Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
400
21.10.10 12:17

no právě…každej se nás ptá,že zrovna čekáme holčičku,jaký teda jmáno máme vybraný…a tak blbě se ptají..a já vždycky říkám nevíme,až na porodním sále to napíšu a je..........A prej zkoušijou to bude po určitě po babičce a …ona je taky mimochodem Alena.No manželovi to je jedno,bud Alena nebo Aneta..........tak si říkám radši po mě,ale chtěla bych tu Sofii…to mi už asi neprojde

• načítám...
4855
21.10.10 12:19

No prave.. :-( Vzdycky se mi neco zalibi a pak se druhy den vzbudim a je to blby.. A do toho do me porad pritel huci ze budeme mit Rostika.. :evil:

• načítám...
1718
21.10.10 12:20

Ahoj holky, vidím,že tu řešíte jména. No my měli už dávno vybranou pro holčičku Julii,od některých lidí se nám dostává pochvaly,že je to nádherné jméno a někteří nám ho haní. Třeba mamčina kamarádka řekla,co je to prý za jméno,kde jsme na něj přišly.Asi spadla z višně či co,že takový jméno nezná,ale co bude to naše dcera a nikomu jinýmu do toho nic není.

• načítám...
1690
21.10.10 12:21

Takto já mám u holky jasno,bude to Vanesska,a další potom by byli Nikol,Sofie,Karin…atd.

Ale pro kluka teda vůbec nevím… :nevim: Nechci žádné moc časté jméno a Samuel mi neprošel,takže jsem ráda že máme tu holčičku..!! :wink:

Niki jaké máš na kluka jméno??

• načítám...
10405

rostik je krásný jméno tak se jmenuje sinoec afakt mu to na něj sedí.

dej jméno podle se anetg jaký chceš ty nedivej se na to že ti umřela sestra ted to nemyslím ve zlím to je mi líto samozřejmě ale myslím to na ot jméno že je ot tvoje mimnko a připomínat si frut co se stalo byhc ais nechtěla

• načítám...
Niky7

Myso nikomu se clovek nikdy nezavdeci, ale je to prece nase dite a ne jejich. tak co

• Upravit
4855
21.10.10 12:22

Tak holka by byla Victorie ale kluk s tim jsem vazne v koncich.. :cry:

• načítám...
Niky7
21.10.10 12:22

Na kluka jsme meli Matyáše. 100% rozhodnuto :palec:

• Upravit
1718
21.10.10 12:24

Ze mě si dělali srandu,že kdyby to byl kluk,tak by to byl Šimon.Prej Šimon a Matouš. Nevidím na tom jménu nic špatného. Štěpán je moc hezké jméno pro kluka,nemá ho každý.

• načítám...
4855
21.10.10 12:25

Moje mama mi tu Vicky taky rozmlouva ale vzhledem k tomu ze od dvou doktoru vim ze to bude kluk tak uz ji to jmeno ani tak moc nevadi.. :wink:

• načítám...
1690
21.10.10 12:28

Niki Matyášek se teď narodil kamarádovi,takže to padá… :mrgreen:

Pen teda nechci se dotknout tvého přítele,ale jméno Rosťa se mi vážně nelíbí a to žádného neznám… :oops: :-( Viktorie je krásné,i když dlouhé! :palec: Tak třeba příště… :wink:

Míši a proto my jména přede všema tajíme až do porodu!!Víte to jen vy tady na emiminu,nechci poslouchat názory a komentáře ostatních… Není to vůbec jejich věc! :kytka: A Julinka se mi taky moc líbí!! :hug:

• načítám...
4855
21.10.10 12:37

Lucy no a ja mu to kazdy den rikam porad dokola a pokazdy se akorad urazi nebo na me kouka jak stene co prave udelalo louzicku a mysli si ze to zabere a bude pojeho.. :roll:

• načítám...
1690
21.10.10 12:41

A to se mu nelíbí žádné jiné jména?? Třeba že by ti vypsal na papír jména se kterýma by souhlasil a ty pak vybereš jedno se kterým souhlasíš i ty..! :wink: Tak jsme to udělali my u kluka a jediné společné byl Kryštůfek!
Myslím totiž že je to na nic dát dítěti jméno,které se jednomu z rodičů nelíbí,a budeš ho muset používat celý život a mohlo by tě to mrzet… :nevim: Taky bys určitě nedala jméno,které by bylo příteli vyloženě proti srsti…!! :-( To nemá cenu… Zkus mu to tak nějak vysvětlit… :hug:

• načítám...
400
21.10.10 12:45

no nic holky jdu se chvíly natáhnout..od rána stojím na nožkách a skoro je necejtím.Potřebuju si dát každý den dvacet,abych zas mohla být funkční…njno dvě dětičky doma...........

• načítám...
4855
21.10.10 12:51

jak to tak vypada tak asi ne.. Jeho jmeno je proste dokonale a lepsi neexistuje.. :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová