Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
27.10.10 16:55

HOLKY TKA SEM DOŠLA ZVENKU A JSEM ZMRZLÁ JAKO PRASÁTKO A MALÁ ŽE CHCE JÍT NA MOTRKU ŘÍKÁM AT SI JI VMEEM A PAK MI VNEKU ŘÍKÁ TED A JÁ SEM MUSELA UTÍKAT A ONA NA TE MOTORCE ME CHYTALA TAKŽE KDYBYSTE MĚ VIDĚLI JAK BĚŽÍM A DRŽÍM SI BŘIHO TAK SE PODĚLÁTE SMÍCHY FAKT OTŘES AJI SOUSEDKA SE SMÁLA :mrgreen: TAK SEM DOSTALA CHUT NA BRAMBORÁKY TAK PŘEMÝŠLÍM ŽE BYCH SI UDĚLALA

• načítám...
2767
27.10.10 17:43

Ahoj. Tak jsem si taky přečetla ten deníček, takový ženský fakt nesnáším, co jim je do toho sakra každej ať si uděla dítě v kolikati chce ne? Nechápu proč se to pořád dokola řeší, dneska se vidí mladá mamina a už jsou řeči :roll: Jen ať si ta ženská užije, pojezdí po světě, vybuduje kariéru, ale pak zjistí, že to nejdůležitější v životě ji chybí, pak ji to nepůjde a bude to zatrpklá ženská, která bude závidět a litovat, že dítě odkládala. No já můžu říct, že zatím mi nic nikdo neříkal,ale co není může být, kromě teda přítelových rodičů, když se dozvěděli, že bychom chtěli dítě a ještě to nevědí, že ho budeme mít :-D Jinak z příbuzných řekli jenom tak brzo? A už to neomývali a když mi někdo něco řekne, tak se budu bránit.

• načítám...
Niky7
27.10.10 17:57

Uz fakt takhle dal nemuzu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• Upravit
4855
27.10.10 18:03

Copak Niky? :-(

• načítám...
1054
27.10.10 18:31

Co se zase děje Niky? Ty to nemáš lehké to těhotenství,máš si užívat a netrápit se..

• načítám...
10405
27.10.10 18:55

niki co se děje napiš nám to třeba se ti uleví.holky já jsme se přežrala těch bramboráku :mrgreen:

• načítám...
29436
27.10.10 19:08

Holky tak už jsme doma. Byli jsme nakoupit. No je mi fakt zle. Doufám, že se z toho do víkendu dostanu, jinak fakt nevím. Jinak přítel vaří špagety, mňam, tak si dám do nosu, ale zase mám takovou rýmu, že nic necítím a to mě štve.

Niky co se děje?

• načítám...
10405
27.10.10 19:09

jo gabi mě bolí taky v krku v noci docela o šlo ale tedka už jako dsot takže snad se to nerozjede

• načítám...
29436
27.10.10 19:34
kyblicek píše:
jo gabi mě bolí taky v krku v noci docela o šlo ale tedka už jako dsot takže snad se to nerozjede

Kybli to je hrozný. Mě už pobolívalo včera, dneska mě už bolí hlava, klouby a hlavně dutiny. O tom, že nemám vůbec žádnou chuť ani nemluvím. A já nesnáším když jím a to jídlo necítím. :-x A nejhorší je, že si člověk nic nemůže vzít.

• načítám...
10405
27.10.10 19:35

řesně bych se taky nadopovala práškama a lehla večer a nák se snažila to vyléčit zatím teda jen krk ale vždycky prvně krk a pak rýma jako prase :pocitac:

• načítám...
1690
27.10.10 19:55

Niki neboj,to bude zase dobrý… Myslím že je to těma hormonama,když máš takový myšlenky…To je v těhu normální… :hug: Taky kolikrát brečím ani nevím proč!!Je to asi všude stejný… :wink: Říkám si že až bude mimčo na světě,tak bude zase líp!! :hug:

• načítám...
1690
27.10.10 19:57

Lady teda tak takovou ženskou bych asi nakopala do zadku!!! :cert: Co se má co ptát kolik ti je a tak…I kdyby ti bylo 15!! Být to já,tak jí řeknu že to není její věc,tak jí to ani nemusí zajímat…!! :-? Některé závistivé lidi asi fakt nepochopím… :-( Nikdo jí přece nenutil pořídit si první dítě až ve 30,tak ať si teď nestěžuje… :cert: Jaký si to uděláš,takový to máš! :wink:

• načítám...
1690
27.10.10 19:58

Simi jaký si četla ten deníček?? Taky bych si ráda početla a zanadávala… :wink:

• načítám...
10405
27.10.10 20:07

ten deníček je jak to všechno začalo od žirafííí

• načítám...
1690
27.10.10 20:10

Děkuji kybli,mrknu… :wink:

Teď jsem stáhla nějakou komedii „puberťačka“,asi to bude ptákovina,ale mě to baví takové ty puberťácké filmy ze školního prostředí,tak uvidíme… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová