Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
750 i s postovnym ja vim je to palka ale ten lacl se da odepnout a jsou z toho bokovky takze to vyuziju i potom
ja jen ze jsem je videla jinde a jeste s obrazekem nozicek a za min.
to ja prvne taky u jineho prodejce ale pak jsem zjistila ze postovny jsou dalsi dve stovky..
Holky hlásím, že jsem vzhůru.
Dala jsem si po obědě šlofíka i s přítelem a vzbudili jsme se před chvílí. Dojedla jsem oběd a teď vrtáme garnýže ještě ve dvou pokojích. Jde to pěkně ztuha. ![]()
Dneska se mala malo hejbe doufam, ze je vse v poradku, dnes me doslaova v podbrisku stipe.
ahojte jsem byla za kamoškou penaldo jsou fakt super a ty peníze jsou super mají o dost dražší a když je využiješ aji potom tak jsou fakt super.niki mě se mimi hejbalo každej den a včera nic a dneska ani nevím oni mužou jen dospavat jsou třeba unavení tak jsem ot měla u malé třeba 3 dny kopala strašně malo jinak pořád a dr říkala že je jen utahaná a musí to dospat zase
Ahojte holky,
tak víkend proflákaný..včera oslava taťkových narozek.Tak to šlo, akorát sem to přehnala..hráli sme šipky,tvrdá lavice v hospodě,kouř..tak mě večer bolelo břicho jako blázen ![]()
Příeli se dneska v oci zdálo že už rodím, chudák se vzbudil celý ufuněný a furt mě hlídal ![]()
JÁ sem teda ráda za naší lady, i když mě teda někdy pěkně s*re, nevím co bych bez ní počnula. Jezdí s náma všude, jak vidí auto je nadšená ptz ví že buď skončíme u babičky(tam má všecko co si zamane,a odjíždí z ní koule) atd.. A už se těším jak tu bude malý co bude dělat, už teďka čučí do postýlky a spí před ní. A do přeb.pultu do dolní poličky si schovává tenisák ![]()
Mám jednu fotku postýlky tak ji sem hodím, jak sem si to načančala ![]()
dostala jsem sileny krece jeste chvili pockam a mozna pojedem pokud to neprejde
nemuzu skoro ani chodit.
Jeda niky, tak to rači jeďte. třeba to je jen blůstka, mi to takhle ze začátku dělal močák..aspoň budeš vědět že můžeš být v klidu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak uvidime az pisne, me tam totiz vyjede hned cela stranka ale co konkretniho to ne