a mohla by mi říct teda co tam je protže budu v 19tt mam pocit nebo v 18
jj mno tak poprvé sem byla 13.9. a to bylo brzo sice na UZ byla malá tečka ale ještě mě k tomu nic moc říci nemohl… tak doufám že tentokrát už mi něco povíííí sem úplně natěšená na tu kontrolu ![]()
no mě u malé se chtelo brečet držela jsem to v sobě tedka jsem už veděla co mě čeká takže to bylo docela v pohodě a u toh velkýho ultrazvuku mě tekli slzy když sjem vidělaj ak se šudlí jak tam furt zíve protže ju vzbudil ten dr jak furt po mě jezdil tím ultrazvukem a tlačil na břicho aby prohlídl všechno
![]()
njn… už se prostě mocccc těším
To mi bude asi dělat ten vnitřní ještě vid????
nejspíš jo mě teda dělala aji v 11 tt vnitřní pak už by měloi přes břicho
A až to bude dělat přes břichho tak si tam můžu vzít zlatíčko když mě to povolí myslím přítele ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat