Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12.10.10 09:35

děkujiiiii :wink: jj nikolka mno jo tu má taky švagrová :wink:

• načítám...
Niky7
12.10.10 09:37

Jeste se mi libi Gabinka I Natalka. Ale Niky nejspis vyhraje

• Upravit
12.10.10 09:38

Mno tak mě tedy co se týče holčiček tam se mi opravdu mocc líbí Natálka možná Silvinka… a nebo se naštvu a bude to Martinka :wink:

• načítám...
10405
12.10.10 09:40

JÁ BYCH TEDA TAKY NEDALA JMÉNO CO MÁ PES NEBO KOČKA TADY SOUSEDI MAJÍ FILIPA PSA A ME TO JMENO SE LIBILO ALE NEDÁM HO.JINAK NIKI JÁ TEPRV 3 KILA NA HOŘE MOŽN DO KONTROLI 4 KILA ALE NEBOJ TO ZHUBNEŠ

• načítám...
Niky7
12.10.10 09:42

8-o kybli tak to jsem asi opravdu uz meloun. :oops: vcera jsem se taky rozcilovala, vsude rifle na cinanky a na melouny ne :cert:

• Upravit
12.10.10 09:42

Tedaaa kyblíčku tři kilaaa mno já dvě od začátku těhu ach joooo :-( a to bych neměla mí přibraný ani deko

• načítám...
12.10.10 09:44

Mno já taky nedám jméno po psovi ani kočce :wink:

• načítám...
10405
12.10.10 09:50

niki to asi jo a tak těhu ryfle si náký kup nebo není nekdo kdo by ti pujčil třeba??já má jedny svoje po malé ale na zimu ted mam pujčený abych to nemusela kupovat.marti já jsem ty tři kila přibrala ale hnedka jako t a ted se mi to drží a nic víc a to břicho taky jsem měla furt velký a tedka už mi zase říkaj že je docela malí :mrgreen: ale jsem ráda stačí jak u malé 13kilo

• načítám...
4855
12.10.10 09:51

ja mam zatim 4 kg nahore :-) Jo stim jmenem si nejak nevim rady.. :-?

• načítám...
10405
12.10.10 09:54

ono to fakt teprv přijde třeba v 6 měsíci jsem přibrala tři kila za měsíc pak zase třeba jen kilo pak dvě a tak celou dobu

• načítám...
Niky7
12.10.10 10:02

tak ja kalhoty mam uz koupeny nakonec jsme nasli a tehu kalhoty jsem pres internet koupila jen za 200kc. a nemuzu si je vynachvalit :palec:

• Upravit
12.10.10 10:14

Tedaaa mno já mám pučený respektivně darovaný od švagrový laclové těhu kalhoty :wink:

• načítám...
10405
12.10.10 10:19

já mám taky od svagrové dvoje ale holky ot je jak zdoby kamené a jak na velblouda takže nic mě je to furt velký a to sjou prej na tedka hm takže nic a v zimě ona byla jak slon takže taky nic ale mám jedny svoje jsou aji jako na slušno a jednym našestráky snad vydrží

• načítám...
12.10.10 10:23

Nevím tak až mě naroste břicho tak mě ty laclové stopro budou

• načítám...
1054
12.10.10 10:26

dobré ráno, čtu tady samá jména ale jen holčičí :mrgreen: co kluci ? No my sme ale taky měli rozhodnutou holčičku a šup tam kluk:D
Já jsem džíny nikdy nenosila, chodím v teplácích takže si něco koupit není naštěstí problém..
Buďte rády za ty svá kilečka.. já mám nahoře 17 kg :oops: Do 4 měsíce vůbec nic a pak šup.. teďka prý už přibírá jen mimís no tak uvidíme.
U nás je uplně hustá mlha,no taky jdu něco ukuchtit mám ráda maggi nápady tak jdu dělat zapečěné bolonské těstoviny s mletým vepřovým.Sem zvědavá jaké to bude.
Zatím :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová