Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Marti já jsem na pracáku a sem chodím jenom na brigády, takže to musím teďka říct na pracáku, že jsem těhotná a budu asi do porodu doma, ale oni mi můžou něco sehnat, ale kdo mě vezme těhotnou žj hlavně tady je fakt hodně firem kde se dělají 3 směny a hlavně dvanáctky a s výúčákem se nikam jinam nedostanu, mohla bych dělat prodavačku a nebo jít do cukrárny, ale tam se tahají těžké věci…
A když tady je dobrá práce, tak chtějí praxi nejmíň rok a skoro všechno je tady pro chlapi. Já bych chtěla stejně dělat na živnost. Bych mohla jít ještě v prosinci, ale už mi to taky nedělá moc dobře, protože někdy celej den jenom stojím a navíc už mám objednávky na cukroví, takže to bude zase mazec, protože toho vždycky dělám hodně, že jsem v kuchyni od rána do večera ![]()
sima90 píše:
Peny, tak to bude Daniel jo?
Jo uz jsem se konecne rozhodla..
To jmeno uz se mi libi delsi dobu a na dalsi nervovani ohledne jmena uz nemam naladu i kdyz ten muj z toho neni dvakrat nadseny..
![]()
No nic jdu se najíst, připravím se a pomalu půjdu, snad tam dneska bude.
Jo ale dalsiho Rostislava bych doma uz nesnesla..
Nevim asi je to tim ze u nas mame vsichni kratka jmena tak jsem slavy a miry vysazena proste se mi to nelibi.. ![]()
ahoooj holky ![]()
lady gratuluji k výročí
už je to pěkný kus života viď ![]()
No to teda je ![]()
jinač sem se teďka vzbudila, samozřejmě se zase mění plány ptz je tady tchán.. takže náš naplánovaný den je v čudu. Měli sme jet pro plíny do globusu mají tam akci pampers 2+1 zdarma. Jedny vyjdou na 117 kč a je jich tam v jednom balení 68. Takže zaookrouhleně 210 plín za 360 kč.
No ale sme tam nejeli že až večer, no už vidím jak tam na mě čekají..a večeře samozřejmě padla..
Hlavně že od rána lítám,vařím chystám se a prdlačky..
a celý den sama doma.
Navíc mi ráno praskl odpad v kuchyni,všechen bordel se vylil do kuchyně.Smrad nehorázný..příel jen přišel a řekl ať nepouštím vodu,já se už neohnu tak sme tu jak v žumpě,všecko ulepené..chjo to je den ![]()
Aaa tak to nezavidim me se vzdycky z toho odpadu dela ![]()
Doufam ze zitra bude taky takhle pekne asi uz konecne zacnu prat vybavicku nejak mi to neda ![]()
A já už začnu něco pomalu nakupovat
Sice času dost, ale ať to potom nejsou velký pálky najednou.
sima90 píše:
Ahoj Kači, tak co novýho? Co Vanesska?
ahoj Simi… nového není asi nic
Vanesska se právě chystá s taťkou na box tak budu mít chviku klid a musim rychle poklidit, protože pak jedeme k mojí mamce .. budeme tam dneska spát, protože zítra jedeme do Prahy a malá zůstane u ní tak aŤ jí nemusíme budit
holky tak já sem furt sama, ani nezavolá to sem zvědavá kdy dorazí.. no už teďka sem nafučená ak to bude večer..
Plínám můžu dát sbohem..No aspoň mám udělané vlasy a obličej,ak kdybych rodila budu kočka
že my ženské se tak vždycky snažíme aŤ je všecko ok ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat