Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
19.10.10 18:37

luci to že bude spinkat s vámi bych raději nedelala vím co říkám nebo mě se mala nenaučila ale chodí mi ráno od mala a jinak fakt děti pak si zvyknou a spí tam doooost dlouoh a nejde je ot odnaučit třeba jen než usne a pak zase přenest do její postýlky

• načítám...
Niky7
19.10.10 18:41

Lucy uvidis nejak uz to casem vykoumate :palec:

Holky teda co ja ted ,,zeru,,. :oops: Snedla jsem cele pomelo, cokoladu a ted si jdu dat cinu :andel:

• Upravit
1690
19.10.10 18:43

Asi jo,nejspíš jen v krizových případech na chvilku než usne… :nevim: Vím že se to špatně odnaučuje,to bych právě nechtěla…Budu ráda když si malá od malička zvykne spinkat sama v pokojíčku,alespoň jí pak nebudu muset od nás odnaučovat… :roll: Uvidíme,snad to nějak půjde! :huban: :srdce:

• načítám...
10405
19.10.10 18:48

luci ono to pujde člověk si říká bože budu muset ufrut stávat ale pak ti to nepřijde prostě takhle jako tedka.a to mim jako malasemnou spinkala ale třeba fakt až k ránu tedka chodí tak o půl 6 je na to zvyklá

• načítám...
Niky7
19.10.10 18:56

Tak ja si jdu dat tu cinu, poradne s rozmachanejma hranolkama :mrgreen:

• Upravit
10405
19.10.10 19:17

TAKY BYCH SI DALA NIKI POŠLI TROCHU AJI MĚ :mrgreen:

• načítám...
29436
19.10.10 19:46

Ahoj holky,

domů jsem přijela teprve o půl sedmé. :roll: Hrůza. Najedla jsem se, hupsla do vany a jsem zase K.O. A ráno nanovo. Jinak gratuluji Kybli k holčičce! :kytka: :kytka: :kytka: Úžasná zpráva, tak budeme mít dvě princezny. :srdce:Niky jsem ráda, že problém je vyřešen, buď ráda že jsi nakonec jela a že víš, co to je. Fakt je lepší nic nezanedbávat. :palec:

• načítám...
29436
19.10.10 19:47

Holky dávám fotku pupíka z 5 + 0, aktuální zatím nemám.

• načítám...
10405
19.10.10 20:05

gabi takoví hubený tělíčko byhc taky ráda.a kdy se chystáš k tomu dr tedka jsi kolik??holky byla jsem za kamoškou termín má 4 litopadu a kdybyste ju viděli to bylo něco hroznýho chudera nemohla ani chodit takovej balon co měla ona jsme snad vživotě neviděla to byl masakr a to má stejně jak ma toho prvního na zimu a nevleze se do žádných gatí co měla z prvního těhoteství z triček co nosila v prvním jí ze všech leze děsně břicho no masakr jako

• načítám...
1690
19.10.10 20:07

Teda Gabi tomu říkáš pupík,takové ploché bříško…!! :kytka: Sluší ti to a pěkný tetování! :palec: :hug:

• načítám...
29436
19.10.10 20:31

Kybli teď jsem 6 + 2, no chtěla jsem tam volat dneska, ale protože jsem byla v práci do šesti, tak to zase nevyšlo. Zítra je tam od rána, tak tam zavolám během dopoledne.

Holky ploché břicho si teda představuju jinak, ještě nedávno takové bylo. :mrgreen: Lezly mi kosti, teď mi leze břicho. A to je teprve začátek z toho jak jsem nafouknutá a zavodněná.

• načítám...
29436
19.10.10 20:31

Holky normálně si dávám rajče s octem. :mrgreen: Mám potřebu. :mrgreen:

• načítám...
29436
19.10.10 20:38

Lucy teď jsem koukala, jak máte nachystanou postýlku. Krásná. :palec: A jinak k tomu spaní v děcáku: já mám v plánu, že naše dítě bude taky spát vedle ve svým. Za prvé nevím jak bysme se do ložnice taky vešli. A za druhé už kvůli chlapovi, musím ho nechat spát do práce. Takže přinejhorším se budu stěhovat do děcáku na chvíli já.

• načítám...
10405
19.10.10 20:51

teda gabi ty máš chutě fuuuj :mrgreen: já jdu k televizce a jdu si číst nák mě bolí hlava.tak pak dej vedět kdy máš jít ju??

• načítám...
29436
19.10.10 20:53
kyblicek píše:
teda gabi ty máš chutě fuuuj :mrgreen: já jdu k televizce a jdu si číst nák mě bolí hlava.tak pak dej vedět kdy máš jít ju??

Jojo, neboj. Dám vědět. :-D
Kybli když musíš, tak musíš. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová