Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
aha tak tojo já sejen chtěla zeptat niki tak snad to doděláš když se chce jde všechno a ta chvilka se dá dodělat horší by byli třeba dva roky nebo tak.
no marti s tím nic neudělám protže to dělá jen v tehoteství když stojím dlouho neob tak ale ted mi to dělá víc jak u malé což se mi nelíbí a jediný co nato mužu je vápník protže si miminko všechno bere a m ě nezbyde nic a je to jak vyroste břicho tak ta vaha na tu pánev mě nedělá dobře a ted vylezlo vlastně hned u malé to začlo až tak po tom 6 měsíci protžen a me nic videt nebylo
Melánie, Donika, Natan, davida, Horst, Mečislav, Mečislava, Vasil, Dajana, Kašpar, Melichar, Baltazar, Vilemína, Erhard, Teodora, Leontýna, Alison, Fabián, Bianka, Raimund, Timotej, Miloň, Zoran, Ingebord, Otýlie, Manfréd, Erna, Marieta, Jasmína, Aida, Donald, Gilbert, Samanta, Berenika, Aranka, Mojmíra, Dezider, Slávka, Jorga, Danuta, Fiona, Gizela, Flavie, Mansvet, Dorián, ELEONORA, ETELA, SVATOBOR, TARAS, DORIS, SAŠA, KIRA, INÉZ, JADRANKA, KAZIMÍR, TOM, ZOLTÁN, REBEKA, MELITA, ANDĚLA, ANGELIKA, KŘESOMYSL, ROZA, RÚT, HILDA, ELLA, EDUARDA, SVĚTLA, RADKO, ALFONS, MARKO, MALVÍNA, GEDEON, ERNEST, ARPÁD, VELESLAV, ÁRON, RICHARDA, IZIDOR, VENUŠE, KONSTANTÝNA, DARIE, IZABELA, ARLETA, JULIUS, JULIÁN, NORMA, ANASTÁZIE, OKTAVIÁN, IRENEUS, RUDOLFA, VERNER, ODETA, SELMA, LEONID, GERHARD, FIDEL, ERVÍN, JAROLÍM, PAMELA, JEREMIÁŠ, ATANAS, ALEXA, FLORIÁN, KLAUDIUS, DALMA, ZLATAN, ZLATOMÍR, CTIBORA, GORDON, VSEVOLOD, OFÉLIE, DINA, ŽOFIE, SOFIE, PASKAL, TIMEA, CELESTÝN, MONA, RITA, VANESA(24.5. SLAVÍ SVÁTEK S JANOU-PRO LUCY)FILIPA, VADIM, VILIBALD, FERDINANDA, PETRONELA, LORA, TAMARA, KEVIN, NORMAN, PĚVA, ANABELA, MARGITA, BRUNO, BARNABÁŠ, ANTONIE, HERTA, VÍTA, ZBYHNĚV, ADINA, ALOISIE, ZAIRA, JONATAN, SALOME, ADRIAN, VESNA, ALMA, ULRICH, CYRIL A METODĚJ, DONALDA, EDGAR, AMÁLIE…1. ČÁST ![]()
TO JE JEN PRVNI ČÁST JE TO JAKO MASAKR. PSLA JSEM JEN TY CO JSOU FAKT DIVNY OSTATNI JSOU NORMALNI, DRUHOU CAST NAPISU ZA CHVILI…CO NA TO RIKATE? ![]()
Ahojík tak se hlásím po dlouhé době........no nák jsem neměla čas a ani náladu...........no včera jsem byla na utzv.ve 30. týdnu a mimísek váží 1550 kg,takže akorát.A co jinač jak se máte všechny?Já vařím oběd.Rajiskou s těstovinama a ještě čočku.A ze včerejška mám nudlovou polívku s kostí........
NIKI HRUZA ALE NEKTERÝ SE DAJÍ DOCELA JAKO SVYMU DÍTETI BYCH TO NEDALA TŘEBA ALE NENÍ TO TAK STRAŠNÝ NĚKTERÝ JINAK HRUZA.
no ahojky konečně si se ukázala
já jsem se tedka přežrala toho smažáku holyk snědla jsem ho celej a mám ještě chut ale jsem fakt plná měla jsem desnej hlad tak už mám po obědě.
MARGARETA, HELGA, LARISA, EGON, CEDRIK, IRIS, ČEŇKA, ILJA, ELIÁŠ, MAGDALÉNA, LIBOSLAV, KRISTIÁNA, TIMUR, ANITA, VĚROSLAV, BERTOLD, ALINA, BEATRICE, VOJEN, IGNÁC, IGNÁT, LUDOMÍR, GUSTAV, ELFRÍDA, NIKODÉM, OSVALD, ULRIKA, LADA, KAJETÁN, VIRGÍNIE, ROMEO, VAVŘINEC, LARS, FILOMÉNA, JASNA, SVEN, ALAN, ALEN, MIRELA, ABRAHÁM, PETRUŠE, JELENA, LUDVÍKA, BERNARDA, BOŽISLAV, TEKLA, NATANAEL, ELVÍRA, LUĎKA, OTAKARA, AUGUSTÝNA, EVELÍNA, MIRON, KIM, BELA, ADELÍNA, ROZÁLIE, BOJAN, BOLESLAVA, GINA, MARIOLA, OMAR, KRASAVAIRMA, MAJA, MELINDA, JOLANTA, KORNÉLIE, ARIANA, KONSTANTÝN, OLEG, HELMUT, MORIS, LINA, ANDRIANA, DAMIÁN, VÁCLAVA, JERONÝM, RÁCHEL, IVAR, OLÍVIE, EVALD, ELZA, HANUŠ, HANUŠE, SERGEJ, ŠTEFAN, MARINA, MARIN, ANDREAS, EDVÍN, GERALD, HÁTA, TEREZIE, HAVEL, GALINA, HEDA, LUKÁŠKA, VENDELÍN, EUNIKA, URŠULA, SABRINA, FEDOR, SELINA, VOJMÍR, ERICH, ŠARLOTA, ZOE, ALFRÉDA, SYLVA, SYLVIE, DIMITRIJ, VOLFGANG, FELICITA, TEOFIL, EMERICH, LIBĚNA, SASKIE, ENGELBERT, DAREK, OREST, EVŽEN, DAVOR, BENEDIKT, BENO, BRENDA, SÁVA, MLADEN, LEOPOLDINA, OTMAR, OTOMAR, ODON, ALŽBĚTA, BĚTA, NIKOL, ALBERTA, CECÍLIE, CINDY, KLEMENTÝNA, EMÍLIE, EMILIÁNA, KATRIN, KURT, XENIE, OXANA, RENÁT, ZINAIDA, ONDŘEJKA, EDMUND, BIBIANA, BARBARA, LIANA, NIKOLAS, BENJAMÍN, AMBROŽ, KVĚTOMILA, JULIÁNA,DANUŠE, ŠIMONA, LUCIÁN, LIVIE, MILORAD, DARIUS, DAG, SIMON, NIKÉ, SOKRAT, MELÁNIE, DONIKA.
ty druhýýý se už některý daj
ale miminku bych je asi stejně nedala ![]()
no hruza jako jen jsem prolítla ale Anita je hezký jméno zrovna třeba mě se líbí
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kybli chodim, ja jsem ted doma kvuli zanetu. Dodelam ppulku pak mi budou psat ze chybim a jezdila bych jen na komisionalky a v zari bych mohla mit dodelanou skolu, zalezi na tom jak to zvladnu, doufam ze jo. JDu na ty jmena