Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
niki7 doufám že jsi zašla k dokotorovi a že jste v pořádku…
výtok už vážně není sranda, takhle jsem málem o Vanessku přišla v 3.měsíci
tak držim palečky ![]()
penalda píše:
750 i s postovnym ja vim je to palka ale ten lacl se da odepnout a jsou z toho bokovky takze to vyuziju i potom
ahojky prosimtě můžu se zeptat ze který internetový stránky si ty kalhoty s laclem objednala?? ![]()
No vidíš Niki…
Určitě ti dali antibiotika a za chvilku to bude dobrý..!Hlavně že se ten zánět nedostal až k miminku…
Je dobře že si jela včas! ![]()
Niky7 píše:
mam zanet mocaku, mam byt doma, tak jeste ze se to chytlo v cas.
no vidíš, aspoň že tak.. já to mšla podobné.
Mishulka píše:penalda píše:ahojky prosimtě můžu se zeptat ze který internetový stránky si ty kalhoty s laclem objednala??
750 i s postovnym ja vim je to palka ale ten lacl se da odepnout a jsou z toho bokovky takze to vyuziju i potom
z aukra ![]()
Lucy je to jen diky tobe, hodne jsi me premluvila a ja jsem ti vdecna, jeste to co jsi napsla to by pro me nikdo neudelala moc ti DEKUJI.
A ostatnim taky dekuji
Jak se jinak holky mate?
Ahoj holky.. no Niky mám se mno jde to… ale dře to
Naštěstí zatím už nepřibírám miminko roste… občas mám nevolnosti bolí mě prsa a sem mno bývám docela podrážděnná poslední dobou
jj tomu věřím
hold to bude muset přítel ted se mnou vydržet ale už ted ho lituju ![]()
Niki to jsem ráda že jsem tě ukecala…
Ale nemáš za co děkovat,já bych rozhodně taky šla…!!
A přecejenom jak už jsem říkala,doktoři v sanitce jsou zvyklí na cokoliv i na zbytečné výjezdy,a vůbec to není vyjímečné..!! Ty jsi měla alespoň pořádný důvod,protože kdyby se to dostalo až k miminku mohlo by být zle a když bydlíš někde kde se nedá dostat,tak od toho ty sanitky taky jsou,aby tě dopravili k lékaři…
Jsem hlavně ráda že je všechno ok! ![]()
Holky,já mám dneska úplně těžké bříško…Pořád lítám na záchod a vždycky když vstanu,musím si ho podepřít,přijde mi jako kdybych tam měla hromadu kamenů..!!
Njn,hold malá už konečně nabírá na váze a je to znát…
A ve čtvrtek ráno jdu zase do poradny…Už teď mám strach co zas bude..!!
![]()
Příspěvek upraven 19.10.10 v 13:51
To jo
ja si to taky na priteli vybijim, je mi to lito nedelam to schvalne, ale nemuzu si pomoct a nikdo jiny neni po ruce
ale uz so zvykl ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dekuji ja se vam pak ozvu.