Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lucy_VM píše:
Niki neboj,to bude zase dobrý… Myslím že je to těma hormonama,když máš takový myšlenky…To je v těhu normální…Taky kolikrát brečím ani nevím proč!!Je to asi všude stejný…
Říkám si že až bude mimčo na světě,tak bude zase líp!!
Lucka má pravdu. Já naposled řvala při Harrym Potterovi a nabírala při reklamě na Merci.
To by se mi v životě nemohlo stát a teď řvu při takových filmech a programech. ![]()
to nejsi sama měš to taky baví a navic se člověk aspon zasměje no nic jdu se koukat na telku tak se mějte zítra tu nebud tak vás dočtu až v pátek odpoledne nejspíš jedu k našim a jdu v pátek na krev zase
Gabi tak to jsi na tom ještě dobře,já brečela několikrát i u zpráv,hlavně ze začátku…
A nedávno jsem bulela a přítel mi říká,co se děje??A já mu říkám,no to já brečím proto že tě mám moc ráda víš…
No prostě hormony!
Všechno se zase spraví,teď nemá cenu se s někým hádat,protože za pět minut toho lituju a vlastně to ani tak nemyslím… Hold jsme těhotné,tak na to máme právo být občas plačtivé nebo podrážděné ne??
Dobrou holky!! ![]()
Dobré ráno holky,
doufám, že si užíváte volný den. Já mám přítele v práci, tak jsem se z ložnice přestěhovala na gauč a pokračuju v léčení. Včera jsem se napařovala, tak mi to ty dutiny trochu protáhlo, ale už bych potřebovala zase, rýmu mám naprosto příšernou. Piju čaje a snad se z toho dostanu, zítra se mi do práce vůbec nechce, ale musím to nějak zvládnou, vykurýrovat se přes víkend, v úterý už konečně podepisuju novou smlouvu: uteklo to pěkně rychle.
Lucy to je také dobré. Mě kámoška říkala, že její ségra, když byla těhotná, tak brečela i při reklamě na Bref WC gel. ![]()
Holky přestaly mě bolest bradavky.
ahojte,
já se zblázním..aby sem se zlepšovala tak mám pocit že se zhoršuju
celou oc sem nespala jak mě bolí v krku, furt sem lítala si kloktat, pak na wc.
Nos mám ucpaný,všecko mi leze do uší.A já nemůžu požívat žádné nosní kapky
pomoooooc
Mě to neštve kvůli mě,ale kvůli prckovi. Mám pocit že se i míň vrtí..
v noci mám břicho jako kámen.. tak nevím jestli zase jít k dr a řícz že to prdlajs zabírá,já mám strach o prcka. Už ty antibiotika beru od pondělí,a vždycky druhý třetí den bývá líp a teď nic.
Doma nemám ani sílu pouklízet,nic..jen se válím. Chci ať je mimís ok. cítím že se mu to už nelíbí.. co teď?
Holky ja asi umru dneska me tak silene rozbolel zub jak kdybych si kartackem zapletala copanek z nervu
a zrovna je ten pitomy svatek ach jo.. ![]()
Niky to je špatný. Ten si tě teda vůbec nezaslouží.
Místo aby si konečně uvědomil, že čeká potomka a podle toho se choval, věnoval se ti a zajímal se o tebe i malou, tak je mu to úplně šumák. Nevím co na to říct, buď to musíš vydržet a doufat, že se třeba po narození změní /a já bych tohle asi nedokázala/ nebo to začít nějak řešit. Ale jak? V takové situaci jsem bohužel nikdy nebyla. Kdyby jsi od něj náhodou musela odejít, máš kam jít? Já si totiž myslím, že by ti možná bylo i líp. Takhle se pořád jen stresuješ, místo toho aby jsi si užívala těhulkování. Teda fakt jsem na něj naštvaná a to ho ani neznám.
Niky
To je sobec jeden zasranej fakt
promiň za tu nadávku ale to už se fakt nedá..
Nakopala bych do řiti ať se vzpamatuje..ale to on asi neumí,hold si budeš muset udělat pořádně jasno TY a vyřešit si to sama a ho postavit před hotovou věc. Musíš všecko zvážit..
Má tě vůbec rád?
Záleží mu na tobě a mimísovi? Vždyť ani neví kolik jsi,nezeptá se na důležité výsledky! Tohle by ho zajímat mělo,je to i jeho mimi pokud ho chce tak by se zajímat měl!!
Nepřispívá ti na potřebné věci, mám pocit že si hraje jen svém písečku.. a poslední..
Co má co čučet na ostatní? čučí asi každý, ale ne záměrně to vyhledávát!! Panebože má doma těhotnou přítelkyni tak co chce ???
Já jsem toto naštěstí nezažila a doufám že nezažiju ale zvaž co je pro tebe v této situaci nejlepší..
K čemu ho vlastně máš? Snad jen aby si se neustále stresovala a rozčilovala..
Držím pěsti , ale už se s tím musí něco udělat !!
gabi.design píše:
Lady máš teplotu?
Mám 37, ale to je v těhu prý normální. Sem tam mě oblije horko pak zima.. Dala sem si teď vanu a je mi líp, na oběd jdem k mamce (asi 5 min cesty) tak se provětrám a doufám že mi bude líp.
normálně mě strašně bolí jazyk nevím jestli to není z toho kloktadla nebo cucacích bonbonů.Ale mám ho i nateklý..
já sem nan nervy,mi furt musím něco být a to když to nejméně potřebuju. ![]()
Ať už ten bacil vyleze ven!!!
SOS
holky, nechci stresovat ale začalo mě strašně píchat v kříži.. sedím v křesle a ani se nechci rači hnout..znamená to něco? Jejda já sem teďka ůplně posraná..
![]()
Ja uz nevim co delat. Uz nevydrzim divat se na stastne pary jak spolu vybiraji vecicky a tak. Jeho to nezajima. Vcera jsem se tesila. Mamka mi slibila tyden dopredu ze se koukneme na kocarek a vecicky a vysrala se taky na me. I segra, pry dela parky tak co by jezdila. Takze zase budu chodit po obchode sama koukat na zamilovany pary, divat se jak chlapi vybiraji oblecky. Nevim jak dal…
A to ztihl znicit i novou sedacku. Jeste se citi dotcenej. Slibil mi ze nebude pit, protoze jsem byla zvykla si davat vino, a porad pije a kouri. Me to fakt mrzi ze to dela. Ja bych mu tohle neudelala, kdyby pit nemohl a ja jo. Prijde mi to lito. Nic nerespektuje novych veci si nevazi, vsechno znici. Holky je mu tak nehorazne smrdi nohy a kdyz mu reknu aby si na to neco koupil opet se citi dotcene. Jenze ta pohovka od toho fakt smrdi a mit na tom kojence? Radeji budu sama!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat