Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22585
7.10.10 10:10

no asi to bude mít svoje nějaké výhody :lol: já jsem porod studovala včéra v podobně knižní :lol: a zatim mě to nějak nevyděsilo ..tak uvidíme :)

• načítám...
7.10.10 10:13

Já sem u porodu byla několikrát ale jako divák.. každá to snášela jinak… tak já nevím… můj práh bolesti už sem vydržela velkééé bolesti ale jestly zvládnu i ty porodní to fakt netuším :nevim:

• načítám...
10405
7.10.10 10:13

to mě taky ne tenkrát mám knižku tam je to tak fajn popsaný že ti to právě přijde super ale fakt to stojí zato navíc človek se ke konci fKT TĚŠÍ MĚ KDYŽ TO CHYTLO SMÁLA JSME SE A BYLA JSEM ŠTASTNÁ ŽE UŽ TO KONEČNĚ PŘIŠLO A TO NA TERMÍN NO ALE PAK SEM TO TEDA PROKLÍNALA A MALEM SI VYŠKUBALA VLASY :mrgreen: ALE KDYŽ SE DÍVÁM SPĚTNĚ NEPŘIJDE MI TO TAK HROZNÝ ALE ONO SE MI TO ZASE VYBAVÍ AŽ BUDU NAKONCI A CHYTNE MĚ TO :mrgreen:

• načítám...
2767
7.10.10 10:15

Ahoj. Dneska se nudím asi se půjdu na něco dívat. Chtěla jsem jít za Petrou, to je přítelkyně přítelova bratrance, mají teď malý mimčo zeptat se jí co a jak přece už má 2 děti, jenže se bojím, že by to řekla švagrové a jakmile by to ona věděla slepice jedna tak by to věděli už všichni, hlavně mamince by to určitě nezapoměla říct :cert: Kousek od nás dělají dětský hřiště, konečně je to napadlo, bude to pěkný :palec: Jinak Gabi už mi včera vůbec neodepsala, tak já nevím :nevim: A nechte porod porodem, zbytečně se tím stresujete :wink:

• načítám...
10405
7.10.10 10:16
PusinkaMartinka píše:
Já sem u porodu byla několikrát ale jako divák.. každá to snášela jinak… tak já nevím… můj práh bolesti už sem vydržela velkééé bolesti ale jestly zvládnu i ty porodní to fakt netuším :nevim:

AHA NO JAKO DIVÁK FAKT BYCH BÝT NECHTĚLA.:-)ALE HOLD K SESTŘIČCE TO ASI PATŘÍ.zvládneš co by nekteří jsou hotovi za 8 hodiny něktří za 15 něktří za 27 jako já :mrgreen: takže asi tak moje sestra 4 hodiny a bylo po všem a s druhým tam pomale nestačila dojet jo měla bolesti už doma ale takovi co se dali vydržet

• načítám...
7.10.10 10:18

já za to nemůžu… prostě to nějako přišlo do mí hlavy a nejde to vyhnat… no… :zed:

• načítám...
7.10.10 10:20

Mno jako divák… to tě nic nebolí… a hlavně prostě nevím utěšuješ tu budoucí maminku… Mno oni některé u toho ani nekřičely prostě to vypadalo, že to není až tak hroznýý ale u některých… to sem říkala že já rodit nikdy nebudu to byl řev.. a to bylo sprostých slov :lol:

• načítám...
22585
7.10.10 10:22

já jsem si zrovna taky řikala, abych nebyla sprostá :lol: :lol: že se budu muset krotit :mrgreen:

• načítám...
7.10.10 10:33

Mnooo Natys… ale tak zvládnout se to asi dá… tak si to vždy v hlavě ukončím :wink:

• načítám...
22585
7.10.10 10:35

tak ono se dá zvládnout ledacos, když se chce :lol: holky.. zatim se váma loučim.. jdu něco málo udělat a pak hurá na oběd :dance:

• načítám...

Papa Natys :mavam:

• načítám...

A dobrou chut :wink:

• načítám...
400
7.10.10 10:38

ahojík holky jste tu někdo…tady čtu,že probíráte porody…hm no je lepší se nestrresovat…

• načítám...
7.10.10 10:38

já se snažím :zed:

• načítám...
2767
7.10.10 10:44

Teď mysli na to co tě čeká pěknýho, do porodu času dost :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová