Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
27.10.10 20:13
Lucy_VM píše:
Niki neboj,to bude zase dobrý… Myslím že je to těma hormonama,když máš takový myšlenky…To je v těhu normální… :hug: Taky kolikrát brečím ani nevím proč!!Je to asi všude stejný… :wink: Říkám si že až bude mimčo na světě,tak bude zase líp!! :hug:

Lucka má pravdu. Já naposled řvala při Harrym Potterovi a nabírala při reklamě na Merci. :mrgreen: To by se mi v životě nemohlo stát a teď řvu při takových filmech a programech. :mrgreen:

• načítám...
10405
27.10.10 20:13

to nejsi sama měš to taky baví a navic se člověk aspon zasměje no nic jdu se koukat na telku tak se mějte zítra tu nebud tak vás dočtu až v pátek odpoledne nejspíš jedu k našim a jdu v pátek na krev zase

• načítám...
1690
27.10.10 21:18

Gabi tak to jsi na tom ještě dobře,já brečela několikrát i u zpráv,hlavně ze začátku… :mrgreen: A nedávno jsem bulela a přítel mi říká,co se děje??A já mu říkám,no to já brečím proto že tě mám moc ráda víš… :cry: No prostě hormony! :huban: :wink: Všechno se zase spraví,teď nemá cenu se s někým hádat,protože za pět minut toho lituju a vlastně to ani tak nemyslím… Hold jsme těhotné,tak na to máme právo být občas plačtivé nebo podrážděné ne?? :wink: Dobrou holky!! :hug:

• načítám...
29436
28.10.10 08:06

Dobré ráno holky,

doufám, že si užíváte volný den. Já mám přítele v práci, tak jsem se z ložnice přestěhovala na gauč a pokračuju v léčení. Včera jsem se napařovala, tak mi to ty dutiny trochu protáhlo, ale už bych potřebovala zase, rýmu mám naprosto příšernou. Piju čaje a snad se z toho dostanu, zítra se mi do práce vůbec nechce, ale musím to nějak zvládnou, vykurýrovat se přes víkend, v úterý už konečně podepisuju novou smlouvu: uteklo to pěkně rychle.

Lucy to je také dobré. Mě kámoška říkala, že její ségra, když byla těhotná, tak brečela i při reklamě na Bref WC gel. :mrgreen:

Holky přestaly mě bolest bradavky.

• načítám...
1054
28.10.10 08:45

ahojte,
já se zblázním..aby sem se zlepšovala tak mám pocit že se zhoršuju :roll: celou oc sem nespala jak mě bolí v krku, furt sem lítala si kloktat, pak na wc.
Nos mám ucpaný,všecko mi leze do uší.A já nemůžu požívat žádné nosní kapky :cert: pomoooooc
Mě to neštve kvůli mě,ale kvůli prckovi. Mám pocit že se i míň vrtí.. :nevim: v noci mám břicho jako kámen.. tak nevím jestli zase jít k dr a řícz že to prdlajs zabírá,já mám strach o prcka. Už ty antibiotika beru od pondělí,a vždycky druhý třetí den bývá líp a teď nic.
Doma nemám ani sílu pouklízet,nic..jen se válím. Chci ať je mimís ok. cítím že se mu to už nelíbí.. co teď?

• načítám...
29436
28.10.10 09:35

Lady máš teplotu?

• načítám...
4855
28.10.10 09:54

Holky ja asi umru dneska me tak silene rozbolel zub jak kdybych si kartackem zapletala copanek z nervu :cry: a zrovna je ten pitomy svatek ach jo.. :cert:

• načítám...
Niky7
28.10.10 10:06

Příspěvek upraven 28.10.10 v 12:41

• Upravit
Niky7
28.10.10 10:09

Příspěvek upraven 28.10.10 v 12:42

• Upravit
29436
28.10.10 10:11

Niky to je špatný. Ten si tě teda vůbec nezaslouží. :-x Místo aby si konečně uvědomil, že čeká potomka a podle toho se choval, věnoval se ti a zajímal se o tebe i malou, tak je mu to úplně šumák. Nevím co na to říct, buď to musíš vydržet a doufat, že se třeba po narození změní /a já bych tohle asi nedokázala/ nebo to začít nějak řešit. Ale jak? V takové situaci jsem bohužel nikdy nebyla. Kdyby jsi od něj náhodou musela odejít, máš kam jít? Já si totiž myslím, že by ti možná bylo i líp. Takhle se pořád jen stresuješ, místo toho aby jsi si užívala těhulkování. Teda fakt jsem na něj naštvaná a to ho ani neznám.

• načítám...
1054
28.10.10 10:23

Niky
To je sobec jeden zasranej fakt :cert: promiň za tu nadávku ale to už se fakt nedá.. :twisted: Nakopala bych do řiti ať se vzpamatuje..ale to on asi neumí,hold si budeš muset udělat pořádně jasno TY a vyřešit si to sama a ho postavit před hotovou věc. Musíš všecko zvážit..
Má tě vůbec rád?
Záleží mu na tobě a mimísovi? Vždyť ani neví kolik jsi,nezeptá se na důležité výsledky! Tohle by ho zajímat mělo,je to i jeho mimi pokud ho chce tak by se zajímat měl!!
Nepřispívá ti na potřebné věci, mám pocit že si hraje jen svém písečku.. a poslední..
Co má co čučet na ostatní? čučí asi každý, ale ne záměrně to vyhledávát!! Panebože má doma těhotnou přítelkyni tak co chce ???
Já jsem toto naštěstí nezažila a doufám že nezažiju ale zvaž co je pro tebe v této situaci nejlepší..
K čemu ho vlastně máš? Snad jen aby si se neustále stresovala a rozčilovala..
Držím pěsti , ale už se s tím musí něco udělat !!

• načítám...
1054
28.10.10 10:27
gabi.design píše:
Lady máš teplotu?

Mám 37, ale to je v těhu prý normální. Sem tam mě oblije horko pak zima.. Dala sem si teď vanu a je mi líp, na oběd jdem k mamce (asi 5 min cesty) tak se provětrám a doufám že mi bude líp.
normálně mě strašně bolí jazyk nevím jestli to není z toho kloktadla nebo cucacích bonbonů.Ale mám ho i nateklý..
já sem nan nervy,mi furt musím něco být a to když to nejméně potřebuju. :cert:
Ať už ten bacil vyleze ven!!!

• načítám...
1054
28.10.10 10:43

SOS

holky, nechci stresovat ale začalo mě strašně píchat v kříži.. sedím v křesle a ani se nechci rači hnout..znamená to něco? Jejda já sem teďka ůplně posraná.. 8-o :jazyk:

• načítám...
Niky7
28.10.10 10:45

Ja uz nevim co delat. Uz nevydrzim divat se na stastne pary jak spolu vybiraji vecicky a tak. Jeho to nezajima. Vcera jsem se tesila. Mamka mi slibila tyden dopredu ze se koukneme na kocarek a vecicky a vysrala se taky na me. I segra, pry dela parky tak co by jezdila. Takze zase budu chodit po obchode sama koukat na zamilovany pary, divat se jak chlapi vybiraji oblecky. Nevim jak dal…

• Upravit
Niky7
28.10.10 10:50

A to ztihl znicit i novou sedacku. Jeste se citi dotcenej. Slibil mi ze nebude pit, protoze jsem byla zvykla si davat vino, a porad pije a kouri. Me to fakt mrzi ze to dela. Ja bych mu tohle neudelala, kdyby pit nemohl a ja jo. Prijde mi to lito. Nic nerespektuje novych veci si nevazi, vsechno znici. Holky je mu tak nehorazne smrdi nohy a kdyz mu reknu aby si na to neco koupil opet se citi dotcene. Jenze ta pohovka od toho fakt smrdi a mit na tom kojence? Radeji budu sama!

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová