Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já to taky slyšela že někteří doktoři do 22 let neposílají,ale nevím co je to za blbost… Těhotenskou cukrovku může mít holka v každým věku,jen se to pak s věkem zvyšuje,ale když držíš dietu a sleduje se to tak to nakonec dobře dopadne,horší je když na to někdo nejde a pak se o tom neví…
Navíc je to hrazeno ze zdravostního pojištění tak není důvod na to nejít.Ten nápoj sice není dobrý,ale dá se to a za dvě hoďky se můžeš normálně najíst… Nás tam bylo asi 6.Jen jedné mamince to neudělalo dobře,že si musela jít dovnitř lehnout,jinak jsme dostali knížky a četli jsme si a ty dvě hoďky utekli jako voda.
A ta krev z prstu vůbec nebolela,ale i z té žíly se to dá přežít,když je to pro dobrou věc a hlavně pro zdraví mimča! ![]()
Tak holky byla jsem se najíst. Dala jsem si polévku, rajčata s octem, zapečené brambory s horou kečupu a teď si dávám čaj pro těhotné. ![]()
kyblicek píše:
teda gabi ty máš chutě já sjem si dala tu tlačenku mnam
Závidím! ![]()
no nezávid protže tu cibuli budu citi asi až do ránaa bude mě zní blbě jak to znám ale chut je větší:-)holky loučím se jdu se dívat na telku a malou dát spinkat
ahojte holky no mě se spí děsně protže mala furt řve furt se budí co hoidna a pak o půl 3 leze k nám a manžel se stěhuje k ní takže nevím coto zase má znamenat.dneska bych nekam jela do mesta nebo tak nechce se mi sedet doma tak sand pojede kamoška
juuu mno jo no… tak to já se taky moc nevyspala zdál se mi takový bolbí sem o mé zemřelééé babičce
Jak mě hladí po bříšku a říká mě, tak Kubíček to bude jo???
no vidíš m se u malé zdálo furtu klukovi a je to holka.a tedka se mi nezdá ale o ničem
tedka delám už gulaš vacavkouvej kdybych se rohodla něka jet nakonec a neco koupit na ty vanoce
řesně já sjem nakupovala vždycyk všechno naposlední chvili ale co mame malou musím to rozdělit na každej měsíc něco protže bych jinak na to neměla
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat