Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nojo času dost ale koukám kde jak to je levný nebo za kolik se pohybuje
no podle toho jaký chceš a pokud chceš noví neb ne daj se sehnat i za 600 aji mín a jsou furt mooc hezký
Mishulkooo myslím, že se s ním tak nějako blbě bude jezdit když je tak nízký
já bych chtěla s těma otočnýma kolečkama… co se daj pak v zimě zacvaknout… aby držely na sněhu.
sem napsala za 600 hm kravina jako za 6000
vška právě pokud nový stojí to kolem 10tky ale já jsem neměla ani na malou noví měla jsem něco jako má miša podobnýho jenže je děsně těškej a do auta uplně nepraktickej pomale jsme ho tamnenarvali ale bylo něco jinej tak chcu tedka jinej
je pěknej ten golfáček.no já měla nafukovací kola a fakt se stím jezdilo ve snehou parádně ale pro březnoví mimi sporták z tohohle je naprd potřebuju aby byl zachumlanej nebo ona a ten x ladr je v tom dobrej
no to je super já byla tím kočárkem tak okouzlená a chtěla sem ho mít co nejdřív koupenej,že sem ani nevšimla jak je nízkej.až mě přešla radost z toho kočáru já to mám snad za trest furt mi něco nevychází ![]()
Holky tak dnešní kontrola nedopadla moc dobře…
Doktor mi řekl že se mi zkracuje čípek a začínají se otvírat porodní cesty…!Takže mám nařízený přísný klidový režim na lůžku s podloženýma nohama,jinak se může stát že můžu začít kdykoliv rodit…!
Za týden jdu znovu do poradny a pokud se ten nález jen o trochu zhorší tak půjdu ležet do nemocnice… Jinak mám počítat s tím že budu ležet až do porodu,budeme nejspíš bojovat o každý týden…
Je mi z toho na nic!!! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat