Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dobré ráno holky dneska jsme spali skoro do půl 9 jsem kuokala a si tím jak je mala nachlazená
tak už mám dovařenej bramborovej guláš včera cht na palačinky taková že jsem je rychle musela udělat a odpo jedu k segře pohlídat jí malou neždojde z práce tak se aspon nebudem nudit dojedu večer a další den pryč a ve čtvrtek je tu vylov rybníka to nebudem vubec doma a utíká to a bude pondělí a uvidím toho svího prcka spíše teda prcku ![]()
tedaaaa to jo … taky už se těšímm na kontrolu… měla by být někdy od 1-10listopadu.
Ahoj maminy ja jdu na kontrolu zitra no uz se nemuzu dockat az toho naseho prdolku zase uvidim..
Vcera rikal pritel ze uz by se mohl narodit ze se ho nemuze dockat tak jsem mu hned vynadala at neblazni ze jeste nemam ani vypranou vybavicku a polovina veci jeste chybi ale pak jsem se mu praskla ze jsem na tom stejne..
![]()
njn… tak já bych se taky těšila… včera sem byla na skreeningu a na kontrolu jdu až začátekem listopadu ![]()
marti to uteče až začátek to už je daší týden to uteče.přesně penaldo protže to já už se taky těším a už bych nejradši rdila a tu malou viděla ikdyž je těhotenstvá kráný aspon teda pro mě ale dlouhý ale utíká to
Me uz to taky prijde dlouhy az si rikam jak dlouho jeste ve me musi bezpodminecne zustat.. ![]()
Ahoj holky. Už se těším na zítra až si pospím a nebuýdu muset vstávat po 4 hodině, dneska jsem se moc nevyspala přítel přijel až o půl jedný ráno
Jdu se dívat na televizi nemám co dělat ![]()
Já už se taky nemůžu dočkat další kontroly…!!
Příští čtvrtek 4.11. jdu na poslední velký UTZ,konečně miminko uvidím a taky mi poprvé řekně výšku a váhu…
Už se nemůžu dočkat!!Hlavně ať je všechno v pořádku!
![]()
Ahoj holky, ![]()
tak jsem konečně doma. Dneska jsme byli v práci do šesti. Mám toho zase plný zuby a už aby byla středa večer, abych nemusela ve čtvrtek vstávat. Jsem tento týden příšerně utahaná. Najedla jsem se, piju čaj a vidím to zase na brzký odchod do postele.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat