Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20.10.10 09:52

mnam :wink:

• načítám...
1690
20.10.10 10:07

Fuj,tak prejt a jitrnice vyloženě nesnáším…!! :oops:

• načítám...
20.10.10 10:10

jitrnice taky nemám ráda vlastně nic ze zabijačky jen ten prejt a musí být pečenný z brambórama…

• načítám...
10405
20.10.10 10:20

tak já miluju tlačenkuteda a tedj sme si ju musela vlastně kouipt aji v obchodě jinak u zabijačky nejsem protže je mi toho líto a nemužu to vidět a to maso ten den taky nejím nechápu proč ale mě se to příčí v krku když vím že ho ted zabili a já už ho jím. no ale me je ted líto aji kapra manžel zabíjel a já jsem bulela jak želva muj tatka se mi musel smát že jsem fakt magorka prosím jsme si ještě zacpávala uši a manžel na mě kříčí že kapr ale neřve :mrgreen:

• načítám...
20.10.10 10:29

mnooo to já taky nemůžu vidět popravu ani kapra a ni prasátka a ani žádnýho jinýho živýho zvířátka :wink:

• načítám...
10405
20.10.10 10:36

přesně mě je toho strašně lít takže se nato nedívám prvně nadávali že mám chlapa z vesnice a měla byhc tma být prej at učím ale nák si zvykli já sen edám a řekla jsem že mě k tomu nikdo nidy nedostane prej si zvykej si navesnici tka sem jim řekla že i když bydlím na cvesnici nemusímmít přeci prasata králíky a já nevím co ještš to fakt nee

• načítám...
20.10.10 10:42

BRR JÁ SEM Z VESNICE ALE NA TO BYCH SI NIKDY NEZVYKLA

• načítám...
10405
20.10.10 10:51

jo mě z města nadávali jeho rodiče nebo tata a dedek s babkou at si zvykám ale že jeho sestra matka nidky nic takovího nedělali a mě budou nutit

• načítám...
20.10.10 11:00

njn to oni schválně… tak důležité je jestly se za tebe přítel umí postavit

• načítám...
10405
20.10.10 11:01

jojo ten jo ví že ot nesnáším a do ničeoho mě nenití pohoda

• načítám...
20.10.10 11:02

a dokáže i ty breptaly usadit??? jako babku dědka a tak?

• načítám...
10405
20.10.10 11:07

jo pokud chci tak jo ale já většinou nechci protže pak je ot ještě horší a ještě ví kecu ale jednou slyšel jak mě baba pomluová a ot bylo pěkný točo tak se do ní pustil ž sem koukala a jak jsme staveli já čekala malou poslední měsíc vařila jsem cleej dne pro 15 lidi nikdo od nich mi nepomoh jen sem chtel at druhej den to prijdou ohřát uvařila jsem aji na dlší dne protže mám v těhotenství problém s tou nohou jak mě stoupne váha a ten pupek tak mě bolí pánev a uplně semi ta noha seká že nemužu jít ani na záchod když dlouoh stojím no a on nadávali že jako kdej sem tak je seřval žej estli me tu má vozit v trakaču kdžy mě musel vodit na zachod protžej sme tam nedošla a svoji vlastní matku a sestru poslala doprdele at vypadnou a uělá si to sám takže když je ot fakt něco už řve a je hnusnej a kdybyhc chtěla udělá bugr pokaždé ale já rači nechci

• načítám...
20.10.10 11:09

mno jasně zbytečný problémy

• načítám...
10405
20.10.10 11:24

přesně já si to vyřeším až m ě to přeroste přes hlavu tak jim taky řeknu sví

• načítám...
20.10.10 11:25

Přewsněěěěě tak :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová