Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
14.10.10 18:02
Niky7 píše:
Ja to citim porad kdovi co tam dela :mrgreen: pritel ji uz taky citil a ne malo :srdce: A kocarek taky mame uz vybranej.

a jakej sis vybralal niki,manžel to citil včera a to bylo teda hodne fakt jo

• načítám...
Niky7
14.10.10 18:17

Vybrali jsme ho dohromady, ma krasne zelenou trosinku kriklavou barvu a cerne kyticky. Znacka crystal gabi, je kombinovanej bez sedacky, stoji 4500Kc, uplne jsem se do nej zamilovala ikdyz mi ho asi odsoudite vidim ze zde frci neco jineho. :oops:

• Upravit
29436
14.10.10 18:20
Niky7 píše:
Vybrali jsme ho dohromady, ma krasne zelenou trosinku kriklavou barvu a cerne kyticky. Znacka crystal gabi, je kombinovanej bez sedacky, stoji 4500Kc, uplne jsem se do nej zamilovala ikdyz mi ho asi odsoudite vidim ze zde frci neco jineho. :oops:

Niky nikdo tě soudit nebude, každý máme jiný vkus a každému se líbí něco jiného, proto je těch kočárů tolik, aby si vybral každý, no ne? Dej sem fotku nebo odkaz jak vypadá. :palec:

• načítám...
Niky7
14.10.10 18:24

fotku ani odkaz nemam :mrgreen: Az ho budu mit ja vam poslu nebojte :mrgreen: mam hrozne nutkani ho koupit uz ted

• Upravit
1054
14.10.10 18:24

ahojte holky,
díky za podporu.Doufám že to přejde, myslela sem že se z toho vyspím ale nic moc .. nepřešlo mě to.. :-( ale snažím se.Dneska sem byla celý den s příelem v obchodě, a teďka jdem do baumaxu kupovat domů nové dveře a nějaké drobnosti co potřebujem. Zítra mám ozvy tak se snad vzpamatuju jak uslyším to srdíčko.Minule mi to připadalo jak ve vlaku,tak sme se se setřičkou smály :mrgreen:
Večer jeětě písnu,zatím :mavam:

• načítám...
10405
14.10.10 18:27

niki každej máme jinej vkus a já měla u malé uplně neco jinýho takovej ten takko kočár akorát je blbě skladnej do auta tak ho tedka nechci jinak se sním jezdilo parádne spíš vybírám podletoho aby prckovi nebylo v březnu další rok zima v kočáru protže golfáč mám na to blbej.

• načítám...
29436
14.10.10 18:27
Niky7 píše:
fotku ani odkaz nemam :mrgreen: Az ho budu mit ja vam poslu nebojte :mrgreen: mam hrozne nutkani ho koupit uz ted

Niky a nevíš jak se jmenuje? Značka, typ?

• načítám...
Niky7
14.10.10 18:28

Tady vypada mala jak IT. Ale me se uz ted moc libi :srdce:

• Upravit
Niky7
14.10.10 18:28

A tydy ji jeste chybi zadecek, ten se tam uz nevesel pac je velka :srdce:

• Upravit
29436
14.10.10 18:52
Niky7 píše:
Tady vypada mala jak IT. Ale me se uz ted moc libi :srdce:

Tady vypadá fakt jak marťánek. :-D Ale je to nádhera. :palec:

• načítám...
Niky7
14.10.10 18:57

To jo uplne ji miluji :srdce: , doktor ji zase mackal tak bylo na ultz videt jak mu to vratila, nakopla ho nazpet :mrgreen: :srdce: potom hodne mrskala rucickama njn hyperaktivni mimi :andel:

• Upravit
4855
14.10.10 19:30

ten chci ale stoji 1400 asi napisu jeziskovi.. :cry:

• načítám...
10405
14.10.10 19:48

niki krásný fotečky :palec: a ten kolotoč je fakt moc hezkej

• načítám...
1690
14.10.10 20:16

Krásný fotečky Niki!! :kytka: Většinou to tak krásně vidět nejde na 2D UTZ.. :wink:

Penaldo kolotoč je moc hezký,my máme tenhle http://www.kojenecke-hracky.cz/…i-a-kvetinky?…

Jdu koukat na televizi holky,tak zase zítra.....

• načítám...
29436
14.10.10 20:34

Lucy ty kolotoče od toho Canpol Babies se mi líbí moc. Taky mám na některý zálusk. Líbí se mi i jejich hrací deky. Mají to takové jednoduché a barevné, žádné splácaniny.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová