Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kybli ja jsem se vcera chtela oholit tak jsem si cupla a hned v mziku jsem mela protest od zdola ![]()
Ahoj holky, Niky krásný bříško. Taky si někdy připadám jako melounek
Zatím mám nahoře 5kg.
Přiznám se,že už teď mi holení tam dole dělá velký problémy,takže příště už bude holit přítel.Ponožky a boty mi taky dělají problém. V pondělí jsem si kupovala nový kozačky na zimu a zkoušela jsem si dvoje víc bych nezvládla,přítel mi musel pomoct,prodavačka na mě koukala jako bych byla nějaká rarita.
JJ, ale můžu si za to sama. Moje matka ze mě vždycky chtěla mít hroznýho šprta, už na základce hrozný tresty za trojku. Měla jsem kvůli jejím přehnaným nárokům hrozný problémy(deprese, pokusy o sebevraždu,hospitalizace na psychiatrii a pak i nějaký drogy a tak..)Dostala jsem se na OA a pak už na to kašlala, dívim se, že jsem se s mym přístupem dostala až do čtvrtáku. A pak když jsem zjistila, že nekazím život jí, ale sobě, zjistila, že jsem těhu a chtěla si školu mermomocí dodělat tak už bylo pozdě(byla jsem za lajdáka) a ten poslední předmět neudělala. Máti se mnou pak hrozně dlouho nemluvila( nejdřív jsem ji dostala, že nechci jit na potrat(neví, že mimo bylo plánovaný
) a pak když jsem neudělala tu školu.. Nejvíc jsem jí rozhodila, když mi říkala co jako hodlám dělat jako nějaká ,,socka,, se základkou a já jí řekla, že rodit děti je můj cíl a ne nějaká kariéra
To mě odepsala úplne ![]()
Jo me uz to taky sere jak porad vsichni cumijou, dost me to rozciluje. Ja jsem si zase zkousela svtrovou vestu a nebyla mi ani jedna a ta prodavcka se nade mnou tak ofrnovala. Tak jsem ji rekla, ze kdyz delaj veci pro cinanky(vsechno tak male) tak maj delat i veci na melouny ze nebudu nosit neco v cem se necitim. Tak odesla. Krava.
No ja uz mam nahore skoro 8 kg
Bud budu jak prasito, nebo mala bude golem ![]()
No ja si snad ten 3 dodelam doufam ze to zvladnu. Ale chapu te. Koukaji na nas jak na blbecka. Ale neboj se casem si neco udelas.
A co na to pritel?
No ten právě taky musel přerušit školu a jít pracovat, aby nás uživil. Ale tak on sám je z 5 dětí, takže jeho rodina to bere jinak. Vědí, že jsou v životě důležitější věci než škola, což moje matka asi nepochopí nikdy..A jako chlap si vydělá celkem slušně i bez matury. Nemáme se nějak špatně, jako rodina samozřejmě taky pomáhá, ale tedka se budeme stěhovat do svýho bytečku a vypadá to, že to docela dobře utáhneme. Navíc on má přítel barák v Německu, tak se tam chceme časem odstěhovat a bude to ještě lepší ![]()
To jo ono se to vzdycky nejak da udelat a to ze musi mit na mimino milion tak pravda neni. je to jen pretazene za usi kvuli nam mladym. Vis jak to myslim
Taky si myslim. Nejdražší je asi tak ten kočár a pak plínky eventuelně ještě UM, ale jinak malý miminko ze začátku moc nestojí. A já mám třeba hodně kamarádek s malýma dětma takže spoustu třeba oblečení nebudu mít nových. Ale tak tomu mimču je to přece jedno
A nejsem takovej ten typ maminy co by musela kupovat každou kravinu a navíc v milion různejch provedeních..
To jo presne tak nechapu i ty lidi ze musi treba koupit triko za 3000 kdyz jich muzu mit zaty penize aspon 10ks.
no prave..to miminko z toho stejne hnedka vyroste. A s nejvetsi pravdepodobnosti to poblinka nebo tak neco, takze tam bud mas fleky nebo je z toho vecnyho prani seprany.. je to blbost podle me.. zensky to delaji aby ostatni videli, ze si to mohou dovolit..
njn škola není všechno ale pro ženskou důležitá… ale ted je urřo na prvním místě miminko ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak az je budes it tak je sem hod
budes to mit tezke se skolou vim o cem mluvim, ale neodsuzuju te, dulezitejsi je mimi.