Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4855
15.10.10 10:48

ten nas se koupe kazdy den jenze na sobe nosi jedny veci mesic.. uz tu byl zase :poblion: Me uz je tak blbe ze jsem si musela dat i kybl k posteli a stejne prijde znova a jeste na me ma samy chytry keci co bych mela a co bych nemela

• načítám...
15.10.10 10:55

aha mnooo tak to je blbííí no :nevim:

• načítám...
10405
15.10.10 11:00

jo oni si myslí že člověk nic neděla že se jen flakaš to sjou přesně tihle dole ale není to tak a to jsem ještě tak ohdná že mu dám třeba polívku a tak a on mi nato řekne co vařiš ze záčku to mě dokáže nasrat protže to dělám ale fakt malo kdy ale ot snadj de poznat jestli je ze sáčku nebo ne to mi řekl minule

• načítám...
15.10.10 11:09

kybliii já to taky poznám… nesnáším polívky ze sáčku od malička :wink:

• načítám...
10405
15.10.10 11:15

já vařím jen gulášovou ale dodělám si ju podle sebe aji třeba když si koupím nákou hovězí nebo tak tak isi ju dodělám ale není to ono to je opravdu když nemá třeba maso a dalal bych si polívku nebo tak a tu jsem jim nikdy nedala

• načítám...
10405
15.10.10 11:55

já sem po obědě polívka luxus maso taky mnam tak a tedka spát s maou:-)konečně mám vše dodělaný.malá snedla dva talíře polívky:-)

• načítám...
1690
15.10.10 13:32

Tak holky přítel odešel do práce a já se pouštím do stahování filmů… :wink: Druhý den ležím a už jsem úplně přeležená,to je hrůza…! :oops:

Ale musím říct,že se o mě přítel krásně stará,dneska nachystal oběd,nechává mě ležet a když vstanu tak už nadává… :-D Včera měl taky o malou obrovský strach,když jsem přišla z poradny s brekem a nevěděl co se děje.....Já ho prostě miluju! :hug: :srdce:

Jinak jsem fakt ráda,že už jsem si všechno nakoupila,nachystala a vyžehlila předem,teď už bych toho moc nezvládla… :roll: Akorát věci do porodnice,ty teda ještě nemám,ale pro mimčo už mám všechno ve skříni,tak jsem klidná kdybych musela nakonec do té nemocnice… :wink: :huban:

• načítám...
10405
15.10.10 13:55

ahoj luci to je faj nže se přítel stará to je dobře ono fakt není nad to si to nachystat všechno do předu prtože člověk nikdy neví co se stane

• načítám...
4855
15.10.10 14:10

Tak jsem se vyspala a je mi fajn.. A ted jdu risknout neco k jidlu a vzit si leky..

• načítám...
10405
15.10.10 15:26

zjistila jsem že kamatadky neexistujou bože lidi jako je ona zrovna hazí špínu na jiný ze sebe dělaj chudinky a pak jsem u toho kretén já to fakt milujumužete mě říct proč takvoí lidi nedrží rači hubu a ještě si stěžujou že něco řeknu když mě drbou moji sestru??

• načítám...
4855
15.10.10 15:38

Bych ji rekla narovinu at si prede mnou moji sestru nebere do huby jinak ze spatne skonci.. :pocitac:

• načítám...
10405
15.10.10 15:58

já jsme jí řekla že jako jak čekala mou rekaci když mi pomluová segru a ještě za to mužu já že is dělají zle kurna proč si to nevyřídí mezi sebou já jen napsala že se mi ttohle nelíbí

• načítám...
4855
15.10.10 16:13

krava

• načítám...
10405
15.10.10 16:22

jo máš pravdu je mi to sice líto ale ono mě topřejde vždyt jsem odstehovaná a mám tu super lidi kolem sebe co mě berou i s detima a oni třeba žádný nemají a jddem pařit atd teda tedka nee když jsem tehule

• načítám...
4855
15.10.10 16:31

Tak to mas dobry.. :-) Ja tady nemam nikoho s kym bych si mohla pokecat. :-( . Doufam ze na nejakou prima holcinu natrefim v porodnici abych pak mela nekoho na kocarkovani.. :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová