Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1054
30.10.10 15:06

Lucy VM
já sem se taky na tady to dívala ptz se mi líbí, ale tak levno sem ho nenašla. A pak sem si říkala že je to možná i zbytečné, že tak velké dítě tam neudržíš.Ale zase ho máš na dýl. To moje je jen opravdu pro ležící miminka do toho 6 měsíce. Tak to snad pak taky prodám.

• načítám...
2767
30.10.10 16:13

Peny jenže mě už špatně není to mi bylo jenom ze začátku a jím právě úplně normálně a ještě před 14 dny jsem hlásila váhu sestřičce na gyndě, pže jdu teďka v úterý a už to bude jako těhu poradna a bude mě vážit, tak říkala jestli vím kolik vážím ať ji to řeknu, že to zapíše ať má z čeho vycházet a já se vážím furt, takže jsem to věděla a dneska čistě ze zvědavosti sem se vážila znova ještě si říkám, tak kolik jsem nabrala a mám o 2 kila míň :nevim: Se cpu vším možným, tak se právě divím :mrgreen:
Lady mě to taky někdy bolí a fakt na to nemám náladu každej den jak by chtěl přítel, takže teďka poslední dobou ho pěkně odbejvám :oops: :mrgreen:

• načítám...
2767
30.10.10 16:14

Za chvíli sem dám ten seznam až to všechno sepíšu :mrgreen:

• načítám...
4855
30.10.10 16:24

Nam pujcila kamoska tohle :-D

• načítám...
4855
30.10.10 16:31

Simi uvidis co ti rekne dr az tam priste pujdes.. Me rikala ze je to v poho.. Nektery holky z lednatek ted taky shodily a to jsou uz v 7. mesici tak bud v klidu.. :wink:

• načítám...
2767
30.10.10 16:38

Mezi námi děvčaty, Nikdy to nevzdávej, Sexy party 1/2, Noc v Roxbury, Pan božský, Bravo Girls, Kopačky, Super náhradník, Někdo to rád blond, Zbouchnutá, Sexbomba od vedle, Princezna ledu, Protivný sprostý holky, Norbit, Bezva vekška, Blafuj jako Backham, žába k zulíbání, můj auťák brouk, policajti z Rena, let´s dance, repli-kate, divoké kočky, baba na zabití, playboy z prváku, holky v balíku, agent v sukni 1/, milý johne, na sv.valentýna, exmanželka za odměnu, holka z města, pánská jízda 2, supersvůdníci, šílený rande, rande naslepo, sex drive, prasáci, samec, 3 muži a 3 nemluvňata, jako za mlada, mládí v trapu, život s helenou, vdáš se a basta, prázdniny, 29 a ještě panna, báječný svět shopaholíků, jarní prázdniny, správně praštěný holky, protiklady se přitahují, panenství na obtíž, amorův úlet, dámy nebo ne dá mi, on je fakt boží, vegas baby, 40 let panic, my dva a křen, p.s miluji tě, pidi hajzlík, deuce bigalow:evropský gigolo, divoká jízda, zná ji jako své boty, lemra líná, tančím, abych žil, jen přes její mrtvolu, baby mama, klikař charlie, líbanky, jak na holky, pařba ve vegas, válka nevěst, 40 dní a 40 nocí, hele vole, kde mám káru, zpověď královny střední školy, nesvatbovi, john tucker musí zemřít, blázinec na koleji, jak ztratit kluka v 10 dnech, 10 důvodů proč tě nenávidím, jeden den v new yorku, jen trochu štěstí, kamarádova holka, zpátky na zem, italské prázdniny, zvíře, eurotrip, hannah montana, chceš mě chci tě, určitě možná, po čem kluci touží, 27 šatů, zohan krycí jméno kadeřník, co ta holka chce, hele kámo kdo tu vaří, marley a já, policajt ze sámošky, modrý blesk

• načítám...
2767
30.10.10 16:45

já jsem ty a ty jsi já, dívčí parta, moje superbejvalka, budiž světlo, holka na roztrhání, přes noc třicítkou, puberťačka, jak ukrást nevěstu, ten největší, uhoď ji je to francouzka, čtvery vánoce, těsně vedle, vítej doma, pohádky na dobrou noc, nepolíbená, prodám šéfa značka spěchá, už tam jsme?, tohle je sparta, kámoš k pohledání, co je šeptem, maturitní sex, slečna drsňák, program na ochranu princezen, rozchod, mořská panna, a zase jedna popelka, bacha na balony, čivava z beverly hills, kouzelná romance, ztroskotaná láska, trable v ráji, morganovi, vtipný a zhulený, bulšit, znovu 17, vdaná snoubenka, miss březen, colege road trip,

• načítám...
2767
30.10.10 16:47

no to je asi tak vše, vybrala jsem takový nejlepší no něco teda není moc dobrý, záleží kdo jaký má vkus a jsou to i normální komedie některý i starší…hodnocení filmů je na csfd, aty filmy z princeznama atd jsou úpně normální dívčí nejsou to žádný pohádky :mrgreen:

• načítám...
4855
30.10.10 16:54

diky koukam ze polovinu mame.. :mrgreen:

• načítám...
4855
30.10.10 16:57

teda ten nas raubir me zase tak tlaci na mocak ze se asi pocuram :cert:

• načítám...
2767
30.10.10 16:58

Jo něco je starý, hodně filmů nových mám v pc akorát to nemám vypálený. Já jsem spíš na horory no těch mám víc než komedií :mrgreen:

• načítám...
2767
30.10.10 17:00

Tak to se nemáš, mě stačí když chodím třikrát za noc na záchod :cert:

• načítám...
4855
30.10.10 17:03

ja uz to ani nevnimam musim porad :roll:

• načítám...
2767
30.10.10 17:07

A bude ještě hůř :mrgreen:

• načítám...
2767
30.10.10 17:08

Kde jsou všichni dneska?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová