Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
přesně není nad to když je to postýlce sice malá řvala u oblíkán ale nikan euteklakolikrát bych narvala spět do břicha ![]()
njn
dětičky sou vynalézavéééé a zlobivééé a zkouší naši trpělivost ![]()
já jsem teda zase vytočená teprv došla z obchodu nic nestíhám ta se zase vstekala a nemínila jít jsme zmrzlá jak prase hlad mám a nic není rohlíky jako zase už neměli bože toje den
tojoj ale prostě mě tohle děsně vytáčí ještě když mě dole babka kritizuje.přijdem ze zvrcha a ona jí šhá na ruky jestli náhodou není stuená no jako masakr
ach joo… mno nevím a až vám bude kecat do výchovy tak to se zblázníš… a to oni určitě budou… ![]()
to dělá už tedka ale já ju odpálkuju protže mi řkne že ji nemám dávat na zadek ona se veknu vsteká a řve a ona by ji dala zato kokino
mnooo a bude hůř… až ti tam malá bude pořád utíkat a začne chodit do školy a ta do školky a ty do práce… to bude teprv masakr…
no to se nák udělá manžel má dobrou pracovní dobu a navíc za 5 let zase budou jiní až bude i ot druhé větší
konečně najezená a po obědě si dám ještě beztak taky malá snedla misku kolínek uvařenej a pak ještě šunkofleky ztoho všechny no jsme koukala a šla spt a já jdu taky jen co zase usne
Tak se tu hlasim.
No holky ja o prsou ani nemluvim. Uz mi lezi na brichu a z C mam D!!! A podprsenka D mi zacina byt mala! Ja nechci takove dudy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat