Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dobrý ránko.my jsme došli z obchodu tak pujdu zachvilu udelat brambory a ty jatra neboco.
ráda bych jen kdyby to tak lehce šlo jak se dívám nák ti chutná co zrovna dělám já
![]()
jj to mě tedy chutná… hlavně když vím, že dnes k obědu v nemocnici budem mít zase nějakou fujtajblici… ![]()
tojo v nemocnici myslím nic moc že?já teda jak byla po porodu malé tak vařili fakt dobře navíc jsem nejedla dva dny tak mi chutnlaa aji polívka bujon co byla slana jako prase ale prostě jsem ji snedla což se u me normálně nestává když mi něco nechutná tak to nesním tak s zvedavá jak budou vařit tedka v te druhé porodnici
Tedy to jo no… Pomalu mě přepadávali poslední dobou myšlenky… jaký asi je porod
Docela jsem s toho dostala strach… ![]()
ták dočteno, stihla jsem u toho i další chod snídaně
holky, ani nevíte jak jsem ráda, že už je dneska konečně čtvrtek ![]()
no já spíš tak pátek dvě hodiny.. zítra máme takovou pracovní trapárnu.. oslavu 20. let výročí.. takže to bude zase hrůza
nesnášim tyhle akce..a to už to začíná v 10:30 ![]()
natys tak to ti vubec nezávidím nojo marti človek má strach ale zvládneš to když jsem ot zvládla já histerka jak prase tak to zvládne každej neříkam že je to lážo plážo bolí to ale to štestíčko potom ten malej uzliček u tebe je nádhernej pocit
Njn ono se to bude muset nějako zvládnout nejsem nějaká cíta už sem si toho prožila hodně… říkala sem si, že nějaký porod mě nemůže zaskočit… jenže když člověk neví do čeho jde ![]()
no právě, člověk neví do čeho jde.. dokud si to sám na vlastní kůži nevyzkouší.. já si to zatim tak nějak nepřipouštim, abych se zbytečně nestresovala ![]()
já si myslím že je to právě lepší když člověk neví do čeho jde to já já už mám hruzzu jak to dopadne tedka.já jsem si taky říkala předemnou tam baba řvala jak prase říkám hm tak tahle teda vyvádět nebudu poslali mě ještě dom a když jsem dojela znova myslím že jsem snad byla ještě horší jak ta baba ale říkali že mě bolí všechno víc než by mělo že mám sníženej práh bolesti neo jak to je
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat