Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
HOLKY TKA SEM DOŠLA ZVENKU A JSEM ZMRZLÁ JAKO PRASÁTKO A MALÁ ŽE CHCE JÍT NA MOTRKU ŘÍKÁM AT SI JI VMEEM A PAK MI VNEKU ŘÍKÁ TED A JÁ SEM MUSELA UTÍKAT A ONA NA TE MOTORCE ME CHYTALA TAKŽE KDYBYSTE MĚ VIDĚLI JAK BĚŽÍM A DRŽÍM SI BŘIHO TAK SE PODĚLÁTE SMÍCHY FAKT OTŘES AJI SOUSEDKA SE SMÁLA
TAK SEM DOSTALA CHUT NA BRAMBORÁKY TAK PŘEMÝŠLÍM ŽE BYCH SI UDĚLALA
Ahoj. Tak jsem si taky přečetla ten deníček, takový ženský fakt nesnáším, co jim je do toho sakra každej ať si uděla dítě v kolikati chce ne? Nechápu proč se to pořád dokola řeší, dneska se vidí mladá mamina a už jsou řeči
Jen ať si ta ženská užije, pojezdí po světě, vybuduje kariéru, ale pak zjistí, že to nejdůležitější v životě ji chybí, pak ji to nepůjde a bude to zatrpklá ženská, která bude závidět a litovat, že dítě odkládala. No já můžu říct, že zatím mi nic nikdo neříkal,ale co není může být, kromě teda přítelových rodičů, když se dozvěděli, že bychom chtěli dítě a ještě to nevědí, že ho budeme mít
Jinak z příbuzných řekli jenom tak brzo? A už to neomývali a když mi někdo něco řekne, tak se budu bránit.
Co se zase děje Niky? Ty to nemáš lehké to těhotenství,máš si užívat a netrápit se..
niki co se děje napiš nám to třeba se ti uleví.holky já jsme se přežrala těch bramboráku ![]()
Holky tak už jsme doma. Byli jsme nakoupit. No je mi fakt zle. Doufám, že se z toho do víkendu dostanu, jinak fakt nevím. Jinak přítel vaří špagety, mňam, tak si dám do nosu, ale zase mám takovou rýmu, že nic necítím a to mě štve.
Niky co se děje?
jo gabi mě bolí taky v krku v noci docela o šlo ale tedka už jako dsot takže snad se to nerozjede
kyblicek píše:
jo gabi mě bolí taky v krku v noci docela o šlo ale tedka už jako dsot takže snad se to nerozjede
Kybli to je hrozný. Mě už pobolívalo včera, dneska mě už bolí hlava, klouby a hlavně dutiny. O tom, že nemám vůbec žádnou chuť ani nemluvím. A já nesnáším když jím a to jídlo necítím.
A nejhorší je, že si člověk nic nemůže vzít.
řesně bych se taky nadopovala práškama a lehla večer a nák se snažila to vyléčit zatím teda jen krk ale vždycky prvně krk a pak rýma jako prase ![]()
Niki neboj,to bude zase dobrý… Myslím že je to těma hormonama,když máš takový myšlenky…To je v těhu normální…
Taky kolikrát brečím ani nevím proč!!Je to asi všude stejný…
Říkám si že až bude mimčo na světě,tak bude zase líp!! ![]()
Lady teda tak takovou ženskou bych asi nakopala do zadku!!!
Co se má co ptát kolik ti je a tak…I kdyby ti bylo 15!! Být to já,tak jí řeknu že to není její věc,tak jí to ani nemusí zajímat…!!
Některé závistivé lidi asi fakt nepochopím…
Nikdo jí přece nenutil pořídit si první dítě až ve 30,tak ať si teď nestěžuje…
Jaký si to uděláš,takový to máš! ![]()
Simi jaký si četla ten deníček?? Taky bych si ráda početla a zanadávala… ![]()
Děkuji kybli,mrknu… ![]()
Teď jsem stáhla nějakou komedii „puberťačka“,asi to bude ptákovina,ale mě to baví takové ty puberťácké filmy ze školního prostředí,tak uvidíme…
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat