Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a jakto niki že to chceš uzamčít,,jako stejně jsme tu furt ty stejný to musš založit jako dikusze skupiny nák tak a jedna která to založí musí rozeslat pozvánky aby jsme se tam dostali pak se tam nikdo nedostane jen když se to tem ostatním vlastně povolí.tak to neva myslím že to dr odhadla dobře minule to bylo přesný u kristýnky
Aha tak to asi nic. Holky ja uz nevim co mam delat s tim mim blbce. ![]()
jkto??já nevím totiž jak se to dělá mužu to skusit ale.niki snad to bude dobrý
jééé kybli to je hezký kočárek.To je hezké to srdíčko ![]()
Já sem si po obědě zdřímla a je mi ještě hůř
Mám pocit že se i malý hýbe mín, mám strach..hned ráno půjdu k doktorce.. kolik je zvýšená teplota? V těhu bývá vyšší i tak ne.
Jednou je mi horko pak zima, bolí mě i uši,srdce mi buší rychle.Tak nevím co je ![]()
Ahoj. Kybli to je pěkný kočárek a za dobrou cenu
Copak se Niky děje? No bylo by to lepší mít to zamčený, ale je škoda, že nejde tahle rozjetá diskuze zamknout, ale musí se založit nová. Taky mě to štvě, pže přítel si našel můj nick a chodí si to sem číst ![]()
tak muj chlap mi semka teda neleze a to tu mám třeba otevřený že by se klidně mohl sem kouknout.no já nevím jak se to dělá abysme to zamčeli ale třeba na to přijdem nekterá
jinak simi děkuji
děkuji jsme ráda že se vám líbí já jsem z něj nadšená jak perfektně se řídí užasný fakt jo
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat