Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Teda kybli
Co ho to napadlo? Proč by si měla spát s někým jiným? To děláš dobře, že si to nenecháváš líbit, potom by tě měl hotovou.
jo přesně tak gabi prostě já to nechápu nikdy takovej nebyl a tedka prostě hnedka začne ještě za to všechno mužu pak já a prej jestli ho mám ráda řekla jsem mu že ne a nebavím se sním jen když musím ohledně malé a řekla jsem mu že jestli si myslí že vydíráním s ním budu tak to teda ne aji spal jinde protže jsme prostě ho vedle sebe nechtěla
dala jsem mu ultimátum buds se změní nebo jdu pryč ale ot už před týdenm a on to bral s rezervou asi takže se chovám ledově a jsem prostě odměřená a on si to uvedomní jinak je fakt skvelej chlap nepodvádí mě nidke vždycky byl hodnej ale odstěhovali jsme se a je tu jeden človek ktere ho strasně změnil ![]()
sima90 píše:
Teda kybliCo ho to napadlo? Proč by si měla spát s někým jiným? To děláš dobře, že si to nenecháváš líbit, potom by tě měl hotovou.
přesně a tohlwe ví že prostě nezustanu aji kdyby sme měli 5 dětí já to takyx nechápu jsem těhotná a on mi řekne tohle jako je asi magor nebo fakt nevím a on jak mě miluje pak a to a že chcu odejí tak sem mu to hnedka hodila před hubu že však chrápu s jiným ne co bych tu dělala se zasekl že mu to ulítlo že to tak nemyslel no ale ot je jedno řekl to a prostě mě se to dotklo
gabi to já se nedám a ani se ho nebojím on by mi nikdy neublížil jen tohle co prostě řekl mě tak ale tak nasralo když mulvím sprostě že to bude dlouho muset žehlit
vška od včera nedostal ani pusu nic ani nemám naladu já se nedám
asi náký krizoví období nebo co holyk jdu koukat na telku zítra vás dočtu protže jsem fakt utahaná a mal jde chrnět a já jdu papat
A to ho změnil ňákej kamarád? jako mě štvě přítelův kamarád, takovej děvkař jo, má holku s kterou chodí přes 2 roky a všude kde může tak ji podvede, pže chodí někdy sám na diskotéky, ožere se jak dobytek ani o ničem neví, nic si nepamatuje a jde třeba s největší špínou ve městě a přítele furt někam tahá, ten naštěstí na to není a včera mu taky volal ať jde s něma na diskotéku. A jsem ráda, že nikam nechodí, ale tohle mě sere jak mu pořád volá, jeho ostatní kámoši jsou úplně normální a ve stejným věku jako přítel, ale tenhle se chová furt jako puberťák ![]()
Seš tady aspoň ty Gabi? Pociťuješ změny? Mě strašně bolelo břicho jak kdybych to měla dostat a boleli mě prsa, jinak teď mi bývá tak ňáko těžko, ale na
to není
Jak jsem byla teď na gyndě, tak se mě ptal, jestli mám příznaky, tak jsem mu řekla, že jenom tohle.
Simi jsem tu, byla jsem jíst. Mě bylo už minulý týden šoufl od žaludku, pobolívalo mě břicho a měla jsem pořád příšerný hlad, pak to nějak ustoupilo, nevolnosti už nějak nepociťuju, hlad bych řekla že mám trošku menší, ale zvětšily se mi bradavky a mám tak decentně plnější prsa.
Mno já mam taky chutě
Jím teda v menších porcích, ale mám chuť na sladký, stačí mi tak jednou za 2 dny něco někdy nemám nic ani týden třeba, chci se trošku krotit, ale když je chuť, tak jdu na tajný zásoby se sladkostmama
Jinak prsa se mi taky zvětšili, mi na ně šahal i gynekolog
To obvykle nedělá. Asi kontroloval, pže jsem mu říkala, že mě bolej ![]()
Teď se taky snažím jíst často a málo, tak je to lepší. Ten minulý týden jsem do sebe házela všechno možné, třeba jsem nikdy nevěděla, jak je úžasná šunka s pudinkem. ![]()
sima90 píše:
Tak to jsem teda nikdy nejedla takovou kombinaci
Já taky ne, až teď.
A strašně mi to chutnalo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat