Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Niky7
21.10.10 10:29

Kybli chodim, ja jsem ted doma kvuli zanetu. Dodelam ppulku pak mi budou psat ze chybim a jezdila bych jen na komisionalky a v zari bych mohla mit dodelanou skolu, zalezi na tom jak to zvladnu, doufam ze jo. JDu na ty jmena

• Upravit
21.10.10 10:30

ach joo kybliii :-? co s tebou… a nedá se s tí m něco dělat?

• načítám...
10405
21.10.10 10:36

aha tak tojo já sejen chtěla zeptat niki tak snad to doděláš když se chce jde všechno a ta chvilka se dá dodělat horší by byli třeba dva roky nebo tak.
no marti s tím nic neudělám protže to dělá jen v tehoteství když stojím dlouho neob tak ale ted mi to dělá víc jak u malé což se mi nelíbí a jediný co nato mužu je vápník protže si miminko všechno bere a m ě nezbyde nic a je to jak vyroste břicho tak ta vaha na tu pánev mě nedělá dobře a ted vylezlo vlastně hned u malé to začlo až tak po tom 6 měsíci protžen a me nic videt nebylo

• načítám...
Niky7
21.10.10 10:45

Melánie, Donika, Natan, davida, Horst, Mečislav, Mečislava, Vasil, Dajana, Kašpar, Melichar, Baltazar, Vilemína, Erhard, Teodora, Leontýna, Alison, Fabián, Bianka, Raimund, Timotej, Miloň, Zoran, Ingebord, Otýlie, Manfréd, Erna, Marieta, Jasmína, Aida, Donald, Gilbert, Samanta, Berenika, Aranka, Mojmíra, Dezider, Slávka, Jorga, Danuta, Fiona, Gizela, Flavie, Mansvet, Dorián, ELEONORA, ETELA, SVATOBOR, TARAS, DORIS, SAŠA, KIRA, INÉZ, JADRANKA, KAZIMÍR, TOM, ZOLTÁN, REBEKA, MELITA, ANDĚLA, ANGELIKA, KŘESOMYSL, ROZA, RÚT, HILDA, ELLA, EDUARDA, SVĚTLA, RADKO, ALFONS, MARKO, MALVÍNA, GEDEON, ERNEST, ARPÁD, VELESLAV, ÁRON, RICHARDA, IZIDOR, VENUŠE, KONSTANTÝNA, DARIE, IZABELA, ARLETA, JULIUS, JULIÁN, NORMA, ANASTÁZIE, OKTAVIÁN, IRENEUS, RUDOLFA, VERNER, ODETA, SELMA, LEONID, GERHARD, FIDEL, ERVÍN, JAROLÍM, PAMELA, JEREMIÁŠ, ATANAS, ALEXA, FLORIÁN, KLAUDIUS, DALMA, ZLATAN, ZLATOMÍR, CTIBORA, GORDON, VSEVOLOD, OFÉLIE, DINA, ŽOFIE, SOFIE, PASKAL, TIMEA, CELESTÝN, MONA, RITA, VANESA(24.5. SLAVÍ SVÁTEK S JANOU-PRO LUCY)FILIPA, VADIM, VILIBALD, FERDINANDA, PETRONELA, LORA, TAMARA, KEVIN, NORMAN, PĚVA, ANABELA, MARGITA, BRUNO, BARNABÁŠ, ANTONIE, HERTA, VÍTA, ZBYHNĚV, ADINA, ALOISIE, ZAIRA, JONATAN, SALOME, ADRIAN, VESNA, ALMA, ULRICH, CYRIL A METODĚJ, DONALDA, EDGAR, AMÁLIE…1. ČÁST :mrgreen:

• Upravit
Niky7
21.10.10 10:46

TO JE JEN PRVNI ČÁST JE TO JAKO MASAKR. PSLA JSEM JEN TY CO JSOU FAKT DIVNY OSTATNI JSOU NORMALNI, DRUHOU CAST NAPISU ZA CHVILI…CO NA TO RIKATE? :mrgreen:

• Upravit
21.10.10 10:52

teda asi bych si nevybrala :nevim:

• načítám...
Niky7
21.10.10 10:55

jo to je síla, ani bych to na dítě nedela.

• Upravit
Niky7
21.10.10 10:55

napisu tu druhou cast.

• Upravit
400
21.10.10 10:58

Ahojík tak se hlásím po dlouhé době........no nák jsem neměla čas a ani náladu...........no včera jsem byla na utzv.ve 30. týdnu a mimísek váží 1550 kg,takže akorát.A co jinač jak se máte všechny?Já vařím oběd.Rajiskou s těstovinama a ještě čočku.A ze včerejška mám nudlovou polívku s kostí........

• načítám...
21.10.10 10:58

jj napiš :wink:

• načítám...
10405
21.10.10 11:06

NIKI HRUZA ALE NEKTERÝ SE DAJÍ DOCELA JAKO SVYMU DÍTETI BYCH TO NEDALA TŘEBA ALE NENÍ TO TAK STRAŠNÝ NĚKTERÝ JINAK HRUZA.

no ahojky konečně si se ukázala :kytka: já jsem se tedka přežrala toho smažáku holyk snědla jsem ho celej a mám ještě chut ale jsem fakt plná měla jsem desnej hlad tak už mám po obědě.

• načítám...
Niky7
21.10.10 11:12

MARGARETA, HELGA, LARISA, EGON, CEDRIK, IRIS, ČEŇKA, ILJA, ELIÁŠ, MAGDALÉNA, LIBOSLAV, KRISTIÁNA, TIMUR, ANITA, VĚROSLAV, BERTOLD, ALINA, BEATRICE, VOJEN, IGNÁC, IGNÁT, LUDOMÍR, GUSTAV, ELFRÍDA, NIKODÉM, OSVALD, ULRIKA, LADA, KAJETÁN, VIRGÍNIE, ROMEO, VAVŘINEC, LARS, FILOMÉNA, JASNA, SVEN, ALAN, ALEN, MIRELA, ABRAHÁM, PETRUŠE, JELENA, LUDVÍKA, BERNARDA, BOŽISLAV, TEKLA, NATANAEL, ELVÍRA, LUĎKA, OTAKARA, AUGUSTÝNA, EVELÍNA, MIRON, KIM, BELA, ADELÍNA, ROZÁLIE, BOJAN, BOLESLAVA, GINA, MARIOLA, OMAR, KRASAVAIRMA, MAJA, MELINDA, JOLANTA, KORNÉLIE, ARIANA, KONSTANTÝN, OLEG, HELMUT, MORIS, LINA, ANDRIANA, DAMIÁN, VÁCLAVA, JERONÝM, RÁCHEL, IVAR, OLÍVIE, EVALD, ELZA, HANUŠ, HANUŠE, SERGEJ, ŠTEFAN, MARINA, MARIN, ANDREAS, EDVÍN, GERALD, HÁTA, TEREZIE, HAVEL, GALINA, HEDA, LUKÁŠKA, VENDELÍN, EUNIKA, URŠULA, SABRINA, FEDOR, SELINA, VOJMÍR, ERICH, ŠARLOTA, ZOE, ALFRÉDA, SYLVA, SYLVIE, DIMITRIJ, VOLFGANG, FELICITA, TEOFIL, EMERICH, LIBĚNA, SASKIE, ENGELBERT, DAREK, OREST, EVŽEN, DAVOR, BENEDIKT, BENO, BRENDA, SÁVA, MLADEN, LEOPOLDINA, OTMAR, OTOMAR, ODON, ALŽBĚTA, BĚTA, NIKOL, ALBERTA, CECÍLIE, CINDY, KLEMENTÝNA, EMÍLIE, EMILIÁNA, KATRIN, KURT, XENIE, OXANA, RENÁT, ZINAIDA, ONDŘEJKA, EDMUND, BIBIANA, BARBARA, LIANA, NIKOLAS, BENJAMÍN, AMBROŽ, KVĚTOMILA, JULIÁNA,DANUŠE, ŠIMONA, LUCIÁN, LIVIE, MILORAD, DARIUS, DAG, SIMON, NIKÉ, SOKRAT, MELÁNIE, DONIKA.

• Upravit
21.10.10 11:15

ty druhýýý se už některý daj :wink: ale miminku bych je asi stejně nedala :wink:

• načítám...
10405
21.10.10 11:16

no hruza jako jen jsem prolítla ale Anita je hezký jméno zrovna třeba mě se líbí

• načítám...
Niky7
21.10.10 11:17

nO JA BYCH DALA MAXIMALNE nIKOL, KTEROU ASI BUDEME MIT :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová