Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20.10.10 13:39

juuu tak to jo… já mám právě přítele z 6ti dětí… takže taky se k rodinnému krbu chová jinak… než kde jaký floutek co je jedináček :wink:

• načítám...
22
20.10.10 13:45

to je obrovskej rozdíl to jo. Jsem ráda, že jsem našla takovýho se vztahem k rodině..je skvělej, povídá prckovi do bříška pohádky a je schopnej se mnou hodiny lítat po krámech a kupovat dupačky a bodíčka a netváří se u toho jakože ho to děsně nudí. :-D Navíc už sám mluví jak bude přebalovat a tak, nepřijde mu to divný, podílet se na péči o NAŠE dítě jak to občas u chlapů bývá..

• načítám...
20.10.10 13:47

jj je to super… taky mi ted pořád hladí bříškooo a povídá že mě nemá zlobit a má pěkně růst a že z něj bude jednou velký fotbalista… a nebo, že to bude maminčina princezna :wink: zatím ani totiž nevíme co to bude… jsem teprve v 11tt. ale oba by jsme si přáli kloučka ale když nebude nevadí hlavně aby bylo vše v pořádku :wink:

• načítám...
1718
20.10.10 13:47
nynynka píše:
no prave..to miminko z toho stejne hnedka vyroste. A s nejvetsi pravdepodobnosti to poblinka nebo tak neco, takze tam bud mas fleky nebo je z toho vecnyho prani seprany.. je to blbost podle me.. zensky to delaji aby ostatni videli, ze si to mohou dovolit..

já taky nebudu mít všechny věcičky nový.Mám toho spoustu od tchýně po dětech a některý věci jsou jako nový. Jen dokoupím,co chybí a pár nových třeba do poradny. Kočárek taky nebudeme mít za 20tisíc,ale jen za 7tisíc. Postýlku i s vybavením za 2500kč a autosedačku za 1200kč.

• načítám...
22
20.10.10 13:57

Hlavně ať je zdravé, na pohlaví nezáleží. Já byla přesvědčená už hned od začátku o klukovi, takže jsem si to UTZ ve 20. týdnu nechala jen potvrdit :-D I když dost lidí tvrdilo, že vypadám na holku(zhoršila se mi pleť apod.)

Pro Myspulku taky nakupovala za průměrné ceny, přijde mi logičtější šetřit si penízky až bude děcko větší a mít větší nároky např. kvůli kolektivu ve škole a školce než utratit majlant zbytečně už teď.

• načítám...
1718
20.10.10 14:03

Já třeba koupila kombinézku pro malou na mimibazaru a k tomu mikinku a svetírek za 250kč.

• načítám...
20.10.10 14:03

Tak tak holky :wink: já taky šetřím… spousty věcí budu mít od budoucích švagrových takly po mě a sestřence… dokonce postýlku budu mít po sestřence hezkou dřvěnou mnooo a ohrádku a sedačku zase po mě… sou to pěkné zachovalé věci… skoro jako nové :wink: a přebalovák taky budu mít od budoucí švagrovéé jí se ted narodila malá hlčika takže budu mít spousty věcí i po ní… akorát kočárek a vaničku si koupím novou … mno a tedy autosedačku mno ale zase si říkám že to vajíčko nestojí tak hodně… :wink:

• načítám...
20.10.10 14:04

jjuuuu to je mocc pěkný :wink:

• načítám...
10405
20.10.10 14:37

holky přesně tak jak tu píšete na mě koukali všichni takyk džyž jsme čekala malou a ted koukají zase protže čekám podle nich další děcko ale víte jak ot je my jsme štastní že máme prcky a škola se dá dodělat pokud člověk chce.jinak oblečky taky mám po nás ještě a jsou furt krásný postýlku ještě taky po nás ale manžel ji jen nalaakoval a sparvil akorát koupím kočárek a ten si koupím ojetej ale taky hezkej me na tom tak nezáleží.a jika věci na další holčičku mám po kristýncejemn si udělám stejně radost s něčím novým ale tak aby to bylo levný.

• načítám...
1690
20.10.10 15:20

Nynynko vítám tě mezi náma!! :hug: A zároveň gratuluju k úžasnému příteli,drž si ho,takových opravdu moc není,zvlášť v jeho věku…! :kytka: :think: :-D

Myspulko to jsou krásné věcičky a vypadají jako nové!!! :palec:

Vždyť ty malé děti to vůbec nezničí,takže nemá cenu za to dávat majlant…!! :think: Já jsem teda ráda že mám nový kočárek,a jinak je většina věcí z mimibazárku a z aukra…! :wink:

• načítám...
1690
20.10.10 15:26

Jinak k tomu holení,já se tam dole holím se zrcátkem! :palec: Zrovna za chvilku mě to čeká na zítřejší kontrolu…! :mrgreen:

• načítám...
10405
20.10.10 15:29

taky jsme chtěla říct že takovích chlapu se najde malo že se v 19 starají a chcou mít děti takže paráda

• načítám...
1718
20.10.10 15:38

Díky holky, takových chlapů je fakt málo.
Můj přítel chtěl dítě už s bývalou.Byl s ní od svých 15let,ona je o tři roky starší než on.Když mu bylo dvacet řekl jí,že by mohli založit rodinu a ona mu jen řekla,že není na chov,že si nechce zkazit postavu a že když bude mít někdy děti,tak až hodně pozdě.Chce si užívat. No tak od ní raděj odešel,protože si uvědomil,že s ní nemá žádnou budoucnost,jen z něj ždímala peníze. Znám jí osobně a je to strašná fiflena,namyšlená.Je jí 30let a je sama,žije se svoji mámou.
A můžu říct,že přišla o hodně,tak hodnýho a pracovitýho chlapa jen tak nenajdete. Jsem šťastná,že ho mám.

• načítám...
10405
20.10.10 15:41

miško tak bud ráda že ho máš ty však ona si na tu hlavu nato žejo tak ted bude sama a bez dětí a ty jsi štastná a je fajn že nečekal a že šel prstě dál

• načítám...
1718
20.10.10 15:44

Jsem ráda,že se máme. A taky mám moc ráda jeho rodinu,jsou to obyč lidi z vesnice a tchýně je k nezaplacení.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová