Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky vyfotila jsem vám hajání pro mimi…
Tak postýlka je už po pěti dětech,ještě já jsem v ní spinkala..!! ![]()
Tak vyžehleno-nachystáno!!! ![]()
Teda jsem ráda že jsem byla tak aktivní a všechno to sfoukla předem,teď už bych na nic neměla sílu.....
![]()
lucy tu postýlk mám taky taky ještě po nás manžel ju obrousil nalakoval a je jako nová.jinak krásný.
já je neřeším seru nato jak se oni chovaj tak se bud chvat já
Jé fakt…
No my jsme byli nakonec tak líní,že jsme jí ani neobrousili a nenalakovali,takže jako nová sice nevypadá,ale snad se v ní bude mimču líbit…
To je ta stará dobrá kvalita!!!
Dnešní postýlka už je po dvou dětech na odpis…
přesně luci jak říkáš ta fakt vydržela ale co prodávaj dneskaj e zachvilu rozniti a na nic to stejný oblečenímám ještě po nás frut krásný bílí všechno a ted co koupíš všechno hned žmolky a strácí to barvu a pak je ot hnusný
To jo nejlepsi jsou veci po nas a jeste to tak krasne voni. MY budeme kupovat uplne novou postylku, pac nam zadna nezbyla.
přesně ty věco vydrželi všechno tedka rd hned tma dira hnedka zase jinde
Lucy mas to krasny ale nemit malyho u sebe v pokoji bych se bala ale zase kdyz to jinak nejde..
Koukam ze tech veci mas nejak hodne ja mam taky narvanou skrin ale zatim je to jeste v igelitkach z obchodu..
A co ten mantinel je dost silny?
Pen já mám taky śtrach,hlavně jak to budu zvládat to noční kojení a tak…
Ale snad to nějak půjde!
Pokojíček je hned vedle,mám radši i monitor dechu,jinak bych za zdí vůbec neusnula a kdyžtak budu první měsíce hold nocovat v tom křesle co mám na kojení vedle postýlky…
A nebo hold půjde malá k nám do cpostele když bude nejhůř…
Jinak to bohužel nejde,máme sice 3pokoják,ale pokojíčky malinké,takže s tím místem nemůžu moc experimentovat… ![]()
Ale trochu mě děsí že o nikom kdo by měl mimčo od malička v jiném pokoji nevím… ![]()
Myslím že mantinel je silný dost…
To povlečení je právě celé dobré,protože má zapínání na zips,to jsem ještě nikde neviděla,ale je to super… ![]()
Njn,věciček mám hodně,ale spoustu z bazárku nebo po malé… Budu muset často převlíkat ať to vůbec vynosíme!!
Ale počkej kolik toho bude až to vybalíš…! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja bych takovy lidi vubec neresila. At ma clovek klid.