Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kačenka89 píše:
aháááátéééda tady se to pěkně rozpadá
Jojo, už to není jak na začátku. Teď je nás tady fakt už jen pár.
to jo pro mě hlavně nový holky, které nějak nereagují, takže jediné komu můžu napsat jsi tu ty a Niki … ![]()
Tak zub mi trochu povolil tak jdu hledat dalsi nepostradatelne veci do vybavicky.. ![]()
Niki sice jsem tvé komentáře nestihla přečíst,ale podle toho jak reagujou holky předpokládám že ten tvůj přítel je teda pořádnej sobec…!!
Je mi moc líto že to máš takhle složitý…
Myslím že nejlepší by teď pro tebe i pro mimčo bylo svěřit se rodičům a jít na pár měsíců bydlet k nim…!!
A buď se ten tvůj konečně vzchopí a začne se chovat jako táta, nebo ne a pak vám bude mnohem líp bez něj!!!
Každopádně si alespoň ten zbytek těhotenství užiješ v klidu a až bude miminko na světě,tak ti všechnu tu lásku tisíckrát vrátí,věř mi!!
Hlavně se s ním teď nestresuj a vykašli se na řešení jakýchkoliv problémů,jen bys tím ublížila sobě i malé…
![]()
Ahoj. Teda jdu se sem podívat, pže mám chvilku a nestačím se divit
Nestihla jsem si to přečíst, pže už je to smazaný, ale podle vašich reakcí to bude asi mazec
Niky je mi to líto, že musíš tohle prožívat, těhotenství má být nejkrásnější věc a ne se celý těhu stresovat ňákým pitomcem. Bohužel radit ti nemohu, to musíš vědět sama. Třeba se změní až se malá narodí a pokud ne asi bych sbalila kufry a odešla bych pokud máš kam
Je to zapeklitá situace.
Ahojte, čučíme na telku na miami. Byla sem u mamky na oběd a snědla sem 5 knedlíků
![]()
Malý se vrtí jako blázen.
Kde je kybli? Dlouho tady nebyla,nebo se mi to zdá?
Niky7
Tys to tady založila ptz budeš** mladá mamina** jako my. Však jsi to zakládala kvůli tomu aby jsme si spolu povídali,radili a tak ne? Tak proč bys tu neměla být? že ti je 18 ? To my starší sme se tu přihlásili k tobě, tak proč bys měla odcházet?
Máš ošklivé období tak všecko nezahazuj..
Dobré ránko,
Tak my jsme dnes s přítelem spolu 5 let
Ty jo, toto letí.. večer jdem asi někam na večeři.Vždycky si něco kupujem ale teďka sme se dohodli že ne, šetříme ať máme všecko pro malého.
Už sem dala i vařit oběd,a chtěla sem se nějak hezky načančat ptz pak jedem do glubusu..no ale nic neobleču
takže skončím jako vždy v mých teplácích a nějaký ten hezčí svetr snad se do nějakého nasoukám.. no a pak něco udělat s těma mýma štetinama na hlavě a namalovat.Ale už teď se mi nechce ![]()
Jinač mě tak svědí břicho,furt se drbu.A přitom sem namazaná olejíčkem.. a co vy? co dnes děláte?
Ahoj holky dneska jsem zase osirela priteli totiz skoncila dovca.. Sla jsem spat az kolem 2 takze se sama sobe divim ze uz jsem vzhuru..
Lady tak to
jen tak dal.. Nevis jak dlouho pred porodem zacinaji poslicci? ![]()
Penalda
Většinou 2 měsíce před porodem, ale někde se uvádí že můžou být už od 28.týdne.
Já to měla tak ty 2,5 měsíce zpátky.. To se ta děloha chystá a roztahuje. Jestli tě to hodně bolí, dej si magnézko 3×2 tabletky. To pomůže,děloha se sklidní. To samé by ti řekl i doktor.
Diky tak to mam jeste cas..
Ja ze jeste nemam nic pripraveneho tak abych to stihla zaridit.. ![]()
Ahojky. Za chvíli se půjdu zeptat do firmy jestli bych mohla jít ještě v listopadu jsem zvědavá co mi řekne a pak už to riskovat nebudu a mám dodělávat dort ještě. Lady máš pravdu, kybli tady nebyla
Není třeba u rodičů?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat