Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
DOST ME TEN KALENDAR PREKVAPIL, MYSLELA JSEM ZE TAM BUDOU PEKNA JMENA A MISTO TOHO JSEM SE ZDESILA ![]()
tojo ono ani v češkým teda nic moc jako bonifác servác květoslav hruza
Jé Niki děkuju,to jsem ráda že bude mít malá svátek 24.5. jako podle anglického kalendáře,zrovna na mamčiny narozky!
![]()
A Nikol je moc krásné jméno,dali bysme ho kdyžtak druhé holčičce..!!
A kdy slaví svátek??S Nikolou? ![]()
no já mám na kluka holky Filípek a na holčičku Anetka ,ale srrašně se mi líbí třeba Sofie,linda,ale to mi asi neprojde .Můj manžel trvá na jmáno Anetka
No tak jsem jedina kdo si nic nevybral.. Ten nas kluk bude asi vazne bezejmenny ![]()
Lucy gratuluju k uspokojive kontrole.. ![]()
nic si z toho nedělej taky nevím jak se mé miminko bude jmenovat ![]()
Jo a hoůky chtěla jsem sevás zeptat …Dali byste jméno po sestře,která mi zemřela, není to ani rok.Ted to bude v listopadu rok.A moji rodiče doufají,že holčičku pojmenujem po ní Alenka.Jenže já nechci moc by mi všechno kolem ní připomínalo …to jméno a vše kolem…rok není tak dlouhá doba a mým rodičům taky hodně…moje mamka furt ještě každý den si ji připomíná…
já asi ne… mě taky tlačili naši kdyby to byla holka abych dala Aničku po babičce a já nechcci taky nedávno umřela
tak to je vazne utecha ![]()
ja bych ho nedala vase dite neni prece nejaka pamatka na nekoho kdo umrel ![]()
přesně jak říká penalda a přeci je to vaše mimnko a muže se jmenovt jak vy chcete a teda mě by ot pak taky moc pripomínalo a fakt je ot divný takoví nevím ale asi bych to nedala pak se budeš dívat na ni a budeš myslet na svou sestru i tak na ni myslíš ale přeci máte na ni památku všechno a tvoje mimnko by mělo mít svoje jméno ne po někom
Lucy ano Nikol by slavila svatek se mnou Nikol a Nikola mají 20.11. ![]()
anetg, to zalezi pouze jen a jen na tobe. Nikdo ti noc vycitat nemuze.
Pen teda s tím jménem by si měla začít rychle vybírat… Přece jenom máš o dost míň času než Marťa!
Njn,už se nám to blíží… ![]()
Já jsem nakonec ráda že máme holčičku kvůli tomu jménu,protože u té jsme měli jasno hned,ale pro toho kluka je to vybírání hrozné..!!
Napsali jsme sice Kryštůfka,ale myslím že kdyby to byl kluk,tak o tom ještě do porodu začnu určitě pochybovat… Protože to bylo jediné jméno na kterém jsme se s přítelem shodli!!
No pak se nám líbí ještě Daniel,ale se svým svátkem v prosinci to není moc vhodné,když budu nejspíš v prosinci rodit… ![]()
To ja uz jsem mela na kluka vybrano, me spise delaji problem divci jmena.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat