Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15.10.10 08:41

Tedaaa ten se má :wink: to já mám prsa pořád stejný :wink:

• načítám...
10405
15.10.10 08:44

no mě se zvětšili hnedka jako trochu ale tedka hruza v podprsence to není tak vidět ale když ju sundám a podávím se do zrcadla tak si říkám že snad budu mít nakonci balony ale já jsem ráda po malé jsme měla prd a říkala jsem že po druhém tak už zbydou jen třešně tak at si zvyká :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
15.10.10 08:45

hmmmm :wink:

• načítám...
4855
15.10.10 08:57

Me teda prsa bolely tak do toho 5. mesice ted uz je to ok.. :-) Ale zase prisly na radu zada nebo spis misto tesne nad levou pulkou zadku :-( Dneska mam presne 3 mesice do terminu tak si tak rikam jak to zvladnu vsechno dokoupit a pripravit.. :roll: Tenhle mesic je totalne zabity protoze jsem mela zaplatit slozenky jenze jsem sla do nemocnice a ten muj drahousek si myslel ze uz jsou zaplaceny a koupil si prenosny harddisc takze tenhle mesic platime ucty dvakrat.. :zed:

• načítám...
15.10.10 08:59

achjo Pennaldo ti chlapy :wink:

• načítám...
4855
15.10.10 09:00

Tak jsem si postezovala a muzu jit uklizet :wink:

• načítám...
15.10.10 09:01

achhh joo ulízet bleeeeeee :jazyk:

• načítám...
10405
15.10.10 09:07

jojo chlapi co neudělá baba to není.je já taky uklízím sem utřela prach s pomocí malé ještě vysát a je to potřebovala bych mýt okna ale natahovat se na ně nebudu a chlap prej to dělat nebude tak jako jsem na ot zvedavá říkám jenou za rok to mužeš udělat a za život když jsem těhotná pak to budu dělat já no tak nevím no :mrgreen:

• načítám...
15.10.10 09:08

Nooo do oken musím nakopat i toho mího miláčka :wink: sou jak u prasátek

• načítám...
4855
15.10.10 09:09

Taky se mi do toho nechce je tu bordel jak v tanku a to jsem v utery uklizela tu spoust co mi tady nechal za ten tyden bez dozoru.. 8-o

• načítám...
10405
15.10.10 09:11

nojo chlap sám doma to je jasný mě se taky nechce ale naštestí není moc nábytku tak není tolik prachu ale vysát celej byt to se mi nechce večer vyatřit to už vubec ne :mrgreen: ale mám dnesa na to naladu tak to uádelám prtože pak su zase jak přejetá a nedělám nic

• načítám...
15.10.10 09:12

jj to asi jo… mi dnes pudem na velký nákup :wink:

• načítám...
10405
15.10.10 09:35

to se máš já bych taky nakupovala a hlavně oblečení málem jsem nakoupila zase bodyčka byli tak krásný ale na kluka tak sem ot tam vrátila a říkám že ještě musím vydržet :mrgreen: tak ještě kuchyn ještěže nemáme velekj byt a mame pokoje takoví menší ´jen mala ma velkej

• načítám...
15.10.10 09:52

njn jenže mi den nakoupovat jídlo… :mrgreen: Na botičky a dupačičky máme času dosti :wink:

• načítám...
10405
15.10.10 09:56

tojo ale i tak aspon to jídlo to si ráda dyž vypadnu z domu.sem si musela nachvilu sednout zas mě bolí ta noha mala tadka spadla na roh stolu skakala a šup tak je odřená na krku :-(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová