Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No a nakonec jsem vybrala tuhle akorát nevím jestli úplně tu nejsvetlejší a nebo tu uprostřed ta má být medová. Zase postýlka obyčejná z borovice je taky světlá, ale tohle se mi zdá až moc nebo já fakt nevím ![]()
jé žirafka
ale na kolečkách sem ještě postýlku neviděla. jééé tak já se bojím že se malý nevrtí a teďka taková pecka do boku
mi tu na pravé straně lezou takové malé bouličky tak nevím jestli je to pěstička, kolínko..
Alw je to srandovní,
Přítel mi říkal že já nevím co budu dělat až nebudeš mít pupek, budš taková obyčejná. Už ani nevím jak vypadaáš normálně
![]()
ta nejsvětlejší ![]()
Ta tmavá je moc tmavá,a ta medová mi příjde jak už zašlá..
To věřím kybli stát se může prostě cokoliv taky bych nebyla v klidu a ještě když tady čtu deníčky, že miminko umře při porodu ![]()
Mě se líbí ta světlá a ta prostřední. Já bych chtěla teda bílou.
právě ona moc studuje počítač a bojí se říkala že užna to kašle ale prostě má tři měsíce za sebou je jak já a už je v pohodě jen se chce bavit o pohybech a tak o mimnku kočárkách a ona jelikož má děti už větší tak mlčí a pak ju má krávu a tak.simi ta njesvětlešjí ta je fakt bomba
no lady to máš zato abys veděla že je v pohodě víš
![]()
Mě se líbí jako ta nejsvětlejší, ale potřebuju poradit přítel by mi řekl, že mu to je jedno ![]()
Lady ty postýlky mají předvrtané díry a dají se koupit kolečka po 4 kusech a 2 jsou s brzdou a ty se tam nacvaknou a můžeš s potýlkou jezdit
Nám jde o to, že ta postýlka nebude pořád v ložnici aspoň ne přes den.
no gabi a ty teda válčíš jak? kdy jdeš k tomu dr? už je ti nějak nevolno
Dáváš na sebe doufám pozor..!! ![]()
Simi postýlka je bezvadná a za mě teda rozhodně ta bílá vpravo!!
Ty další dvě se mi tolik nelíbí… ![]()
aha, tak tady ta je hezká. já sem na ty klasické jen se šprušlema.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat