Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
lady fakt krásný mooc hezký já už chcu taky chystat na miminko.jinak niki pokud máš takoví křeče tak bych rači jela pokud tě to nepřejde chvilu počkej skus si lehnout a uvidíš
Niky jestli máš nějaký křeče, tak bych taky radši jela do nemocnice. Víš jak, lepší desetkrát kvůli blbosti a vědět, že je všechno v pořádku než něco jednou zanedbat. ![]()
děkuji, mám to vedle postele
až bude větší bude mít svůj pokoj.
Já jsem ze začátku měla hrozné křeče v podbříšku,nemohla sem ani čůrat(spíš zatlačit),břicho tvdré.. a nakonec to byl nějaky písek v močovém měchýři. Se mi tam usazoval nějaký zbytek z ledvin. Akorát sem měla vitáminy a musela sem hodně pít ať se to odplaví pryč.
jojo je to fakt šílený nevíš proč to je neboco ale hlavní je že je pak všechno v pořádku a pokud si říkaj bože to je histerka tak at ale člověk ví že je miminko v pořádku a navíc se sněma ani nevídáme tak se třeba mužou po…
ahoooj holčičky (těhulky) ![]()
tak jak se daří??? Zrovna jsem dorazila z Varů a jsem nějaká unavená tak jsem Vás přišla pozdravit ![]()
Niki nechci se do toho pléct, protže jsem si jen zběžně přečetla že máš bolesti, ale jak říkají holky je lepší jet než pak litovat… měla jsem stejné křeče (to už jsem ti psala) a nedopadlo to nejlíp…nechci tě strašit, jen říct, že bys to opravdu neměla brát na lehkou váhu.. jestli se necítíš nejlíp, tak jet…
přeji ať je vše tak jak má být… ![]()
gabi ahoooooj zaltíčko mojeeee
až budeš mít pupík tak mi pošli do SZ fotečku ![]()
Holky koukám na ČS má talent, už to bude končit, tak půjdu spát. Pomalu se loučím.
Jinak jsem si dala právě celou pizzu, jsem fakt hladový prase.
Kači neboj, budu tě zásobovat pupkem, že budeš ještě prosit, ať toho nechám.
Už teď ho trošku mám, pryč je moje hubený plochý břicho. Asi jak jsem zavodněná a nafouklá, tak ho fakt mám. ![]()
ahjote holky já už razím o půl 9 do brna k našim zítra se tu ukážu odpoledne jedu pak na kontrolu tak se tu mějte ahojky ![]()
joo kéž by mi co pracujeme už sme dávno museli vylízt a jsme v pracovním procesuuu bleeeeeeeeeeee ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ja vim, ale jeste pockam jestli to neprejde ale fakt krece jak prase