Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
18.10.10 16:14

Dekuji ja se vam pak ozvu.

• Upravit
2532
18.10.10 18:37

niki7 doufám že jsi zašla k dokotorovi a že jste v pořádku… :hug: výtok už vážně není sranda, takhle jsem málem o Vanessku přišla v 3.měsíci :-( tak držim palečky :hug:

• načítám...
Niky7
18.10.10 20:32

Ahoj holky tak uz jsem doma

• Upravit
4855
18.10.10 20:41

a???

• načítám...
1242
18.10.10 21:29
penalda píše:
750 i s postovnym ja vim je to palka ale ten lacl se da odepnout a jsou z toho bokovky takze to vyuziju i potom

ahojky prosimtě můžu se zeptat ze který internetový stránky si ty kalhoty s laclem objednala?? :?:

• načítám...
Niky7
18.10.10 21:38

mam zanet mocaku, mam byt doma, tak jeste ze se to chytlo v cas.

• Upravit
1690
19.10.10 12:19

No vidíš Niki… :hug: Určitě ti dali antibiotika a za chvilku to bude dobrý..!Hlavně že se ten zánět nedostal až k miminku… :hug: Je dobře že si jela včas! :kytka:

• načítám...
1054
19.10.10 12:37
Niky7 píše:
mam zanet mocaku, mam byt doma, tak jeste ze se to chytlo v cas.

no vidíš, aspoň že tak.. já to mšla podobné.

• načítám...
4855
19.10.10 13:12
Mishulka píše:
penalda píše:
750 i s postovnym ja vim je to palka ale ten lacl se da odepnout a jsou z toho bokovky takze to vyuziju i potom
ahojky prosimtě můžu se zeptat ze který internetový stránky si ty kalhoty s laclem objednala?? :?:

z aukra :palec:

• načítám...
Niky7
19.10.10 13:34

Lucy je to jen diky tobe, hodne jsi me premluvila a ja jsem ti vdecna, jeste to co jsi napsla to by pro me nikdo neudelala moc ti DEKUJI.

A ostatnim taky dekuji

Jak se jinak holky mate?

• Upravit
19.10.10 13:40

Ahoj holky.. no Niky mám se mno jde to… ale dře to :wink: Naštěstí zatím už nepřibírám miminko roste… občas mám nevolnosti bolí mě prsa a sem mno bývám docela podrážděnná poslední dobou

• načítám...
Niky7
19.10.10 13:41

MArti to je normalni ta podrazdenost a bude hur :mrgreen:

• Upravit
19.10.10 13:43

jj tomu věřím :wink: hold to bude muset přítel ted se mnou vydržet ale už ted ho lituju :wink:

• načítám...
1690
19.10.10 13:48

Niki to jsem ráda že jsem tě ukecala… :wink: Ale nemáš za co děkovat,já bych rozhodně taky šla…!! :roll: A přecejenom jak už jsem říkala,doktoři v sanitce jsou zvyklí na cokoliv i na zbytečné výjezdy,a vůbec to není vyjímečné..!! Ty jsi měla alespoň pořádný důvod,protože kdyby se to dostalo až k miminku mohlo by být zle a když bydlíš někde kde se nedá dostat,tak od toho ty sanitky taky jsou,aby tě dopravili k lékaři… :hug: Jsem hlavně ráda že je všechno ok! :kytka:

Holky,já mám dneska úplně těžké bříško…Pořád lítám na záchod a vždycky když vstanu,musím si ho podepřít,přijde mi jako kdybych tam měla hromadu kamenů..!! :mrgreen: Njn,hold malá už konečně nabírá na váze a je to znát… :wink: A ve čtvrtek ráno jdu zase do poradny…Už teď mám strach co zas bude..!! :roll: :-(

Příspěvek upraven 19.10.10 v 13:51

• načítám...
Niky7
19.10.10 13:49

To jo :palec: ja si to taky na priteli vybijim, je mi to lito nedelam to schvalne, ale nemuzu si pomoct a nikdo jiny neni po ruce :mrgreen: ale uz so zvykl :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová