Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoooojky těhulky
![]()
tak jak se máte??? Už někdo rodí???
![]()
vůbec nemám čas se za vámi podívat, tak se nezlobte když jsem takhle jednou za čas vtrhu…
a co Gabi???
už se vrátila ![]()
Ahoj já jsem před chvilkou přišla z práce a jsem utahaná jako pes, nohy mě bolej, samozřejmě mě dali na mytí a byla jsem u pračky, no ale jenom jednou, já jim to nechci říkat to tam ňáko dotluču těch 10 dní
Pak jsem šla řezat podložky, takže to bylo ok a tam budu už furt, mám tam klid pěkně akorát se celej den u toho stojí. Dneska se mi moc nedařilo, nejdřív tupý nože tak to nešlo řezat, pak jsem shodila na chodbě dvakrát kytku, takže všude hlína
A ráno jsem myslela, že ani nepůjdu nebylo mi moc dobře a celej den mi nakonec nebylo ani blbě. Dneska padnu za vlast, obdivuju matky, který pracujou až div ne do porodu ![]()
Kači gabi je těhotná, ale nebyla u doktora zatím a vrátila se mezi nás ![]()
ahojte holky tak jsem zpět utahana jak pes tím vlakem a busem je to fakt otřes s plno kabelama.mám vše co jsem chtěla.mo já taky nakupuju přes net ale to co maj fakt levnejší tak si prot jedu a aspon i zabiju čas a mame s malou co dělat
Ahoj holky,
tak jsme doma z práce. Dneska to šlo, zítra ovšem budeme mít práce fůru. Už mě to tam nějak nebaví, unavená jsem příšerně, že chodím spát před devátou a od příštího roku nám chtějí zavést noční. Se zbláznili. Na noční jsem dělala a už nikdy. Koukám, že jste zmiňovali Vánoce, já už projíždím net od minulého týdne a čerpám nápady, chci všechno objednat přes net, říkala jsem, že do krámu mě nikdo nedostane a hlavně nechci nic shánět na poslední chvíli.
já právě taky nehci na poslední chvíli ale někdy ty ceny na netu jsou horší jak v tom obchodě pokud nechceš nic extra a kritula bude mít pořádnej kočárek a pak kraviny pro panenky atd a když to stojí mín tak aspn mi to není tak líto že to rozfláká ![]()
kyblicek píše:
já právě taky nehci na poslední chvíli ale někdy ty ceny na netu jsou horší jak v tom obchodě pokud nechceš nic extra a kritula bude mít pořádnej kočárek a pak kraviny pro panenky atd a když to stojí mín tak aspn mi to není tak líto že to rozfláká
Jojo, to je pravda. Přítelovi chci koupit i nějaké oblečení a na to si po netu třeba netroufnu. Ať už kvůli velikosti, tak přeci jen na obrázku ty věci vypadají jinak než potom ve skutečnosti. ![]()
jojo přesně tak ale co mužu taky kupuju z netu ty větší dárky co třeba stojej víc tak si najdu na netu rači
My nejak Vanoce nestacime resit.. Pro sestriny deti mame knizky a zbytek dostane pochovat mimco
Ne kecam nejaky darecek budem muset sehnat.. ![]()
ahoooooj gabinko
jůůůůůů tak se zadařilo…
tak ať vše pokračuje na výbornou
no to mám radost!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Tak holky, teď jsem objednala nějaké dárky pro přítele a pro bráchu MP4 k Vánocům a byl to děs. Bože než jsem něco vybrala, tak to trvalo hodinu. Jsem z toho tak zmožena, že jdu spát. ![]()
Ahojte holky, na mě dnes padla nějaká depka..je mi strašně,začalo to obědem..nedařila se mi polívka.. s přítelem sme měli plno vyřizování, a já sem se neměla do čeho obléct
ve všem vypadám jako slon, vlasy děs, na obličeji vyrážka..celá popraskaná.. nikam sem na konec nešla,jen sem si lehla a bulela 3 hodiny jak děcko.. a co teprve porod..štve mě to že mě přepadl takovýto pocit ale nevím co mám dělat.. já se snad ani už nětěším,já nevím
![]()
Holky mi je hrozně, přítele to štve..
nevím co si počít ![]()
Dobrééé ráno holkyyyy. Ty jo tak sem zjistila, že sem na začátku třetího měsíce…Teda to to utíkááá. Gabi nic si z toho nedělej já sem taky pořád unavenná
Mno Ladynko to je normálnííí takové pocity patří k těhotenství… ono to přejde neboj ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat