Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
28.10.10 14:50
kačenka89 píše:
aháááá :-( téééda tady se to pěkně rozpadá :roll:

Jojo, už to není jak na začátku. Teď je nás tady fakt už jen pár.

• načítám...
2532
28.10.10 14:56

to jo pro mě hlavně nový holky, které nějak nereagují, takže jediné komu můžu napsat jsi tu ty a Niki … :hug:

• načítám...
4855
28.10.10 17:13

Tak zub mi trochu povolil tak jdu hledat dalsi nepostradatelne veci do vybavicky.. :wink:

• načítám...
1690
28.10.10 18:05

Niki sice jsem tvé komentáře nestihla přečíst,ale podle toho jak reagujou holky předpokládám že ten tvůj přítel je teda pořádnej sobec…!! :cert: :cert: Je mi moc líto že to máš takhle složitý… :hug: Myslím že nejlepší by teď pro tebe i pro mimčo bylo svěřit se rodičům a jít na pár měsíců bydlet k nim…!! :nevim: A buď se ten tvůj konečně vzchopí a začne se chovat jako táta, nebo ne a pak vám bude mnohem líp bez něj!!! :hug: Každopádně si alespoň ten zbytek těhotenství užiješ v klidu a až bude miminko na světě,tak ti všechnu tu lásku tisíckrát vrátí,věř mi!! :huban: :srdce: Hlavně se s ním teď nestresuj a vykašli se na řešení jakýchkoliv problémů,jen bys tím ublížila sobě i malé… :roll: :hug:

• načítám...
2767
28.10.10 20:30

Ahoj. Teda jdu se sem podívat, pže mám chvilku a nestačím se divit 8-o Nestihla jsem si to přečíst, pže už je to smazaný, ale podle vašich reakcí to bude asi mazec 8-o Niky je mi to líto, že musíš tohle prožívat, těhotenství má být nejkrásnější věc a ne se celý těhu stresovat ňákým pitomcem. Bohužel radit ti nemohu, to musíš vědět sama. Třeba se změní až se malá narodí a pokud ne asi bych sbalila kufry a odešla bych pokud máš kam :nevim: Je to zapeklitá situace.

• načítám...
2532
28.10.10 21:35

ahoooj Simčo :hug: :hug:

• načítám...
1054
28.10.10 21:41

Ahojte, čučíme na telku na miami. Byla sem u mamky na oběd a snědla sem 5 knedlíků :mrgreen: :oops:
Malý se vrtí jako blázen.
Kde je kybli? Dlouho tady nebyla,nebo se mi to zdá?
Niky7
Tys to tady založila ptz budeš** mladá mamina** jako my. Však jsi to zakládala kvůli tomu aby jsme si spolu povídali,radili a tak ne? Tak proč bys tu neměla být? že ti je 18 ? To my starší sme se tu přihlásili k tobě, tak proč bys měla odcházet?
Máš ošklivé období tak všecko nezahazuj..

• načítám...
29.10.10 07:28

aaa dobréééé raníčko :wink: Nikyyy hlavu vzhůruuu bude líp :wink: :kytka: :hug:

• načítám...
1054
29.10.10 10:02

Dobré ránko,
Tak my jsme dnes s přítelem spolu 5 let :srdce: Ty jo, toto letí.. večer jdem asi někam na večeři.Vždycky si něco kupujem ale teďka sme se dohodli že ne, šetříme ať máme všecko pro malého.
Už sem dala i vařit oběd,a chtěla sem se nějak hezky načančat ptz pak jedem do glubusu..no ale nic neobleču :-x takže skončím jako vždy v mých teplácích a nějaký ten hezčí svetr snad se do nějakého nasoukám.. no a pak něco udělat s těma mýma štetinama na hlavě a namalovat.Ale už teď se mi nechce :mrgreen:
Jinač mě tak svědí břicho,furt se drbu.A přitom sem namazaná olejíčkem.. a co vy? co dnes děláte?

• načítám...
29.10.10 10:07

Pracuju :-? mno ale pak pudu domůůů a budu žehlit :think: njn samá práce :wink:

• načítám...
4855
29.10.10 10:17

Ahoj holky dneska jsem zase osirela priteli totiz skoncila dovca.. Sla jsem spat az kolem 2 takze se sama sobe divim ze uz jsem vzhuru..
Lady tak to :kytka: :hug: jen tak dal.. Nevis jak dlouho pred porodem zacinaji poslicci? :think:

• načítám...
1054
29.10.10 10:51

Penalda
Většinou 2 měsíce před porodem, ale někde se uvádí že můžou být už od 28.týdne.
Já to měla tak ty 2,5 měsíce zpátky.. To se ta děloha chystá a roztahuje. Jestli tě to hodně bolí, dej si magnézko 3×2 tabletky. To pomůže,děloha se sklidní. To samé by ti řekl i doktor.

• načítám...
4855
29.10.10 10:59

Diky tak to mam jeste cas.. :-) Ja ze jeste nemam nic pripraveneho tak abych to stihla zaridit.. :roll:

• načítám...
2767
29.10.10 11:17

Ahojky. Za chvíli se půjdu zeptat do firmy jestli bych mohla jít ještě v listopadu jsem zvědavá co mi řekne a pak už to riskovat nebudu a mám dodělávat dort ještě. Lady máš pravdu, kybli tady nebyla :think: Není třeba u rodičů?

• načítám...
2767
29.10.10 11:17

Peny, tak to bude Daniel jo?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová