Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
21.10.10 08:09

marti teda kdybych mohla neřídila bych se a spala aspon do těch půl 9 dál mi to stejně nejde a jsem vzhur ale mala hold spát nechce tak zas došla o čvrt na 8 at stávám byla celá prochcana nechápu a plína se normálně celá rozdrolila tak ot bylo všude ale fakt nechápu to se mi nikdy nestalo.dneska bude ten smaženej syr už se těším

• načítám...
21.10.10 08:10

hmmm já si ho dala včera k véči :wink: Já nevím a nedáváš jí v noci pít?

• načítám...
21.10.10 08:11

Njn to ty děti… jsou vyspanný moc brzo… taky sem taková byla :wink:

• načítám...
10405
21.10.10 08:15

jako když si ot tak vemu tak vlastně spí 10 hodin tak co bych po ní ještě chtěla žejo teda skoro 10 ale když byla miminko spala třeba do deviti to bylo super ale jsem zvyklá aji když mužu tak sem vzhuru a když jsem nečekala mimi a šla třeba s holakama si zatancovat došli jsme pozdě třeba kolem 3 hoidny ráno v 7 jsem vstala a byla fit to mě teda holky nechápou jak to mužu dělat ale to už člověka donutí a je t zvyk.ted si zase říkám jak ot udělám vstávat furt k mimnku alep ak ti to přijde normální a je člověk zvyklej

• načítám...
21.10.10 08:17

mnooo jooo ono tě to donutí… ale je pravda že budeš asi pár měsíců unavenná a strhanná dle toho jak moc bude plakat :nevim: Taky mě zajímá jak to zvládnu mno uvidíme :nevim: necháme se překvapit :wink:

• načítám...
10405
21.10.10 08:17
PusinkaMartinka píše:
hmmm já si ho dala včera k véči :wink: Já nevím a nedáváš jí v noci pít?

jj má u sebe pití ale i tak ot se ještě nestalo a to kolikrát vypila fakt moc flašek ale tedka už nee já ji tma dávám jen vodu trošku nádech štávy aby ju to nezalepilo a spinka tka vypije z flašky jen minimum ale už nemá tu mminkovskou má normální na špunt

• načítám...
10405
21.10.10 08:18

jojo v porodnici jsem si přišla fakt fit asi tím nadšením nebo co ale doma pak to na mě lehl a byla jsem utahaná protže malá spala přes den fakt malo skor vubec už jako mimnko jen v kočáru vydržela spinkat doufám že tohle dítě bude andílek a v noci taky nebude řvát jak malá :mrgreen:

• načítám...
21.10.10 08:20

Ono děti když v noci pijí tak se většinově hodně počůraj :nevim:

• načítám...
10405
21.10.10 08:21

tojo ale nikdy se nestalo tohle to byl mazec jestli byla šptná ta plinka nebooc protže fakt nikdy aji když pila děsně moc třeba 3 flaškyk dyž jsem ju odnaučovala z mlíka

• načítám...
21.10.10 08:23

aha… mno tak asi kazová plína no :nevim: njn mimnka já taky chci hodnéé miminko… které pěkně spinká :wink:

• načítám...
10405
21.10.10 08:56

to je naprd že si člověk nevybere a nemuže vědět jaká bude. :mrgreen: brambory oloupaný tak ještě sýr ale ten později to je horzný když sjem doam tak ani nesnídám až obědvám nák nato nemám čs ani chut neboco
myslím na tu lucy snad je to ok

• načítám...
4855
21.10.10 08:56

Ahojky tak jsem se vzbudila a hned osirela, protoze pritel jede k rodicum.. :-( Dneska jsem zase jednou spala jak zabita.. Ale v 5 jsem se vzbudila lekla jsem se ze sem priteli dala loktem cenichovku ale pry to bylo celo :lol:

• načítám...
21.10.10 08:57

jeee to já dneska přítele zase nakopla :wink:

• načítám...
10405
21.10.10 09:01

a já nic to bych spíš čekala u nás od něj protže se furt roztahuje.tedka jak jsme slavili malé narozky tak se tak opil holky že musel usínat jako pejsek aby se mu nemotala hlava no já si šla lehnout a on se svalil na bok ještě že jsem uhla protže by mě zalehl fakt hruza ale naštestí tohle se stává fakt málo kdy ale byl tu brácha a sranda a najednou ho to plesklo a bylo to no byla sem nadšená teda jak něco :-) já mám takovou chut už nato mnam

• načítám...
4855
21.10.10 09:08

Tak to u nas jsem pres roztahovani ja.. A pak kdyz mam nekde spat na 90 posteli tak je to jak za trest.. :oops: Vubec nevim co budu dneska delat mam nejakou dobrou naladu.. :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová