Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
hmmm tak to já moc dobrou tedy nemám řekla bych že mám takovou normální ![]()
tak něco podnikni nebo si to jen užívej protže já tyhle nalady teda mám malou tedka spíš jako utahaná a nebo špatná nalada a furt si říkám kdy už to přejde ale asi prd
kdyz ono neni s kym..
Asi si pustim nejaky serial a pak se pujdu kochat oblecenim na malyho ![]()
jáá už bych se takly nejraději kochala ale budu si muset ještě počíhat ![]()
tak si pust film a koukej co bych zato kolikrát dala abych si tak den mohla dělat co chu a jen se válet a tak
sem musela bežet dolu zas malá zdrhla v tričku na dvur babce tak dostala na prdel ne a ne poslouchat ona je tvrdohlavá jak mezek
Dobre ranko. Holky ja ted obdrzela novy český kalendář s novými cizími jmény. kdyby jste chtěli ráda vam je vypíšu(nemam co delat) je to fakt sila, ale napisu jen ty nejzajimavejsi
chcete? Je to fakt do slova masakr. ![]()
Ahol holky,tak jsem zpátky z kontroly a nález byl úplně stejný jako minule,takže dál absolutní klidový režim,ale do nemocnice zatím nemusíme…!!
Tak alespoň že tak…
![]()
Děkuju že ste mi drželi palce!!! ![]()
Niki a je tam Vanesska??? ![]()
lucy tak je to fajn aspon že je to na stejným místě všechno a ne horší ikdyž i tak hruza ale aspon mužeš být doma a tak bud dál pěkně v klidu.niki jasan klidně napiš.niki a ty už do školy nechodíš?nebo máš nákej individuální plán??
jinak mě zas bolí ta noha já tohle na těhotenství fakt nesnáším v noci nemužu pomale vstát k malé natož ju přenest když dojde za nama tak dto delá manžel prášek pomuže tedka ale večer je ot stejné takže zatím zabírá ale později zase nebude achjo že tohle jsem zrovna musela zdedit po mamince fakt jo
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat