Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1054
19.10.10 20:56

ahojte ,
Kybli gratuluji k další princezně :srdce: :dance:
Lucy super nachystané :palec: už jen ty miminka nám tam chybí :mrgreen:

Jinak mi každý večer tvrdne břicho jako blázen, celý den ok a večer to příjde..nemůže se pak ani zvednout. Zítra jdu na ozvy,ale tam je vše ok. No už by sem se měla chystat al já sem teď tááááák lenivá :roll: mě se nic nechce.. v sobotu oslavujem naše narozky( já sem 25.říjen,přítel sice až 12.listopad) ale děláme to teďka dokupy.Až tu bude malý tak nevím nevím jak by sme to udělali.Takže musím tento týden na nákup a nachystat něco,se mi ale nechce. No alespoň doufáme že dostanem penízky a asi je použijeme do porodnice.já chci nadstandart a přítele u porodu,za vše se platí..
Jo, a barvila sem se. Příel nechtěl ať sem jinak než blond.. no a sem zrz děs 8-o pomoooooc :jazyk:
Asi to fakt v těhotenství chytá jinak, tak se myju tím fialovým šamponem ať to sleze ale zatím nic. A další se mi na to ťablat nechce..

• načítám...
1054
19.10.10 20:59

Holky,
já se dá zamknout profil tady na emiminu? aby si jej mohli prohlížet jen přátelé. V nastavení to nemůžu najít :nevim:

• načítám...
3946
19.10.10 21:04
LadyRtw píše:
Holky,
já se dá zamknout profil tady na emiminu? aby si jej mohli prohlížet jen přátelé. V nastavení to nemůžu najít :nevim:

Ahoj,sice sem nepřispívám, ale občas nakouknu .
nahoře je v nabídce „nastavení“- v záložce nastavení uživatele a je tam „Zobrazit profil pouze přátelům

Příspěvek upraven 19.10.10 v 21:06

• načítám...
1690
19.10.10 21:05

Jé Gabi to jsem ráda že nebudu sama kdo nebude mít mimčo u sebe v pokoji… :wink: Neboj,určitě to nějak zvládnem..!Já jsem taky ráda,alespoň kvůli chlapovi že nebude tak unavený…! :wink:

Lady no jo,vždyť ty už to máš za pár…!! :mrgreen: Za chvilku budeš toho prcka držet v náručí… :huban: :srdce: :hug: Už se těším na fotečky z porodnice…!! :wink: Já už si dneska taky pomalu začala chystat tašku…Oproti tobě mám sice ještě čas,ale chci to mít všechno po kupě! :roll: :wink:

Přidávám foto dnešního pupíku!A hlásím že nahoře mám pořád 7kg. :mrgreen:

• načítám...
29436
19.10.10 21:17

Lady nestraš, já si potřebuju teď obarvit hlavu, už to mám hrozný. Snad mi to nechytne jinak i teď v začátku. Potřebuju zase blond do háje. :mrgreen:

• načítám...
29436
19.10.10 21:17

Jinak holčiny jdu spát, tak se loučím a dobrou noc. :mavam:

• načítám...
1690
19.10.10 21:41

Gabi,neboj, já si barvím hlavu na blond každý měsíc a zatím vždycky v pohodě… :palec: Možná ti to chytne malinko jinak ale určitě ne o moc… :wink: Jdu taky spinkat,dobrou noc!! :mavam:

• načítám...
20.10.10 07:20

Dobrýý ráno holky… tak jak se spinkalo?

• načítám...
10405
20.10.10 07:31

ahojte holky tak jaká byla noc já spala jak zabitá byla jsme utahaná.Anetka večer o sobe dala vedet je ot asi noční tvor protže vždycyk až večer a přes den asi dospává.holky tak včera mě ten kluk zamrzel ale jsem štastná že je tam holčička nevm proč ale jsem štastná.

• načítám...
20.10.10 07:39

Taj protože budeš podruhý máma :wink:

• načítám...
10405
20.10.10 07:41

to taky ale prostě nevím si ju jako představuju jak kristýnku :mrgreen: vubec netuším jak by měla tedka vypadat.ae třeba zasep oznám na posledním ultrazvuku když jsem ji viděla řekla jsem že je celá po tatovi a taky byla

• načítám...
20.10.10 07:53

mnooo třebass ted bude celá po tobě… :wink:

• načítám...
10405
20.10.10 07:55

jsem na to zvedavá právě

• načítám...
20.10.10 07:58

Tak to věřím… já sem zvědavá co to bude… jestly holka nebo kluk :wink:

• načítám...
10405
20.10.10 08:08

to se nedivím já už jsem ot nemohla vydržet tak sem se jí musela zeptat.a všichni mi tipovali kluka krome mamky mojí prej su stejná jak u malé

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová