Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak jsem zvedavá já jdu na kontrolu v 18t a doufám že mi skontroluje aspon to srdíčko a už řekne to pohlaví aspon tak nejak než mi to řeknou za týden na tom velkým ultrazvuku
Ahojky ráda bych se k vám přidala, jsem mladá maminka, co má doma 2 malé broučky (tedy spíš berušky)
Děkuji moc, jsem ráda, že si mohu popovídat s někým mladým, jelikož okolo mne jsou maminky celkem již znalé
jojo to znám taky tak samí 30 a přes a já si prostě nemám s něma moc co říct
Myspulko gratuluju ke zdravé holčičce!!!
Hlavně že je všechno v pořádku a teď už si můžeš těhotenství pořádně užívat…A taky začít nakupovat růžovou..!!
Přáli jste si holčičku??
Emilko vítám tě mezi námi…!
Teď jsem mrkla na tvůj profil a vidím že druhá beruška má ani ne 4 měsíce…
To máš doma teď celkem zápřah viď??
Jinak Nikol je moc krásné jméno!!
Můžu se zeptat kolik ti je??
LUCY VM: Ahojky mně je 22. Jméno Nikol chtěl tatínek, domluvili jsme se, že já vyberu jméno, když to bude kluk. Takže jsem vybýrala jméno pro druhou holčičku. Zápřah ani ne, spíš jen problémy s kojením, jelikož jsem musela do školy na 3 dny a malá musela být na sunaru, taklže teď se snažíme rozkojit, ale je to celkem těžký. ![]()
tojo ono jak jednou člověk na chvilu přestane tak pak si ty malí prcci zvyknou na falšku s te to jde lepšíc než aby se dřeli přesně tohle byla malá
Kybliček: Když já jsem jinou možnost neměla.Normálně jezdím jen na jeden den, což by se dalo, ale ty 3 dny to bylo moc.
já jsem musela nachvilu přestat asi tak da dny protože jsem to měla tak dkousany že mi valila krev a mala topila a pak už zpět nechtěla
Tak my to měli naopak. Přítel vybral jméno pro chlapečka,já pro holčičku.. Ale taky by si moc přál Nikol,tak jestli ještě někdy bude druhá holčička,tak jí určitě dáme!
Tak 3 dny je určitě dost,ale třeba se malá chytne a ještě se vám to podaří…!
Co studuješ??
myspulka píše:
Ahoj holky, tak jsme doma z velkého UTZ a UTZ srdíčka.Čekáme na sto pro holčičku a je zdravá. Jsme strašně šťastní.
Krásná fotečka
Gratuluji moc ![]()
Hlavně že jste v pořádku ,jen tak dál holky ![]()
ahoj holky
jak se máme a co vaše miminka jsou zdraví??dlouho jsem tu nebyla vůbec nemám přes den čas,vypadáto,že tady budu jenom v noci.
už druhou noc nespím,pořád mám pocit že potřebuju čůrat a s tím se spát nedá je to hrozný doufám že se toho pocitu co nejdřív zbavím ![]()
myspulka moc hezká fotečka ![]()
Teda mysplkooo gratuluji k holčičce… a všem přeji krásné dobré ráno
Jiank vítám novou maminku ![]()
ahjte holky jak máte dneska?no tak s tím čuráním to znám tedka už chodím třikrtá i 4 krát a jak budu dýl těhule tak jsem to měla uplně jako ty nemohla jsem spát a co 10minut jsem lítala na záchod myslela jsem že mi praskne močák a názachodě jsem si cvrkla a to bylo všechno to mimnko tam pěkně s tím z lobí jak na to tlačí
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat