Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
luci to že bude spinkat s vámi bych raději nedelala vím co říkám nebo mě se mala nenaučila ale chodí mi ráno od mala a jinak fakt děti pak si zvyknou a spí tam doooost dlouoh a nejde je ot odnaučit třeba jen než usne a pak zase přenest do její postýlky
Lucy uvidis nejak uz to casem vykoumate ![]()
Holky teda co ja ted ,,zeru,,.
Snedla jsem cele pomelo, cokoladu a ted si jdu dat cinu ![]()
Asi jo,nejspíš jen v krizových případech na chvilku než usne…
Vím že se to špatně odnaučuje,to bych právě nechtěla…Budu ráda když si malá od malička zvykne spinkat sama v pokojíčku,alespoň jí pak nebudu muset od nás odnaučovat…
Uvidíme,snad to nějak půjde!
![]()
luci ono to pujde člověk si říká bože budu muset ufrut stávat ale pak ti to nepřijde prostě takhle jako tedka.a to mim jako malasemnou spinkala ale třeba fakt až k ránu tedka chodí tak o půl 6 je na to zvyklá
Ahoj holky,
domů jsem přijela teprve o půl sedmé.
Hrůza. Najedla jsem se, hupsla do vany a jsem zase K.O. A ráno nanovo. Jinak gratuluji Kybli k holčičce!
Úžasná zpráva, tak budeme mít dvě princezny.
A Niky jsem ráda, že problém je vyřešen, buď ráda že jsi nakonec jela a že víš, co to je. Fakt je lepší nic nezanedbávat. ![]()
gabi takoví hubený tělíčko byhc taky ráda.a kdy se chystáš k tomu dr tedka jsi kolik??holky byla jsem za kamoškou termín má 4 litopadu a kdybyste ju viděli to bylo něco hroznýho chudera nemohla ani chodit takovej balon co měla ona jsme snad vživotě neviděla to byl masakr a to má stejně jak ma toho prvního na zimu a nevleze se do žádných gatí co měla z prvního těhoteství z triček co nosila v prvním jí ze všech leze děsně břicho no masakr jako
Teda Gabi tomu říkáš pupík,takové ploché bříško…!!
Sluší ti to a pěkný tetování!
![]()
Kybli teď jsem 6 + 2, no chtěla jsem tam volat dneska, ale protože jsem byla v práci do šesti, tak to zase nevyšlo. Zítra je tam od rána, tak tam zavolám během dopoledne.
Holky ploché břicho si teda představuju jinak, ještě nedávno takové bylo.
Lezly mi kosti, teď mi leze břicho. A to je teprve začátek z toho jak jsem nafouknutá a zavodněná.
Lucy teď jsem koukala, jak máte nachystanou postýlku. Krásná.
A jinak k tomu spaní v děcáku: já mám v plánu, že naše dítě bude taky spát vedle ve svým. Za prvé nevím jak bysme se do ložnice taky vešli. A za druhé už kvůli chlapovi, musím ho nechat spát do práce. Takže přinejhorším se budu stěhovat do děcáku na chvíli já.
teda gabi ty máš chutě fuuuj
já jdu k televizce a jdu si číst nák mě bolí hlava.tak pak dej vedět kdy máš jít ju??
kyblicek píše:
teda gabi ty máš chutě fuuujjá jdu k televizce a jdu si číst nák mě bolí hlava.tak pak dej vedět kdy máš jít ju??
Jojo, neboj. Dám vědět. ![]()
Kybli když musíš, tak musíš. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat