Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
14.10.10 08:01

ahojte holky.tak včera me mimísek kopl že to vydržel i trochu dýl a citil to i přítel poprvé nák jsme to vychytali.
lady tohle jso stavy že mam desněj strach že mě to nepřejde protže tohle mívám taky prostě mám mizernou náaladu jen co svedu je si luhnout a proste bulet.já tě uplně chápu ale ono to přejde a člověk čím se to blíží má větší strach jaký to bude.není to jednoduché ale zvykneš si a budeš ráda že to tak je všechno a uvidíš že se na prcka budeš zase těšit to jsou prostě jen ty hnusný depky.po porodu já jsem měla taky a horzný asi to poporodní cosi ale prostě to bylo u navou protže když jsem se vyspala byla jsem v klidu malou zbožnovala a když jsem byla unavená prostě jsem neveděla jestli se dokážu o ní postarat a měla jsem strach taky to že rok bez přítele a na mimi sama ve dne v coi jen o víkendu s ním pak jsem si behem pár dní zvykla a byli mi fajn a super tak se ničeho neboj jasan :hug:

• načítám...
14.10.10 08:06

Tedaaaaa já už se taky těším až to ucítím… xchjoo si ještě pěkně počkám :-?

• načítám...
10405
14.10.10 08:08

marti to ti uteče nebojakortá ted je to hrozný protže se furt pozoruju každej den jestli bude kopat nebo ne protže to ještě není pravidelně

• načítám...
14.10.10 08:09

njn doufám že uteče… dyt ted sem zjistila že už sem vlastně ve třetím měsíci… to je taky… dyt sem to teprve nedávno zjistiloa a už sem 10tt.

• načítám...
10405
14.10.10 08:21

přesně marti to si člověk ni neuvědomí a už jsi dál já furt taky jé to se máš ty už jsi ve 20tt no a jáuž jedu 18tt takže to pěkně utíká

• načítám...
10405
14.10.10 08:25

achhjo já musím do obchodu pro nákej salám ale mě se jako vubec ddo te zimi nechce je tam pěkně hnusně tma furt tak ale bohužel musím aspon se projdu

• načítám...
14.10.10 08:36

Tak utíkej ale pořádněěě se oblíkni je tam faktt zima…

• načítám...
10405
14.10.10 09:44

jsme došli a zmrzlí jak svina to je počasí bych zimu nejradši zrušila

• načítám...
14.10.10 09:46

jooo tak to já taky :wink:

• načítám...
1242
14.10.10 11:09

26tt.a malej začal až ted kopat trochu pravidelně už sem se bála že mu něco je když kopal tak málo.Holky já se tak strašně těším na porod až mám pocit že se ho nedočkám,všude okolo mě furt někdo rodí,a já si musím ještě počkat.Jak já jim zavidím

• načítám...
1242
14.10.10 11:12
kyblicek píše:
jsme došli a zmrzlí jak svina to je počasí bych zimu nejradši zrušila

přesně tak zima je hrozná kéž by vůbec nebyla.a to přítel má tohle počasí nejradší a kdyby ještě trochu pršelo tak je vůbec nadšenej.

• načítám...
14.10.10 11:15

brrr zima a děšttt fujjjj

• načítám...
10405
14.10.10 11:25

tak u malé jsem to citila od toh20tt pravidelne to už sjem veděla to.jo je to hnus zima kouákm na kočárky ale asi to nechá až po zimě teda po vánocích na ten leden pak už něco seženu projedu bazary atd novej je moc drahej a i ojetej se dá koupit moooc hezkej tak uvidíme mě se děsně líbí ten x lander hlavně e fajn na zimu a to mim bude mít rok až v březnu takže to bude dobrý

• načítám...
10405
14.10.10 11:25

tak u malé jsem to citila od toh20tt pravidelne to už sjem veděla to.jo je to hnus zima kouákm na kočárky ale asi to nechá až po zimě teda po vánocích na ten leden pak už něco seženu projedu bazary atd novej je moc drahej a i ojetej se dá koupit moooc hezkej tak uvidíme mě se děsně líbí ten x lander hlavně e fajn na zimu a to mim bude mít rok až v březnu takže to bude dobrý

• načítám...
1242
14.10.10 11:34

já už mám kočárek doma kopila sem si od známých za 500,–a dali mi k tomu i golfky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová