Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21.10.10 11:18

njn Nikol :wink: já vůbec zatím nevím jaký jména bych chtěla… :nevim:

• načítám...
Niky7
21.10.10 11:18

DOST ME TEN KALENDAR PREKVAPIL, MYSLELA JSEM ZE TAM BUDOU PEKNA JMENA A MISTO TOHO JSEM SE ZDESILA :pankac:

• Upravit
10405
21.10.10 11:20

tojo ono ani v češkým teda nic moc jako bonifác servác květoslav hruza

• načítám...
1690
21.10.10 11:25

Jé Niki děkuju,to jsem ráda že bude mít malá svátek 24.5. jako podle anglického kalendáře,zrovna na mamčiny narozky! :palec: :srdce:

A Nikol je moc krásné jméno,dali bysme ho kdyžtak druhé holčičce..!! :hug: A kdy slaví svátek??S Nikolou? :kytka:

• načítám...
400
21.10.10 11:31

no já mám na kluka holky Filípek a na holčičku Anetka ,ale srrašně se mi líbí třeba Sofie,linda,ale to mi asi neprojde .Můj manžel trvá na jmáno Anetka

• načítám...
10405
21.10.10 11:33

tak to budemem mít obě anetky :palec:

• načítám...
4855
21.10.10 11:36

No tak jsem jedina kdo si nic nevybral.. Ten nas kluk bude asi vazne bezejmenny :-(
Lucy gratuluju k uspokojive kontrole.. :kytka:

• načítám...
21.10.10 11:38

nic si z toho nedělej taky nevím jak se mé miminko bude jmenovat :wink:

• načítám...
400
21.10.10 11:39

Jo a hoůky chtěla jsem sevás zeptat …Dali byste jméno po sestře,která mi zemřela, není to ani rok.Ted to bude v listopadu rok.A moji rodiče doufají,že holčičku pojmenujem po ní Alenka.Jenže já nechci moc by mi všechno kolem ní připomínalo …to jméno a vše kolem…rok není tak dlouhá doba a mým rodičům taky hodně…moje mamka furt ještě každý den si ji připomíná…

• načítám...
21.10.10 11:45

já asi ne… mě taky tlačili naši kdyby to byla holka abych dala Aničku po babičce a já nechcci taky nedávno umřela

• načítám...
4855
21.10.10 11:56

tak to je vazne utecha :mrgreen:

ja bych ho nedala vase dite neni prece nejaka pamatka na nekoho kdo umrel :-?

• načítám...
10405
21.10.10 12:03

přesně jak říká penalda a přeci je to vaše mimnko a muže se jmenovt jak vy chcete a teda mě by ot pak taky moc pripomínalo a fakt je ot divný takoví nevím ale asi bych to nedala pak se budeš dívat na ni a budeš myslet na svou sestru i tak na ni myslíš ale přeci máte na ni památku všechno a tvoje mimnko by mělo mít svoje jméno ne po někom

• načítám...
Niky7
21.10.10 12:03

Lucy ano Nikol by slavila svatek se mnou Nikol a Nikola mají 20.11. :-D

anetg, to zalezi pouze jen a jen na tobe. Nikdo ti noc vycitat nemuze.

• Upravit
1690
21.10.10 12:13

Pen teda s tím jménem by si měla začít rychle vybírat… Přece jenom máš o dost míň času než Marťa! :-D Njn,už se nám to blíží… :mrgreen:

Já jsem nakonec ráda že máme holčičku kvůli tomu jménu,protože u té jsme měli jasno hned,ale pro toho kluka je to vybírání hrozné..!! :roll: Napsali jsme sice Kryštůfka,ale myslím že kdyby to byl kluk,tak o tom ještě do porodu začnu určitě pochybovat… Protože to bylo jediné jméno na kterém jsme se s přítelem shodli!! :oops: No pak se nám líbí ještě Daniel,ale se svým svátkem v prosinci to není moc vhodné,když budu nejspíš v prosinci rodit… :-?

• načítám...
Niky7
21.10.10 12:16

To ja uz jsem mela na kluka vybrano, me spise delaji problem divci jmena.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová