Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1242
14.10.10 15:11
Lucy_VM píše:
Holky tak dnešní kontrola nedopadla moc dobře… :-( Doktor mi řekl že se mi zkracuje čípek a začínají se otvírat porodní cesty…!Takže mám nařízený přísný klidový režim na lůžku s podloženýma nohama,jinak se může stát že můžu začít kdykoliv rodit…! :cry: Za týden jdu znovu do poradny a pokud se ten nález jen o trochu zhorší tak půjdu ležet do nemocnice… Jinak mám počítat s tím že budu ležet až do porodu,budeme nejspíš bojovat o každý týden… :nevim: Je mi z toho na nic!!! :roll:

držím palečky at se tam malá udrží co nejdýl a snad se ti to nezhorší :-(

• načítám...
10405
14.10.10 15:22

luci tak to je špatný ale bud v klidu tk jak říká dr a doufám že to zvládnete dýl a bude to v pořádku snad to bude dobrý

• načítám...
10405
14.10.10 15:59

šíleně mě bolí hlava a od včera mi tvrdne břicho nák divně jako třba dvakát za den nebo večer tak jako coto zase je teda nevím

• načítám...
1690
14.10.10 16:57

Děkuju holky! :hug: Určitě budu ležet co nejvíc to jde…Pro miminko cokoliv!! :srdce:

Ještě jsem se chtěla zeptat,nevíte prosím některá kolik měří normálně čípek a jaké jsou ty hraniční hodnoty pro jednotlivé týdny?? Nemůžu to nikde najít… :nevim: Jinak já mám v průkazce napsáno CERVIKOMETRIE: čípek Y 20mm :roll:

• načítám...
29436
14.10.10 17:06

Ahoj holky,

jsme doma z práce, unavená jako vždycky, dneska mě pobolívá dost podbřišek a bradavky, ale aspoň vím, že se něco děje a jsme ráda, že něco cítím. Při minulém těhu jsem necítila vůbec nic. Holky ještě že je zítra pátek. Musím jít vařit večeři, abych měla zítra do práce oběd, protože jsme si tam nic nevybrala, tak se sem mrknu později.

Jinak jsem koukala, že jste se bavily o kočárkách. Já chci taky nový a chci hlavně vysoký, mě se ty nízké kočárky nelíbí a představa že bych se měla tak sklánět není nic moc. X-Lander je pěkný, ale ten nechci z jednoho důvodu a to toho, že je vidět na každém krku. I u nás v baráku ho mají.

Lady myslím že ty pocity jsou úplně normální. Navíc s tebou cloumají hormony, uvědomuješ si, že budeš mít starost o někoho navíc, že už nebudete jen sami dva. Myslím že si tím projdeme každá, až se budeme blížit do finishe. Ale neboj, všechno to zvládneš.

Lucy to mě mrzí, že máš takové trable. Tak hlavně lež a dbej pokynů doktora, abyste nezačali rodit předčasně. Snad to malá ještě vydrží v bříšku a přestane na svět pospíchat.Pořádně jí domluv.

• načítám...
29436
14.10.10 17:09
Lucy_VM píše:
Děkuju holky! :hug: Určitě budu ležet co nejvíc to jde…Pro miminko cokoliv!! :srdce:Ještě jsem se chtěla zeptat,nevíte prosím některá kolik měří normálně čípek a jaké jsou ty hraniční hodnoty pro jednotlivé týdny?? Nemůžu to nikde najít… :nevim: Jinak já mám v průkazce napsáno CERVIKOMETRIE: čípek Y 20mm :roll:

Lucy co se zeptat tady na E-miminu? Založit diskuzi…

• načítám...
1690
14.10.10 17:21

Gabi už jsem jí založila… Snad někdo poradí…! :wink:

Tak holky jdu domluvit té naší berušce a pak koukat na filmík,zatím papa… :kytka:

• načítám...
10405
14.10.10 17:28

ahoj gabi tojo x lander má každej to máš pravdu enbo hosně ale já si nemužu nijak vybírat protže nemám 10 000 nebo i víc na novej kočárek takže asi tak ale kdybbych mohla tak vybírám to mi věř :mrgreen: to je fajn aspon se neco deje a víš že je to třeba v pořádku takhle když nic tak jsou to právě jak minule ty přiznaky toho takže bud v klidu ted už to vyjít musí
luci utíkej ležet a bud v klidu a pořádně ji domluv jasan :mrgreen: :hug:

• načítám...
Niky7
14.10.10 17:29

Ahoj holky tak co jste od vcerejska resily? nechce se mi to cist tak kdyby mi to nekdo zkracene pisl.Dekuji

• Upravit
10405
14.10.10 17:36

niki nic moc jen kočárky který se nám lbí a luci musí elžet aby předčasně nerodila tak sand ot bude dobrý.a co ty niki jak se máš??a co holčička v bříšku :mrgreen: a co přítel už je to dobrý všechno??

• načítám...
Niky7
14.10.10 17:38

Pritel jak kdy jednou nahore podruhe dole, znas to. Jinak mala je dost divoka, spi jen po hodinach a jinak kope kope a kope. Az moc :mrgreen: A co ty?
jinak luci preji hodne stesti to bude dobre. A v kolikatem je?

• Upravit
10405
14.10.10 17:42

luci je 28tt teprv.nojo to znám jako u nas chvilu super chvilu naprd.já to citím teda jen když ležím jinak nee a ještě to není tak silný.ale snad mi to už řekne v uterý co otje jsem nedočkavá.

• načítám...
29436
14.10.10 17:52

Kybli to já si nebudu taky nijak vyskakovat. Drahý mi dal ideálně strop cca 8.000 KČ a to mu přijde moc, nemá absolutně šajn o tom, co stojí kočár ,maximálně teda do těch 9 - 9.500 za komplet s autosedačkou, ale čím levnější, tím samozřejmě lepší. A ještě na něj musíme našetřit, protože z rezerv to rozhodně kupovat nechceme.

• načítám...
Niky7
14.10.10 18:00

Ja to citim porad kdovi co tam dela :mrgreen: pritel ji uz taky citil a ne malo :srdce: A kocarek taky mame uz vybranej.

• Upravit
10405
14.10.10 18:01

tojo je to fakt drahý ty kočáry a docela ani nechápu jako proč třeba ten sporták beru když s ním nekd o jzdí dlouho ale ta korbička to je fakt uplně nachvilku

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová