Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4855
4.10.10 19:15

tak uvidis me to rekla takhle.. :wink:

• načítám...
10405
4.10.10 19:47

je simi mě třeba udělal ultrazvuk vyštřila vnitřně ale krev mi ebrala ani moč nic takoévho možná tě někam pošle na ultrazvuk aby si byl jistej.a bu d ráda že ti blbě není ono to může být chvila a muže to taky ještě přijít mě teda taky není nebo je mi divne ted už moc e spíš mám hrozný nalady.
jinak teda je pěkně vychcana šetří na dítěti a sama sobě beztak koupí to miluju

• načítám...
2767
4.10.10 20:53

No uvidím zítra :wink: Jako mě je taky občas divně, ale to bude spíš z toho, že se vždycky přejím a pak mi je těžko :lol: No a o náladách mi povídej :mrgreen: jojo sobě kupuje značkový věci, to když někam jede tak je z toho úplně vysraná, že se jde nakupovat úplně tím posedlá ale malá má všechno poděděný od jejich příbuzných a to pobírá rodičák na 3 roky, takže má pořád 7600 kč a ještě si přivydělává a z toho má tak 2 tisíce, takový lidi fakt miluju no, ale jako všude to je skoro stejný co tak poslouchám tak se ňáko nikdo nemusí se švagrovýma nebo s tchýní :nevim:

• načítám...
4855
4.10.10 21:38

To byla asi nehoda co? Si myslim ze k planovanymu diteti by se tak nechovala :think:

• načítám...
2767
4.10.10 21:45

jj peny nehoda po tříměsíční známosti :roll: a je to taky vidět, pže jim to neklape, přitom bratr dělá pro ně první poslední, maká od nevidím do nevidím a ještě by po něm chtěla, aby uklízel, když ona celej den doma nic pomalu nedělá a ani vařit neumí :roll: Takže on přijde z práce a ještě si třeba musí vařit. Myslím, že to na něj nahrála no, nevím fakt do toho nevidím, měli si dát pozor oba dva, ale nepochopím do dnes, proč mi pak dala antikoncepci, že jí zapoměla brát a už ji měla koupenou prej a nebyla vůbec dotknutá. no doufám, že sem nechodí a nepřečte si to, pže bych měla zase kvůli ní jenom zle. Dále už to není třeba rozebírat, pže bych se musela nervovat :cert: Jsem fakt ráda, že se odstěhovali.

• načítám...
2767
4.10.10 21:47

škoda, že nemáme uzavřenou diskuzi, to bych se tady rozepsala víc, ale takhle moc nechci, občas sem chodí přítel a on se ji strašně zastává, nj setřička jeho no :roll:

• načítám...
5.10.10 07:26

Dobrééé raníčko… japak se spinkalo? :wink:

• načítám...
10405
5.10.10 07:41

ahojte holky.jak se máte no já se vyspala divně večer zase nemohla spát parkrát citila prcka pak brečela malá a v noci mě bolelo břicho jsem byla nafouklá a nevím z čeho.holky ono to jde uzavřít ale musíme si založit novou diskuzi jako třeba tuhle ale jako skupinu a nekdo musí poslat všem jako pozvánku do te skupinypak se tam nikdo nedostane já to ale neumím mužu ot skusít ale nevím no my to tak máme v březnátkách aby nám tam už nikdo nelezl nebo jmi to musíme prvně schválit

• načítám...
10405
5.10.10 07:41

huráááááááááá 17tt

• načítám...
5.10.10 07:43

Ahaaaa my tady chceme soukromou diskuziiiiiii??? Teda. Mno jinak já se vyspala na prdlajs celý večer se převaluji a probouzím… chjo… já už chci pondělí… jdu na kontrolu v životě sem se na pondělí takkkk netěšila :wink:

• načítám...
5.10.10 07:43

Njn už se blížíš k půlce :wink:

• načítám...
10405
5.10.10 07:52

to se nedvimí že se těšíš a kor když mim ještě neviděla.však to bude dobrý já se taky těším jdu za 14 dní dneska manžel budezase dlouho v práci :-( ale aspon budou penízky venku prší hruza

• načítám...
5.10.10 07:55

tady je taky moccccc ošklivo navíc přítel má odpolední… takže se tenhle týden budeme jen míjet chjooo :roll:

• načítám...
10405
5.10.10 08:11

tojo to je naprd ale neboj až budeš doma tak si ho užiješ až až já se těším na to jak tedka budem s miminkem spolu konečně a budem jako rodina

• načítám...
5.10.10 08:16

jj to věřím :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová