Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Niky7 píše:
Ja to citim porad kdovi co tam delapritel ji uz taky citil a ne malo
A kocarek taky mame uz vybranej.
a jakej sis vybralal niki,manžel to citil včera a to bylo teda hodne fakt jo
Vybrali jsme ho dohromady, ma krasne zelenou trosinku kriklavou barvu a cerne kyticky. Znacka crystal gabi, je kombinovanej bez sedacky, stoji 4500Kc, uplne jsem se do nej zamilovala ikdyz mi ho asi odsoudite vidim ze zde frci neco jineho. ![]()
Niky7 píše:
Vybrali jsme ho dohromady, ma krasne zelenou trosinku kriklavou barvu a cerne kyticky. Znacka crystal gabi, je kombinovanej bez sedacky, stoji 4500Kc, uplne jsem se do nej zamilovala ikdyz mi ho asi odsoudite vidim ze zde frci neco jineho.
Niky nikdo tě soudit nebude, každý máme jiný vkus a každému se líbí něco jiného, proto je těch kočárů tolik, aby si vybral každý, no ne? Dej sem fotku nebo odkaz jak vypadá. ![]()
fotku ani odkaz nemam
Az ho budu mit ja vam poslu nebojte
mam hrozne nutkani ho koupit uz ted
ahojte holky,
díky za podporu.Doufám že to přejde, myslela sem že se z toho vyspím ale nic moc .. nepřešlo mě to..
ale snažím se.Dneska sem byla celý den s příelem v obchodě, a teďka jdem do baumaxu kupovat domů nové dveře a nějaké drobnosti co potřebujem. Zítra mám ozvy tak se snad vzpamatuju jak uslyším to srdíčko.Minule mi to připadalo jak ve vlaku,tak sme se se setřičkou smály ![]()
Večer jeětě písnu,zatím ![]()
niki každej máme jinej vkus a já měla u malé uplně neco jinýho takovej ten takko kočár akorát je blbě skladnej do auta tak ho tedka nechci jinak se sním jezdilo parádne spíš vybírám podletoho aby prckovi nebylo v březnu další rok zima v kočáru protže golfáč mám na to blbej.
Niky7 píše:
fotku ani odkaz nemamAz ho budu mit ja vam poslu nebojte
mam hrozne nutkani ho koupit uz ted
Niky a nevíš jak se jmenuje? Značka, typ?
Niky7 píše:
Tady vypada mala jak IT. Ale me se uz ted moc libi
Tady vypadá fakt jak marťánek.
Ale je to nádhera. ![]()
To jo uplne ji miluji
, doktor ji zase mackal tak bylo na ultz videt jak mu to vratila, nakopla ho nazpet
potom hodne mrskala rucickama njn hyperaktivni mimi ![]()
Krásný fotečky Niki!!
Většinou to tak krásně vidět nejde na 2D UTZ.. ![]()
Penaldo kolotoč je moc hezký,my máme tenhle http://www.kojenecke-hracky.cz/…i-a-kvetinky?…
Jdu koukat na televizi holky,tak zase zítra.....
Lucy ty kolotoče od toho Canpol Babies se mi líbí moc. Taky mám na některý zálusk. Líbí se mi i jejich hrací deky. Mají to takové jednoduché a barevné, žádné splácaniny.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat