Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
lady možná je ot tím jak ti mimnko tlačí na žaludek tak ti je divně když něco sbíš to klidně muže být tím.a jinak teda s tím olejíčkem teda nevím když to prokrvuje to bych se asi zeptala někoho kdo to dělal taky protže tohle fkat nevím.sem došla z nakupu došli penizky z pojištení a asi koupíme televizu do ložnice protže se furt hádáme jako moc se mi nechce no ale uvidme ještě potřebuju taky na kočárek a tak.jinak me zase dole nasrali jsme byli v sobotu v brně sem za něma dojela nášteva a oni si s dedkem milostivě šli k nám a ten jim to tu ukazoval tohle nemám ráda když nejsme doma!!!!
Espumisan je ale když máš pocit nafouknutí ne?
A mě se ůplně stahuje žaludek, já nevím asi bych potřebovala hodit pořádnou ![]()
Já se teďka chystám za našima. Taťka má v sobotu narozky(kulaté) a uráčil si že chce hodinky (jedniná finančně reálná věc která ho napadla krom toho že chce : auto, telku, elektrické kolo nebo skůtr..
)
No ale i ak to není nic jednoduchého co si vymyslel.. viděl rytmuse v klipu a on měl jakési hodinky a on je musí mít. Musí být : velké, mít plno čudlíků, kožený řemínek-široký, musí na nich být datum, vodotěsné.. no nevím teda kde to seženem
![]()
Asi pojedu do Pieštan za Rytmusem ![]()
Tak tohle taky nemám ráda, stačí jenom když sem chodí bratr se švagrovou, pže mi taky všechno prolezou, já už jim to říkala, tak teď si dávaj pozor, ale až budeme někde pryč, tak to tu budu normálně zamykat ![]()
espumisan je myslím na nadýmání to jsem brala když jsem těhotná nebyla ale je ot i natěhotenství ale nevím myslím že to ti nepumoýže spíš jak je mim veklé tak už talčí na žaludek a ono to nedělá dobrotu
jo holky to mi povídejte mě+ to taky sere jako jaksi to muže dovolit já taky nepřijdu s naštevou a nepromenáduju je po jejich byte
no já to nepoznala ani bych nepoznala ne babka mi to tedka řekla prej říkal ti to deda neob zdenek sem mu hned psala jestli o tom ví že jo a že začnem teda zamykat jo přijedou sem někdo za uherskej rok ale i tak
tyyy jooo tak to je teda haluz… vrrr ale neeee musíš byt ted v klidu ![]()
To by se nelíbilo nikomu, takhle šmejdit po bytě, když ještě nejste doma. Neříkám kdyby jste byli doma a šli za váma se zeptat, tak aspoň aby u toho někdo z vás byl, ale takto ![]()
No nic jdu pověsit prádlo, zapnu ještě jednu várku a jdu se dívat na zoufalý manželky. Ještě bych měla utřít prach v ložnici, ale asi až navečer, teď se mi nechce
Mě se nechce nic dělat jsem líná teďka, ale musím no. Ještě do sebe nasoukat oběd. Tak zatím ![]()
přesně když jsme doma a dojdou nebo jim třeba řeknem aji sami at se jdou podívat to mi jako nevadí ale nikdy nevíš mužu mít položený na lince 2000 a nemusí tam být jako eříkám že zrovna oni by něco ukradli ale nikdy nevíte co se stane ne jako holyk já jsem uplně v klidu žednej stres kvuli tomu jen se mi tohle prostě nelíbí
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat